Tesekkur ederım canım. Ozaman aksam yatmadan önce bır su bardağı suya döküp içecegım. İçmeden önce tuvalete gıdecegım. İçtikten sonra hiç gıtmem. Zaten uyurum heralde. Ama kac saat idraea cıkmamak gerekıyorkiYok yok yapmaz. İdrar yolu enfeksiyonunda en etkili ilaç bu diye biliyorum
Bende 6 haftalıkken Dr gittim vajinal ultrasyon ile kalp atışını gördüm 1 ay sonra gel demişti haftaya gidicem bence 12 haftayı beklemeyin yapılacak testler olabilir geç kalmayın
Olumsuz düşünmeyin önceki yaşanan yada sitedeki düşük haberleri olumsuz etkilenmesin nasip kısmet moraller yüksek olmalıbiliyorum canım ya birde benim ilk gebeliğim de kalp atışı duyamadığımızdan 12. haftada kürtaj olmak zorunda kalmıştım
Üromin diye ilaç kullanmıştım zaten idrarda iltihap var diye 3 gün oldu canım içeli.sanki krampları giriyorIlk 4-5 hafta civari agrilar normal ama gecmezse devam ederse kanama olursa dr git..bol bol su ic..idrarda koku sari renk varmi bak gerekirse idrar tetkiki..tit yani ver..idrar yolu enf icin ginde yarim limonu suya koyup iciyorum..idrar asidik yapip mikroplarin cogalmasini engelliyor..tavsiye ederim
..bir dro olarakher baktigim gevenin esini de usg de yanina aliyorum zaten 10haftaya kadar bakiyoruz bizim hast ve yaninda bilhassa yatsin dinlensin bak babaginiz bu bu senin de cocugun diyorum...annaelik dogystan babalik so radan ogreniyor malesef..cok uzuldum senin icin ne yapsak bilemedim ama 12 hafta gec olabilir ..kontrol icin
Uromin di galiba bende 3 gün önce içtim tek kullanımlık toz akşam yatarken içtimKızlar idrar tahlılımde üreme çıkmış. Monurol dıye bır toz verdı doktor. Tek kullanımlıkmış. İçen varmı aranızda. Bılgısı olan varmı
Kız kocanla o kadar süre Nasıl küs kalıyorsun hayır varsayalım ki teyit için gittin ne olacak yani. Öncelikle kavgayı bu kadar uzatmayın ya yazık size de niye küstünüz böylezaten resti çektiğim için götürmek zorunda kaldı, kalp atışlarını duyamayınca hamile olup olmadığını teyit için mi getirdinden kavgaya tutuştuk, ben emzirdiğim için gebelik satla uyumlu olmazmış dedi dr tabi bunu ben bilmiyordum, gittiğimizde 8 haftalık sanıyordum zaten 1,5-2 aydır küs duruyorduk...
Kız kocanla o kadar süre Nasıl küs kalıyorsun hayır varsayalım ki teyit için gittin ne olacak yani. Öncelikle kavgayı bu kadar uzatmayın ya yazık size de niye küstünüz böylezaten resti çektiğim için götürmek zorunda kaldı, kalp atışlarını duyamayınca hamile olup olmadığını teyit için mi getirdinden kavgaya tutuştuk, ben emzirdiğim için gebelik satla uyumlu olmazmış dedi dr tabi bunu ben bilmiyordum, gittiğimizde 8 haftalık sanıyordum zaten 1,5-2 aydır küs duruyorduk...
yani mümkünse sabaha kadar gitme. Ne kadar uzun kalırsa o kadar etkili çünküTesekkur ederım canım. Ozaman aksam yatmadan önce bır su bardağı suya döküp içecegım. İçmeden önce tuvalete gıdecegım. İçtikten sonra hiç gıtmem. Zaten uyurum heralde. Ama kac saat idraea cıkmamak gerekıyorki
Can'ım öncelikle içini ferah tut sen bu herkesin başına gelecek diye birşey yok ama tabii ki normalde zaten gitmeliydiniz götürmeme bahanesi ne ki ya da kendin gitsen sana ne diyebilir?Ben senin yerinde olsam basar giderim aynı işyerindeyse daha iyi işte görsün gittiğini senin ve bebeğinin sağlığını riske atmaya Hakkı yok ki
Kız kocanla o kadar süre Nasıl küs kalıyorsun hayır varsayalım ki teyit için gittin ne olacak yani. Öncelikle kavgayı bu kadar uzatmayın ya yazık size de niye küstünüz böyle
Olumsuz düşünmeyin önceki yaşanan yada sitedeki düşük haberleri olumsuz etkilenmesin nasip kısmet moraller yüksek olmalı
cok afedersin hem emziriyosun hem hamilesin ve eşin bu kadar vurdum duymaz cok şaşırdım 1.5 2 aydir küstük diyosun cok degisik bi durum ne diyim Allah yardimcin olsunzaten resti çektiğim için götürmek zorunda kaldı, kalp atışlarını duyamayınca hamile olup olmadığını teyit için mi getirdinden kavgaya tutuştuk, ben emzirdiğim için gebelik satla uyumlu olmazmış dedi dr tabi bunu ben bilmiyordum, gittiğimizde 8 haftalık sanıyordum zaten 1,5-2 aydır küs duruyorduk...
cok afedersin hem emziriyosun hem hamilesin ve eşin bu kadar vurdum duymaz cok şaşırdım 1.5 2 aydir küstük diyosun cok degisik bi durum ne diyim Allah yardimcin olsun
Aynen öyle yap canım ya bu endişe bile bebeğine zararlı git gör için rahatlasın hakkın bu senin. Hamile kadınla küs duran onu üzen kocanı da Allah'a havale edelim barizaten kavgalıyız basıp gitsem olay daha da büyüyecek ama bekleyemiyorum artık dur bir tenhada yakalayıp beni götür götürmezsen ben gidiyorum diyeyim
Aynen öyle yap canım ya bu endişe bile bebeğine zararlı git gör için rahatlasın hakkın bu senin. Hamile kadınla küs duran onu üzen kocanı da Allah'a havale edelim bari
Gözünaydın canımGeç oldu ama hemen ilk fırsatta size yazıyorum
Kontrolümüz çok iyi geçti maşallah
Kalp atışını da gördük
Dualarınız için çoook teşekkürler
Allah yardımcın olsun canımyok canım ya yemez ki 2 hafta önce biraz sıkıntım vardı yani arkadaşlarım rahatsız olduğumu anladı ama eşim hiç oralı olmadı sormadı bilebirde önceki gebeliğimde çok bulantı kusma ve koku hassasiyetim vardı bunda hiç bişey yok normal mi bu onu da bilmiyorum...
Allah yardımcın olsun canım
bende en son 8 +5 de gitmiştim. bide haziranın sonunda gitcem . Buara ciddi bogaz agrısı yaşadım bayagı iki gün kalkmadım yerimden ve çok merak ediorum yavrumu. Eşim çok rahat habire ultrasyonamı girelim dio ama benim aklımdan çıkmıoHele bide bebek kayıpları varken . Allah sabır versin ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?