2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Vasfiyeteyzeniz canım adem güneşin kitapları dini içerikli mi? o tarz kitaplar arıyorum .
Canım Adem Güneş dindar bi pedagog dini içerikli derken müslüman bi anne babanın çocuğunu yetiştirmesi için yapması gerekenleri anlatıyor. Ama dini bilgiler yok. Ama bi çok konuda dindar ailenin verebileceği tepkilerle anlatıyor. bence mutlaka olunaması gerekiyor kitapları

ahlas Canım söyledikleri yanına kalacak diye düşünme. Sonuçta onu cezalandırırken kendin de mutsuz oluyorsun. Hatta belki ondan çok sen mutsuzsun bu durumdan. Bak diyorsun ya önceden böyle değildi siye belki senin de yanlış yaptığın seyler vardır farkımda olmadan. Herşey olabilir. Bugün eve giderken Allah korusun kocamın kaza yapıp öldüğünü düşün. Eğer öldüğünde sana söylediği sözler yüzünden küs kalmayı hala haklı buluyorsan ayrı ama keşke kocamı son kez sarılıp öpseydim diyeceksen küs kalmaya değecek kadar hayatın uzun olmadığını bil. Mutlu olmanı inan çok isterim

Can'ım benim de Kocam çok ilgili gözümün içine bakıyor maşallah da. Kız kocasıyla küsken ay benim kocam çok iyi mi deyim :) yumuşatmak sakinleştirmek için diyorum sonuçta evlilik boyunca hepimiz bi kere olsun odun olduklarını düşünmüşüzdür :)

ahlas bugün benide üzdü ama yapacak pek biseyde yok maalesef ne desek boş ben 5 yıllık evliyim bir kere bile 1 saat küs kalmadik cok şükür işi çok zor Allah yardım etsin

valla Can'ım bende 8 senelik evliyim ve hepimizin çok zor dönemleri olmuştur evliliğimizde,olmayanlarda olmayacakmış gibi düşünmesin her evlilik mutlaka sınavlar veriyor.iki çocuğun var bence yapıcı olmalısın.bizler anneyiz herşey çocuklarımız için.birde herkesin sıkıntılı olduğu dönemler vardır bilemezsin belki eşinin de kafasına taktığı birşeyler vardır.keşke daha anlayışlı olsa sana karşı ama yapacak birşey yok.biz annelerin ayakları altına serildi cennet babaların değil.bence uzatma git kocanı öp ve uzatmayalım de.probleminiz neyse de mutlaka güzel bi dille konuş.öylece kapanmasın konu.

B bugza mavili33 kizlar o kadar etkileniyoruz ki etraftan bu şekilde düşünmeniz normal.ama bu kadar kendinizi dinlemeyin kötüyü de çağırmayın. Ben farklı miyim elbette değilim. Ama o oyle bir his ki bebeğe bir şey olunca hissediyorsun.artık haftalar ilerledikçe belirtiler değişecek rahat olun .

Ayrıca bugza cvs ve amniyosentez çok gerekli olduğunda yapılan testler .Dr hanim daha iyi bilir ama cvs daha az riskli diye biliyorum ve ileriki haftalarda yapılabilir. İnşaallah hiç birine gerek kalmaz.ben de ogretmenim ve özel eğitim sınıfındaki öğrencileri görüyoruz. Hepsi bir melek ama dediğin gibi zor bir durum.yine de ben senin yaptığın kadar cesur olamazdım.

white_chocolate_mocha canim adem güneş günümüzdeki bir çok Pedagog un savunduğunu savunmuyor. Mesela güvenli bağlanma gerçekleşene kadar gerekirse 4 yasa kadar ayrı odada yatırma yi önermiyor. Doğada hiç bir canlı doğar doğmaz yavrusunu uyusun diye başka bir ağacın altına bırakmaz diyot mesela.tüm annelerin elinde olmasi gereken kitaplar.

Ebet kotuyu cagirmaya gerek yok. Bisey yoktur diyorum kendime. Bi yandan sakinlestirmeye calisiyorum kendimi. Bi yandan da acabalar var icimde. Normalde evhamli biri degilim. Hatta haddinden cok rahatimdir :)
Ben de ogretmenim o yuzden cok cesitli cocuk tecrube edebiliyoruz tabi. Cocuklarin tabi ki bir gunahi yok melekler. Daha genc olsaydim evet belki ama 38 ve 48 yasinda anne babasi olan engelli bir bebegin gelecegi de cok guvenli degil. Neyse uzatiyirum. Insallah en kesin sonucu veren testin sonucu olumlu cikar da bu yazdiklarim bosuna olur :) diger alternatif cok yikici olacak

Cnm uzulme o kafasina dank eder bu sekilde sana ceza veriyor bilmiyor ki kucucuk bebeğini uzuyor almanyada fln 2 defa ultrasano sokmuyorlar nerden almışlar bu bilgiyi normal randevu larmiz oluyor onun disinda agrimiz sizimiz olursa tekrar gidebiliyoruz

Evham yapmaya basladim. Iki gundur ne midem eksiyor ne goguslerim aciyor. Sali gecesi tartistik ağlama krizi yasadim sustursmadim kendimi. Ardindan acilde usg bakildi kalbi atiyor dedi doktor ama simdi hicbisey hissetmiyorum.
canim normalde bu haftalarda zaten bulantilar falan hafifliyor cogu kisininde geciyor

Adem Güneş in kitaplari dindarlik adi altinda saçmalık gibi geliyor bana . Ben de dinime bagli bir insanim ama Adem Gunes son tercihim bile degil. Kendisini bilimsellikten oldukca uzak buluyorum.
Ama tercih meselesi tabiki, kendine yakin bulan okur, takip eder.

kizlar benim suratim pul pul dökülüyo ve aşırı sivilcelendi yüzüm ki ben ergenlikte bile 1 2 tane anca sivilcelenmisimdir sizde de varmı bu durum acaba

Canım zaten her yazarın her düşünürün fikirlerini körü körüne uygulamak yanlış. En güzeli çocuğunu dinlemek bana göre. Ben de Tracy hogg ve ferber için aynı şeyleri düşünüyorum aşırı acımasız geliyor.

kizlar benim suratim pul pul dökülüyo ve aşırı sivilcelendi yüzüm ki ben ergenlikte bile 1 2 tane anca sivilcelenmisimdir sizde de varmı bu durum acaba
Var canım bende sivilcelendim ama güneş kremimi değiştirdim o da yapmış olabilir çok emin olamıyorum.

Merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim.kalp atışı az dedi.58 mis büyük ihtimal durur dedi.kendimi çok kötü hissediyorum.hersey Allahtan tabi..boyle durumda olupta kalp atışı degisen var mi

Merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim.kalp atışı az dedi.58 mis büyük ihtimal durur dedi.kendimi çok kötü hissediyorum.hersey Allahtan tabi..boyle durumda olupta kalp atışı degisen var mi
Gecmis olsun. Değişebiliyor mu bilmiyorum ama kabul edilen degerin oldukca altinda malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…