- 30 Eylül 2008
- 406
- 485
- 303
- 42
Bizim mesajların altında varya bebek resmi haftası filan yazıyor. O şekilde takvim. Profil sayfanın girip yapabilirsintakvim yapmak ??? ben bugün 11+2 haftalık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim mesajların altında varya bebek resmi haftası filan yazıyor. O şekilde takvim. Profil sayfanın girip yapabilirsintakvim yapmak ??? ben bugün 11+2 haftalık
Bızım resımlerde varya hanı. Bebeklerın kac haftalık olduğu. Tahmini doğum tarıhlerı falan yazıyor ya canım.takvim yapmak ??? ben bugün 11+2 haftalık
Allaha emanet ol canımkızlar benim çıkma vaktim yaklaşıyor hafta sonu giremiyorum çok kaynatmayın pazartesi sayfaları okumaktanböyle yapmayın beni, kuzucuklara kendinize iyi bakın hepinizi öptüm
![]()
cordeliac işte dongulerimiz uzun.26 gün süren annede de aynısını bizde de aynısını bekliyorlar.zaten 5 haftalik olduğunda yeni öğrenmiş oluyoruz onlar 4 haftalikken ogreniyorlar kafadan 1 hafta gerideyiz.
Kızının doğum tarihini yazsana canimcanım pıt pıt atıyordu hocanın cihazı bozulmuş duyamadım gördüm sadece, ilk bebişim de kızdı benim![]()
Cok mutsuzum, cok halsizim, cok bunaliyorum...
Hicbir isi yapmaya gucum yetmiyor, enerjim sifir. Dogru duzgun beslenemedigimden herhalde bir türlü kendime gelemiyorum. Boyle oldukca kendimi daha mutsuz hissediyorum.
Iste böyle bir kisir döngü.
Var mi boyle benim gibi?
cok sevindim cnm minnos demek ki saha rahat bi hamilelik gecittirecekkızlar doktora gittim çok şükür her şey yolunda 9 haftalık olmuş içim çoook rahatladı şükür Rabbimedua eden herkese çok teşekkürler
doktora dedim ben hiç bir şey hissetmiyorum bulantı kusma koku hassasiyeti yok, öncekinde doğurana kadar kusmuştum da... şimdiye kadar olmadıysa artık olmaz dedi
bir aksilik olmazsa nasibimde varsa 12 Ocakta kuzum kucağımda
![]()
Ben canım oyüzden kendimi sanki 9 ay yatacak gibi hissediyorum inşallah geçer bu ay 3 . Ayda hafiflermisiz öyle diyor kime sorsamCok mutsuzum, cok halsizim, cok bunaliyorum...
Hicbir isi yapmaya gucum yetmiyor, enerjim sifir. Dogru duzgun beslenemedigimden herhalde bir türlü kendime gelemiyorum. Boyle oldukca kendimi daha mutsuz hissediyorum.
Var mi boyle benim gibi?
Cok zor geciyor ama eninde sonunda geciyor merak etme. Bak simdi ocak annesi olmanın telasindayim. Insallah duyarsin kalbini .Gelişmiosa alirlar. Yoksa sen zehirlenirsin. 10 gune belli olur canımSaol canım, sana da geçmiş olsun. İnşallah olumlu gelişir durumlar. Diğer türlüsünü düşünmek çok zor geliyor şuanda.
ben bulamadım profilimde doğum haritası oluşturacağım yeri bana yardımcı olur musunuzBızım resımlerde varya hanı. Bebeklerın kac haftalık olduğu. Tahmini doğum tarıhlerı falan yazıyor ya canım.
Zaten 28'e (regl), 12-14 (ovulasyon) gibi bi' parametreyi baz alıyorlar yanılmıyorsam. Sağlıklı regl genellemesi bu herhalde. Benim zaten adetten 5 gün sonraki normal hcg testim bile silikti daha emin olmak için bir de early yapmıştım. (Ekte) Öncesinde yaptığım da negatifti.
İnsan ister istemez kızıyor.
Tamam onlar işini daha iyi bilir ama karından usg'de yarım cm'den küçük keseyi rahimde görüp dış gebelikle hasta korkutmasınlar yaa. Zaten hassas oluyoruz yeterince. Bak aklıma gelince yine sinirlendim.
dun eşimle konustum hic keyfim yok cok mutsuzum kendimi sağlıksız hissediyorum dedimCok mutsuzum, cok halsizim, cok bunaliyorum...
Var mi boyle benim gibi?
Kesinlikle haklısın canim bence son tarihi sorduk lari gibi düzeni de sormalilar.bu kadar korkutmaya hiç gerek yok.senin ilk bebeğin mi canim?bu şekilde hesqplandigindan oğlum iri bir bebek olmasına rağmen miadını doldurma dan doğmadı. 41+5te doğdu. İlk bebeğinse Dr bu durumu göz ardı edip sezaryen e zorlayabiliyor.
Benim doğumuma kontrole gittiğim doktor giremeyecek canım. Doğumumu ailemin yanında yapacağım. Gerçi oradaki doktorum da çoğunlukla sezaryen doğum yapıyor, henüz konuşmadık. Zaten buradaki doktorum kalp kapakçığım arızalı olduğu için şimdiden %80 sezaryen diyor. Normal doğumda endokardit (kapakcikta iltihaplanma) oluşma riski yüksek olduğu için. Evet, İlk gebeliğim ve ilk bebeğim ama son kararı doğumu yaptıracak doktorum ve kardiyoloğum verecek tabiî fakat ben bebeği strese sokmadığı sürece suni sancı dahi almadan normal doğum yapmak istiyorum.
Işin kötüsü benim ve eşimin tüm ailedeki bebekler iri doğmuş, bu konuda genetik yatkınlık olasılığı yüksekmiş.![]()
Benim kayinvalidem de aynı rahatsızlık var canim ona özellikle normal doğum yaptirmislar.valla bizde de aynı durum var elimden geleni yaptım iri olmasın diye ama herseye rağmen 4 kilo doğdu. Benim sancim da çok azdı 1 ay sürekli sürdü artık doğum olmayınca hastanede müdahale ettiler.3 gün sürdü tam.ama şükür oğlum sağlıcakla doğdu. Burnunda ,kafasının arkasındaki kirmiziliklar hala geçmedi. Bir yerine bir şey olmadı ya çok şükür onlar önemli değil. İri doğduğu için şekeri de çok çabuk düştü .çok zorlandım sarılıgini düşüren kadar.Benim doğumuma kontrole gittiğim doktor giremeyecek canım. Doğumumu ailemin yanında yapacağım. Gerçi oradaki doktorum da çoğunlukla sezaryen doğum yapıyor, henüz konuşmadık. Zaten buradaki doktorum kalp kapakçığım arızalı olduğu için şimdiden %80 sezaryen diyor. Normal doğumda endokardit (kapakcikta iltihaplanma) oluşma riski yüksek olduğu için. Evet, İlk gebeliğim ve ilk bebeğim ama son kararı doğumu yaptıracak doktorum ve kardiyoloğum verecek tabiî fakat ben bebeği strese sokmadığı sürece suni sancı dahi almadan normal doğum yapmak istiyorum.
Işin kötüsü benim ve eşimin tüm ailedeki bebekler iri doğmuş, bu konuda genetik yatkınlık olasılığı yüksekmiş.![]()