2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kizlar daha doguma cok var bosyere simdiden kafanizi yormayin normal dersiniz acil olur sezeryana girersiniz sezeryan planlayip amiden gelir normal olur bunlar icin daha cok zamanimiz var diye dusunuyorum
Simdi önümüzde ikili test var bunu kimler yaptiriyor randevulariniz ne zaman
Benim ayin 23 unde belki cinsiyet de soylerler
Bunu ben istemedim ama doktorum ayarladi randevulari gerekli olanlari

Canım herkesin bünyesi farklı işte. Sen rahat geçirmişsin sezaryen .ben de normal doğumu rahat geçirdim. Hatta drum dikis dikerken böyle elime kova bez verseler doğumhaneyi temizlerdim.öyle bir kuvvet geldi ki:) sonuçta doğum bu kesinlikle yabana atılır bir olay değil. Ve herkeste cook farklı işliyor. Yengem ishal oldum saniyor 30 dk ya bebek kucağında. Ben 56 saat sancı aldım suyunu patlatana kadar doğum olmadı. Bence ilk doğumu olacak arkadaşları yureklendirmeliyiz.gerekirse gebelik kurslarına katılmalı. Sadece Dr a bağımlı olmamalı. Bu konuda uzman doula lar var .irtibata geçilmeli her şey rağmen normal doğumdan psikolojik ve ya sağlık anlamında cekiniliyorsa o zaman sezaryen e karar verilmeli .bilinçli insanlariz olanaklarimizi kullanmalıyız.[/QUOTE]

birde ben size bişey sorucam.benim beklenen doğum 5 ocak.benim eşim 8 ocak doğumlu.sizce doğumum 8 ocağa kadar bekler mi?daha önceki doğumum sezeryan olduğu için mecburen sezeryan olucam.babasıyla çocuğunun doğum gününün aynı olması çok hoş olmaz mı?tabi bebeğime sıkıntı yaratırsa beklemem o ayrı.fikrinizi alayım dedim sizce bekler mi o zmana

Şimdiden doğum telasina düşmeyin kizlar ya. Ben ilk hamileligimi sürekli doğum korkusu ile geçirdim sonuçta pişman oldum. O çocuk bi şekilde cikiyo doğum sekline odaklanmak yada komplikasyonlari düşünmek insani germekten baska ise yaramiyor. Dua edelim. Hatta isterseniz tefriciye baslatalim. Biraz dikkatiniz dagilsin ya.

Canim genellikle beklenen tarihten erken alindigini görüyorum ikinci sezaryende. Benim tahmini 20 ocak ben diyorum ocak başında bile alabilirler. Sanci beklemeyecegiz sonuçta

24haziran benim de randevu var ikili tarama için acaba öğrenebilir miyim diyorum :) ama 24haziran tam 12.hafta olacak
benim de 24 haziran da 12+2 oluyor.kesin net söylemeseler de yüksek ihtimali söylüyorlar.benim iki kızım var bakalım üçüncü ne olacak.yazarız buraya

ben dün internette gezinirken bi yazı okudum kadının birine doktor 13 haftalıklar erkek 16 haftalıkken kız 19 haftada bi daha erkek demiş.baya kafası karışmış kadıncağızın.inşallah bize de öyle olmaz ne diyim

Canım zaten kanala girmeden alıyorlar ilk doğumda ikincisinde de kesi yeri genislemeden müdahale alanı daralmadan alıyorlar. Kuzenim ilk çocuğunu 39.haftada ikincisini 38.hafta başında dünyaya getirdi Dr tavsiyesiyle.ama kesin tıbbi bilgim yok Dr dan dra da değişebilir.

Benim yegenimi doğuma bir hafta kalana kadar bu şekilde gitti .yüzde seksen kiz dendi en son GATA da.ama erkekimiz oldu:)

benim bu üçüncü hamileliğim ikincisini tam beklenen normal doğum tarihinde sezeryan ile doğum yaptım.ama yine de dediğiniz gibi 8 ocak olabileceğini sanmıyorum.olsa iyi olurdu ama

Bende de var. Hemen hemen hergun bir kez görüyorum. Yumurta beyazi gibi kivami ama daha sari akintilarin cogalmasi normal dert etme...

Oo masallah Allah bagislasin üçüsünü de:)

Aynen bizim oğlanın ilk resimleri danteller ,fistolar içinde. Neyse ki abisinin kıyafetleri yetişti ama yine de tüllü Fiyonklu yatak ,bebek şekerleri oldu:):):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…