2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Yok yok yapmaz. İdrar yolu enfeksiyonunda en etkili ilaç bu diye biliyorum
Tesekkur ederım canım. Ozaman aksam yatmadan önce bır su bardağı suya döküp içecegım. İçmeden önce tuvalete gıdecegım. İçtikten sonra hiç gıtmem. Zaten uyurum heralde. Ama kac saat idraea cıkmamak gerekıyorki

Bende 6 haftalıkken Dr gittim vajinal ultrasyon ile kalp atışını gördüm 1 ay sonra gel demişti haftaya gidicem bence 12 haftayı beklemeyin yapılacak testler olabilir geç kalmayın

biliyorum canım ya birde benim ilk gebeliğim de kalp atışı duyamadığımızdan 12. haftada kürtaj olmak zorunda kalmıştım

biliyorum canım ya birde benim ilk gebeliğim de kalp atışı duyamadığımızdan 12. haftada kürtaj olmak zorunda kalmıştım
Olumsuz düşünmeyin önceki yaşanan yada sitedeki düşük haberleri olumsuz etkilenmesin nasip kısmet moraller yüksek olmalı

Üromin diye ilaç kullanmıştım zaten idrarda iltihap var diye 3 gün oldu canım içeli.sanki krampları giriyor

evet dediğin çok doğru analık rahme düşünce babalık kucağa alınca başlıyor maalesef, işin içinden çıkamayınca paylaşmak istedim bende belki aklıma gelmeyen atladığım bişey buluruz diye..

Kızlar idrar tahlılımde üreme çıkmış. Monurol dıye bır toz verdı doktor. Tek kullanımlıkmış. İçen varmı aranızda. Bılgısı olan varmı
Uromin di galiba bende 3 gün önce içtim tek kullanımlık toz akşam yatarken içtim

Kız kocanla o kadar süre Nasıl küs kalıyorsun hayır varsayalım ki teyit için gittin ne olacak yani. Öncelikle kavgayı bu kadar uzatmayın ya yazık size de niye küstünüz böyle

Kız kocanla o kadar süre Nasıl küs kalıyorsun hayır varsayalım ki teyit için gittin ne olacak yani. Öncelikle kavgayı bu kadar uzatmayın ya yazık size de niye küstünüz böyle
yani mümkünse sabaha kadar gitme. Ne kadar uzun kalırsa o kadar etkili çünkü

zaten kavgalıyız basıp gitsem olay daha da büyüyecek ama bekleyemiyorum artık dur bir tenhada yakalayıp beni götür götürmezsen ben gidiyorum diyeyim

canım ilk defa bu kadar uzun sürdü yoksa bu kadar küs kalınmaz biliyorum, yaptığı odunluklar diyelim birde bana ve çocuğuna vakit ayırmaması, hamile olunca daha hassas oldum galiba tahammül edemez oldum

cok afedersin hem emziriyosun hem hamilesin ve eşin bu kadar vurdum duymaz cok şaşırdım 1.5 2 aydir küstük diyosun cok degisik bi durum ne diyim Allah yardimcin olsun

zaten kavgalıyız basıp gitsem olay daha da büyüyecek ama bekleyemiyorum artık dur bir tenhada yakalayıp beni götür götürmezsen ben gidiyorum diyeyim
Aynen öyle yap canım ya bu endişe bile bebeğine zararlı git gör için rahatlasın hakkın bu senin. Hamile kadınla küs duran onu üzen kocanı da Allah'a havale edelim bari

Aynen öyle yap canım ya bu endişe bile bebeğine zararlı git gör için rahatlasın hakkın bu senin. Hamile kadınla küs duran onu üzen kocanı da Allah'a havale edelim bari

inşallah bir yakalayayım da şunu konuşayım malum kalabalık yerdeyiz Allah bilen gören bildiği gibi yapsın

Allah yardımcın olsun canım

bende en son 8 +5 de gitmiştim. bide haziranın sonunda gitcem . Buara ciddi bogaz agrısı yaşadım bayagı iki gün kalkmadım yerimden ve çok merak ediorum yavrumu. Eşim çok rahat habire ultrasyonamı girelim dio ama benim aklımdan çıkmıo Hele bide bebek kayıpları varken . Allah sabır versin ....

kayıp olayları ister istemez etkiliyor bizi, insanız her şey bizim için başımıza gelmez diye bir şey yok rahat edeceksen gitsene ne güzel eşinde meraklıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…