- 1 Ekim 2013
- 8.857
- 19.026
- 448
- 35
Normal damacana suyu olur ya özel bi su şekli yokNormal içme suyuylamı yoksa kaynamış ılık suyla falanmı yapacagım ilacı canım
Canim benim eşim ilişkiden 2 gün sonra test yap demeye başlıyor 8 aydır kafanı yedi sofraya kurar tuvalet banyo yıkar 8 aydır kimyasal koklamayim diye en sonunda bat 5 kala pozitif gördüm ama zaten görmeden önce beni gene 1 gün önce hastanede kan testi yaptırıp Hg 15 le ogrenmistim 2 gunde bi kan testi icin gittik hastaneye keseyi gorene kadar gorduk 1 hafta sonra kalb atimi icin kendi diyor ne zaman gidecez diyeee,,,adamı beğenmiyom ilgisiz diyom bende geçen perşembe kalp dinledik salı gene çağırdı Dr eşim. Şimdiden erken kalk falan yapıyo. Allah razı olsun kocamdam 3. Çocuk bide bizimki doğuma kadar Böyleyiz biz ufak tefek işleri yapar büyük işleri yapar çöp kovayi o döker ben taşımayım diye .allah senin yardimci n olsun ben olsam çatlarim 1 gün kus kalsam. hele ki 6 haftalik için Dr gittiğimde teyit için dese ben onu bir daha yanımda götürmem gebersede .sanki hani aranız iyi olsun diye çocuk yapmissin moduna girmiş adam kurtarıcı gibi görMuş. Güzel bi dille açık açık konuş kısa kesin şu kuslugu, adam in görevi neyse onu yapsın zoraki babalık Kocalik yapılmaz bunu ona anlat yoksa sen çok yıpranirsinpohpohlamasa bile çenesini tutsa hamileyim beni kırmasa başka bişey istemem dr erken geldik diye dünyanın lafını saydı, ikinci bebeği benden çok o istedi test sonuçlarını beraber beklerdik merakla ama şimdi neden böyle anlayamıyorum, uzayan küslüğün sonucu mu başka bişey mi bilemedim
Ayyy bnde cok fenayim 1 haftadr yatiyorum bu kesenin yaninda kanama bolgesi warmis ya kalkamiyorum sikildikca koltukda yer degistiriyorum kafayi yicemmm artik ne yaptysam zaman gecmiyoevde olan arkadaslar nasıl vakit geciriyosunuz ev isi yapmıyorum cok fazla tv basinda ve burada zaman geciriyorum dışarı cikamiyorum cok sicak tansiyonum dusuyo ne yapsam bilemedim
ahlas Can'ım bizim de öyle çok kavgalı bi dönemimiz oldu. Ama artık bildiğin kinlenmişim. Günler geçiyor bizim aramız daha gergin. Aynı evin içinde iki yabancı sadece çocuğun ihtiyacları için konuşuyoruz falan. Sonra dedim ki kızım olmaz bu böyle mesaj attım kocama." Dedim ki ne istiyorsun boşanmak mı istiyorsun devam etmek mi istiyorsun. Ben devam etmek istiyorum ama bu şekilde değil. Ben aynı evde el olmak için evlenmedim seninle acı çekiyorum. Eğer benimle çocuğunla Mutlu olmaya varsan şu andan itibaren geçmişte yaşadığımız ne sorun varsa asla bida ağzımıza almamak üzere sıfırdan bi sayfa açalım. Sen bana karşı daha yumuşak ol ben sana daha anlayışlı. Ama böyle olmaz ben mutsuzum resmen mutsuzum. İnsan mutsuzsa neden Yaşar ki. Ben sana aşkla bakmak istiyorum senin gözlerinde aşk istyorum. Ama sen bunları istemiyorsan olmuyor diyorsan da kabıl ediyorum senden ayrılmayı. Çünkü ben senin nefretindense yokluğunu kabullenirim" gibi bi mesaj atmıştım. Oda barışmak istediğini söyledi.o gün sanki haftalarca küsmemişiz gibi karşıladım onu oda öyle davrandı. 