ben inşallah 24 haziran da öğrenicem.sizin de yakın sanırım cinsiyet öğrenmemerhaba arkadaşlar bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı:) ne zaman öğrenebiliriz
Hayır canım Sezeryan kadar rahat bi doğum yok .1. Yavrum gene anestezi ile dünyaya getirdim evet gerçekten kötüydü ve sanki karnına ateşten koz koymuşlar gibiydi yanıyorumdum uyandığında , bağırıyorduum sanki dikmemislerde açık birakip uyandirmislardi, psikolojik baya etkilendim ama sadece ilk saatlerdi ağrı kesici ve serumlar takıldım sonra bitti cok sukur .ama sonraki dogumjm resmen dış dolgusu gibiydi belden iğne vuruldum spinal sezeryandi çok rahat gecirdim korku çok olunca kendimi ameliyat başlamadı diye telkin ediyordum fakat başlamıştı kalem gibi bişi gidiklayinca anlamıstim caktirmiyordum kendim e korkudan tansiyon düştü Dr bişi vurun dedi sonra oluyorum .... dr bey dedim bişi vurdular serum a okadar iyi geldik i sanki disci koltugunda gibi oldum rahatladim bu saydığım ilk 5 dakika canım vurulan iğne sayesinde normale dönmüştüm zaten. Dr um ne olmesi koca kafan çıkıyor bak dedi ve ağladı bebeğim aman yarabbim bu nasıl bi duyguydu ne acı var ne bişi bebegimi yanıma getirdiler .ve biranda hastayı kalldirin dediler ne , ne oldu bişi mi var dedim bitti dediler şakamı dedim yaaa Hâlbuki bebeğim çıktıktan sonra o 40 dk nasıl 2 dk gibi geçmiş hala anlamış degilim ,dışarı çıktığımız da eşim nasıl korkula bekliyor bi görseniz yuzunu ben bi kahkaha atıyorum ama görmeniz lazım aşkım bitti diye gülüyorum eşim nasıl sevindi öptü ameliyathane onunde elimi tutarak odama goturduler eşim çok sevindi korktum diğeri gibi zor olacak diye dedi maşallah iyi gorunuyon aşkım dedi .evet bebeğin ilk sesini duydugumda hersey bitmişti benim için zorlukları, birde doğru mu bilmiyorum ama çok ağlayıp anestezi cesaret gibi bişi vururuz korku kalmaz demişti acaba doğrumuydu beni cesaretlendirmek için yaptılar belkide.anlayacağın
Şimdiki teknolojiyle sezeryan kadar rahat doğum yok .zaten 5 saat bel asagisi beton gibiydi 5 saat boyuna iğneler serumlar beni iyilestirmisti zaten yurudugumde çok az acı vardı oda normal 4 . Gun Bişi kalmiyör zaten.ben normal yapipta 6 ay tuvalet e oturamayan dikişler i patlayan çok gördüm duydum sezeryandi en güzeli en konforlusu canım
evet tamamen uyutup sezeryan bitince uyandırıyorlarGenel anestazi tamamen bayılma mi oluyor
Evet canimGenel anestazi tamamen bayılma mi oluyor
Canim genellikle beklenen tarihten erken alindigini görüyorum ikinci sezaryende. Benim tahmini 20 ocak ben diyorum ocak başında bile alabilirler. Sanci beklemeyecegiz sonuçtabirde ben size bişey sorucam.benim beklenen doğum 5 ocak.benim eşim 8 ocak doğumlu.sizce doğumum 8 ocağa kadar bekler mi?daha önceki doğumum sezeryan olduğu için mecburen sezeryan olucam.babasıyla çocuğunun doğum gününün aynı olması çok hoş olmaz mı?tabi bebeğime sıkıntı yaratırsa beklemem o ayrı.fikrinizi alayım dedim sizce bekler mi o zmana
ben inşallah 24 haziran da öğrenicem.sizin de yakın sanırım cinsiyet öğrenme
ben inşallah 24 haziran da öğrenicem.sizin de yakın sanırım cinsiyet öğrenme
benim de 24 haziran da 12+2 oluyor.kesin net söylemeseler de yüksek ihtimali söylüyorlar.benim iki kızım var bakalım üçüncü ne olacak.24haziran benim de randevu var ikili tarama için acaba öğrenebilir miyim diyorum :) ama 24haziran tam 12.hafta olacak
bence doktorun bi tahmin de bulunuraramızda 3 gün var acaba öğrenebilir miyim ki. çok merak ediyorum.:))
Canım zaten kanala girmeden alıyorlar ilk doğumda ikincisinde de kesi yeri genislemeden müdahale alanı daralmadan alıyorlar. Kuzenim ilk çocuğunu 39.haftada ikincisini 38.hafta başında dünyaya getirdi Dr tavsiyesiyle.ama kesin tıbbi bilgim yok Dr dan dra da değişebilir.birde ben size bişey sorucam.benim beklenen doğum 5 ocak.benim eşim 8 ocak doğumlu.sizce doğumum 8 ocağa kadar bekler mi?daha önceki doğumum sezeryan olduğu için mecburen sezeryan olucam.babasıyla çocuğunun doğum gününün aynı olması çok hoş olmaz mı?tabi bebeğime sıkıntı yaratırsa beklemem o ayrı.fikrinizi alayım dedim sizce bekler mi o zmana
Benim yegenimi doğuma bir hafta kalana kadar bu şekilde gitti .yüzde seksen kiz dendi en son GATA da.ama erkekimiz oldu:)ben dün internette gezinirken bi yazı okudum kadının birine doktor 13 haftalıklar erkek 16 haftalıkken kız 19 haftada bi daha erkek demiş.baya kafası karışmış kadıncağızın.inşallah bize de öyle olmaz ne diyim
benim bu üçüncü hamileliğim ikincisini tam beklenen normal doğum tarihinde sezeryan ile doğum yaptım.ama yine de dediğiniz gibi 8 ocak olabileceğini sanmıyorum.olsa iyi olurdu amaCanım zaten kanala girmeden alıyorlar ilk doğumda ikincisinde de kesi yeri genislemeden müdahale alanı daralmadan alıyorlar. Kuzenim ilk çocuğunu 39.haftada ikincisini 38.hafta başında dünyaya getirdi Dr tavsiyesiyle.ama kesin tıbbi bilgim yok Dr dan dra da değişebilir.
doğumdan önce çok fazla alış veriş yapmamakta fayda var ::;Benim yegenimi doğuma bir hafta kalana kadar bu şekilde gitti .yüzde seksen kiz dendi en son GATA da.ama erkekimiz oldu:)
Bende de var. Hemen hemen hergun bir kez görüyorum. Yumurta beyazi gibi kivami ama daha sari akintilarin cogalmasi normal dert etme...kızlar merhaba beyaz renk kokusuz akıntım vardı bugün koyu sarımsı sümüksü bir akıntı geldi normal midir acaba aynı yumurtlama akıntısı gibi yapışkan koyu sarı kasıklarımda da iğne gibi batmalar var dr randevum 24 ünde daha mı erken gitsem korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?