- 1 Ekim 2013
- 8.857
- 19.026
- 448
- 35
Canım Adem Güneş dindar bi pedagog dini içerikli derken müslüman bi anne babanın çocuğunu yetiştirmesi için yapması gerekenleri anlatıyor. Ama dini bilgiler yok. Ama bi çok konuda dindar ailenin verebileceği tepkilerle anlatıyor. bence mutlaka olunaması gerekiyor kitaplarıVasfiyeteyzeniz canım adem güneşin kitapları dini içerikli mi? o tarz kitaplar arıyorum .
Can'ım benim de Kocam çok ilgili gözümün içine bakıyor maşallah da. Kız kocasıyla küsken ay benim kocam çok iyi mi deyim :) yumuşatmak sakinleştirmek için diyorum sonuçta evlilik boyunca hepimiz bi kere olsun odun olduklarını düşünmüşüzdür :)hepsine kütük demeyelim bence bi cogumuzun esi cok ilgili ve meraklı
ayy sorma cok sıkıcı oldu hayatım akşam esim gelsin dışarda bi yemek yiyelim gezelim vücudumun seklini aldı koltuk artık agresiflestim bende telefon calsın istemiyorum kimseyle konusasım yok
farkli sehirlerde farkli isimde yerler bakiyor netten bakmak lazimHarmony test bir tek Gelab'da mi yapiliyor bilginiz var mi?
ahlas bugün benide üzdü ama yapacak pek biseyde yok maalesef ne desek boş ben 5 yıllık evliyim bir kere bile 1 saat küs kalmadik cok şükür işi çok zor Allah yardım etsinCan'ım benim de Kocam çok ilgili gözümün içine bakıyor maşallah da. Kız kocasıyla küsken ay benim kocam çok iyi mi deyim :) yumuşatmak sakinleştirmek için diyorum sonuçta evlilik boyunca hepimiz bi kere olsun odun olduklarını düşünmüşüzdür :)
valla Can'ım bende 8 senelik evliyim ve hepimizin çok zor dönemleri olmuştur evliliğimizde,olmayanlarda olmayacakmış gibi düşünmesin her evlilik mutlaka sınavlar veriyor.iki çocuğun var bence yapıcı olmalısın.bizler anneyiz herşey çocuklarımız için.birde herkesin sıkıntılı olduğu dönemler vardır bilemezsin belki eşinin de kafasına taktığı birşeyler vardır.keşke daha anlayışlı olsa sana karşı ama yapacak birşey yok.biz annelerin ayakları altına serildi cennet babaların değil.bence uzatma git kocanı öp ve uzatmayalım de.probleminiz neyse de mutlaka güzel bi dille konuş.öylece kapanmasın konu.valla çok zoruma gidiyor, bekarken ki zamanlarımı çok özlüyorum ne hamileliğimi yaşadım ne lohusalığımıyani eninde sonunda içlerindeki odunluk çıkıyor dışarı yani insan hiç mi halden anlamaz ya kodları bozuk
Haftaya kontrolum var. Beklemek zor. Umutlu olalim. Hersey yolunda diyelim kendimize. Ama icimde bir sıkıntı da varcanım endiselenme sakin ol insallah bisey yoktur bende nedense tedirginim biraz
Ebet kotuyu cagirmaya gerek yok. Bisey yoktur diyorum kendime. Bi yandan sakinlestirmeye calisiyorum kendimi. Bi yandan da acabalar var icimde. Normalde evhamli biri degilim. Hatta haddinden cok rahatimdir :)B bugzamavili33 kizlar o kadar etkileniyoruz ki etraftan bu şekilde düşünmeniz normal.ama bu kadar kendinizi dinlemeyin kötüyü de çağırmayın. Ben farklı miyim elbette değilim. Ama o oyle bir his ki bebeğe bir şey olunca hissediyorsun.artık haftalar ilerledikçe belirtiler değişecek rahat olun .
Ayrıca bugza cvs ve amniyosentez çok gerekli olduğunda yapılan testler .Dr hanim daha iyi bilir ama cvs daha az riskli diye biliyorum ve ileriki haftalarda yapılabilir. İnşaallah hiç birine gerek kalmaz.ben de ogretmenim ve özel eğitim sınıfındaki öğrencileri görüyoruz. Hepsi bir melek ama dediğin gibi zor bir durum.yine de ben senin yaptığın kadar cesur olamazdım.
pohpohlamasa bile çenesini tutsa hamileyim beni kırmasa başka bişey istemem dr erken geldik diye dünyanın lafını saydı, ikinci bebeği benden çok o istedi test sonuçlarını beraber beklerdik merakla ama şimdi neden böyle anlayamıyorum, uzayan küslüğün sonucu mu başka bişey mi bilemedim
yazdıkların yüreğime çok dokundu canım ya gözlerim dolu dolu oldu, ağır şeyler söyledi aklımdan çıkaramıyorum ben yüzüğümü bile takmıyorum artıkzaten hep ben tolere ettiğim için bugünlere geldik hep ben uyum sağlıyorum, o bekar halinden bile daha rahat onun hayatında bir değişiklik yok... belki değişir diye konuşmadım karışmadım küstüm, ama hatasını anlamak yerine daha beter tavır yaptı... bende yazsam söylesem ama o dediğiyle söylediğiyle kalacak o kadar zor ki bunu yapmak önceki gebeliğimde böyle sorunumuz olmadı sağolsun hep beraber gittik o heyecanı beraber yaşadık ama şimdi ultrason zararlı falan gibi saçma tezler savunuyor, yok almanyada gebeleri hamilelik boyunca sadece 2 defa ultrasona alırlarmış bilmem ne sizede maşallah canım Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah bizde aşarız...
canim normalde bu haftalarda zaten bulantilar falan hafifliyor cogu kisininde geciyorEvham yapmaya basladim. Iki gundur ne midem eksiyor ne goguslerim aciyor. Sali gecesi tartistik ağlama krizi yasadim sustursmadim kendimi. Ardindan acilde usg bakildi kalbi atiyor dedi doktor ama simdi hicbisey hissetmiyorum.
Adem Güneş in kitaplari dindarlik adi altinda saçmalık gibi geliyor bana . Ben de dinime bagli bir insanim ama Adem Gunes son tercihim bile degil. Kendisini bilimsellikten oldukca uzak buluyorum.
Ama tercih meselesi tabiki, kendine yakin bulan okur, takip eder.
Var canım bende sivilcelendim ama güneş kremimi değiştirdim o da yapmış olabilir çok emin olamıyorum.kizlar benim suratim pul pul dökülüyo ve aşırı sivilcelendi yüzüm ki ben ergenlikte bile 1 2 tane anca sivilcelenmisimdir sizde de varmı bu durum acaba
Dr istemedi ama tekrar test canimMomoral gibi ilsc bol su ic ilac bittikten 48 saat sonra tam idrar tetkik ve idrar kulturu ver
Evet sivilcelenme ve yaglanma bende de var malesef.kizlar benim suratim pul pul dökülüyo ve aşırı sivilcelendi yüzüm ki ben ergenlikte bile 1 2 tane anca sivilcelenmisimdir sizde de varmı bu durum acaba
Gecmis olsun. Değişebiliyor mu bilmiyorum ama kabul edilen degerin oldukca altinda malesef.Merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim.kalp atışı az dedi.58 mis büyük ihtimal durur dedi.kendimi çok kötü hissediyorum.hersey Allahtan tabi..boyle durumda olupta kalp atışı degisen var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?