8-9 aydır kavga ettik mi hatırlamıyorum bile. Öyle sakiniz ki maşallah. Ama bende normalde kızacağım seylere bazen susuyorum. Oda normalde kabul etmeyeceği seyleri yeri geliyor kabul ediyor. Ama kocanla barışırsan sunu da söyle. Anne olarak içinin rahat etmesi için kimi Zaman doktora gitmek isteyebileceğini bunun normal olduğunu. Anlayışlı olması gerektiğini güzelce izah etmelisin
ayy sorma cok sıkıcı oldu hayatım akşam esim gelsin dışarda bi yemek yiyelim gezelim vücudumun seklini aldı koltuk artık agresiflestim bende telefon calsın istemiyorum kimseyle konusasım yokAyyy bnde cok fenayim 1 haftadr yatiyorum bu kesenin yaninda kanama bolgesi warmis ya kalkamiyorum sikildikca koltukda yer degistiriyorum kafayi yicemmm artik ne yaptysam zaman gecmiyodisari cikmak istiyorum esimde cok yogun calisiyo gunde yrm saat ancak gorusebiliyoruz bu ara depresyona girmeden bi duzelseydim yoksa ruh sagligim elden gidicek
Canim benim eşim ilişkiden 2 gün sonra test yap demeye başlıyor 8 aydır kafanı yedi sofraya kurar tuvalet banyo yıkar 8 aydır kimyasal koklamayim diye en sonunda bat 5 kala pozitif gördüm ama zaten görmeden önce beni gene 1 gün önce hastanede kan testi yaptırıp Hg 15 le ogrenmistim 2 gunde bi kan testi icin gittik hastaneye keseyi gorene kadar gorduk 1 hafta sonra kalb atimi icin kendi diyor ne zaman gidecez diyeee,,,adamı beğenmiyom ilgisiz diyom bende geçen perşembe kalp dinledik salı gene çağırdı Dr eşim. Şimdiden erken kalk falan yapıyo. Allah razı olsun kocamdam 3. Çocuk bide bizimki doğuma kadar Böyleyiz biz ufak tefek işleri yapar büyük işleri yapar çöp kovayi o döker ben taşımayım diye .allah senin yardimci n olsun ben olsam çatlarim 1 gün kus kalsam. hele ki 6 haftalik için Dr gittiğimde teyit için dese ben onu bir daha yanımda götürmem gebersede .sanki hani aranız iyi olsun diye çocuk yapmissin moduna girmiş adam kurtarıcı gibi görMuş. Güzel bi dille açık açık konuş kısa kesin şu kuslugu, adam in görevi neyse onu yapsın zoraki babalık Kocalik yapılmaz bunu ona anlat yoksa sen çok yıpranirsin
bende tutmadı ama iki kızım varCanim bu yazı buldum bide kopyaladı okuyun Başka bir inanış ise, bebeğin cinsiyetinin iki adet veri sayesinde tahmin edilebileceğidir. Bu veriler ise anne adayının doğum tarihi ve doğacak bebeğin doğum tarihidir. Bu yönteme göre, anne ve bebeğin doğum tarihlerinin ikisi de çift veya ikisi de tek ise doğacak çocuk kız, birisinin çift, diğerinin tek ise doğacak çocuk erkek olacak demektir. Yine Maya takvimi gibi Çin takviminde de annenin hamile kaldığında kaç yaşında olduğu ve hangi ayda hamile kaldığına bağlı olarak bebeğin cinsiyetinin belirlenmesi işlemi uzun yıllardır uygulanmaktadır.
ben daha önceki hamileliğim de içmiştim rahat olabilirsin bi sıkıntı olmazKızlar idrar tahlılımde üreme çıkmış. Monurol dıye bır toz verdı doktor. Tek kullanımlıkmış. İçen varmı aranızda. Bılgısı olan varmı
Canım seni gaza getirmek istemiyorum ama kalbini çok kırdıysa alttan almak zorunda değilsin evet böyle küslük falan zor ama hatasını anlamadan karşısından adım görüncede bu sefer kendini tamamen haklı görecek. İnş hatasını anlar çok ayıp allah ne güzel evlat vermiş ikincisinde aratmamış daha ne istiyor insanlar evini barkını satıp çocuk sahibi olmaya çalışıyorlar. Haketmeyene çokta yüz verme taraftarı değilim birazda o düşünsün benceyazdıkların yüreğime çok dokundu canım ya gözlerim dolu dolu oldu, ağır şeyler söyledi aklımdan çıkaramıyorum ben yüzüğümü bile takmıyorum artıkzaten hep ben tolere ettiğim için bugünlere geldik hep ben uyum sağlıyorum, o bekar halinden bile daha rahat onun hayatında bir değişiklik yok... belki değişir diye konuşmadım karışmadım küstüm, ama hatasını anlamak yerine daha beter tavır yaptı... bende yazsam söylesem ama o dediğiyle söylediğiyle kalacak o kadar zor ki bunu yapmak önceki gebeliğimde böyle sorunumuz olmadı sağolsun hep beraber gittik o heyecanı beraber yaşadık ama şimdi ultrason zararlı falan gibi sama tezler savunuyor, yok almanyada gebeleri hamilelik boyunca sadece 2 defa ultrasona alırlarmış bilmem ne sizede maşallah canım Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah bizde aşarız...
Mrb ..evet ..ins slklntl cimaz cikasada cikmasada harmony testi tavsiye ederim..benim yasim senden daha cok..usg yapanin olcum yaptigi duzey cok onemli onun icin tecrube sahibi bir yerde yap ayrica ense kalinligi olcumunden sonra hemen o gun icinde kani ver arada zaman farki olmasin o cok onemliCanım sen doktormuydun. Ben şimdiden ikili test korkusu sardı. Acaba yaşdan dolayı yuksek bişey çıkarmı. Yaş 39. Ikıncı çocugumda ense kalınlığı yuksek çıkmıştı. İnşallah bu sefer bır sıkıntı çıkmaz.
Ben kaybettigim ikizlere baktiricaktim malesef kaybettigim olanlar..orada y kromozomu var mi yok mu deniyor varsa ornek kiz erkek veya 2 erkek olabilir xendi ..21 dowm digerinide edwards patau taraniyor..en iyisi coryonvillus biyopsis cvs dedigin ama onda ve amniyosentezde karindan incecik bir igne giriyor....harmonynin tipleri var eski ve teni tipleri var..alinan kan ispanya amerika veya italyaya gidiyor..bu ara hamile olan tum dr ark yaptirdi o test slklntl olursa diger amniosentez ve cvs yapiliyor..ins hicbirimize gerek kalmaz..drkavak soru sordum sana ama ya bilmiosun ya da sallamadin. Neyse.
Ben biraz arastirma yaptim. Harmony ve Prenatal testle ilgili. 10.haftadan itibaren yapiliyormus. Kan ornegiyle çalışılıyor. Harmony yuzdelik ihtimal.prenetal kesin sonuc yaziyor raporunda. Harmony 2 tane trizomiye bakio. 13 18 21. Prenetal 7tane sendrom ve cinsiyet sendromuna da kisir olup olmayacagina da bakio. 10 gunde gelio sonuclari. Fiyat olarak 1600-2200 arasi rakamlar var.
Erken donemde yapilabiliyor olmalarini sevdim. Haftaya doktor kontrolumde soracagim doktoruma.
Bir de CVS varmis ama cok arastiramadim henuz. Cvs ve amniyosentez en dogru sonucu verir demisler. Kizkardesimde ikili uclu dortlu testler riskli cikti ve sivi alindi. Profa gidiordu ve o yapti islemi. Hic sikinti yasamadi. Sivi sonucunda da risk yoktur denildi ve rahat ettik 5 yasindaki kizi simdi.
Icme suyu ben hafif ilitiyorum..ama gerek yok iyice karistirmak gerekNormal içme suyuylamı yoksa kaynamış ılık suyla falanmı yapacagım ilacı canım
canım endiselenme sakin ol insallah bisey yoktur bende nedense tedirginim birazEvham yapmaya basladim. Iki gundur ne midem eksiyor ne goguslerim aciyor. Sali gecesi tartistik ağlama krizi yasadim sustursmadim kendimi. Ardindan acilde usg bakildi kalbi atiyor dedi doktor ama simdi hicbisey hissetmiyorum.
Momoral gibi ilsc bol su ic ilac bittikten 48 saat sonra tam idrar tetkik ve idrar kulturu verÜromin diye ilaç kullanmıştım zaten idrarda iltihap var diye 3 gün oldu canım içeli.sanki krampları giriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?