Hayır canım Sezeryan kadar rahat bi doğum yok .1. Yavrum gene anestezi ile dünyaya getirdim evet gerçekten kötüydü ve sanki karnına ateşten koz koymuşlar gibiydi yanıyorumdum uyandığında , bağırıyorduum sanki dikmemislerde açık birakip uyandirmislardi, psikolojik baya etkilendim ama sadece ilk saatlerdi ağrı kesici ve serumlar takıldım sonra bitti cok sukur .ama sonraki dogumjm resmen dış dolgusu gibiydi belden iğne vuruldum spinal sezeryandi çok rahat gecirdim korku çok olunca kendimi ameliyat başlamadı diye telkin ediyordum fakat başlamıştı kalem gibi bişi gidiklayinca anlamıstim caktirmiyordum kendim e korkudan tansiyon düştü Dr bişi vurun dedi sonra oluyorum .... dr bey dedim bişi vurdular serum a okadar iyi geldik i sanki disci koltugunda gibi oldum rahatladim bu saydığım ilk 5 dakika canım vurulan iğne sayesinde normale dönmüştüm zaten. Dr um ne olmesi koca kafan çıkıyor bak dedi ve ağladı bebeğim aman yarabbim bu nasıl bi duyguydu ne acı var ne bişi bebegimi yanıma getirdiler .ve biranda hastayı kalldirin dediler ne , ne oldu bişi mi var dedim bitti dediler şakamı dedim yaaa Hâlbuki bebeğim çıktıktan sonra o 40 dk nasıl 2 dk gibi geçmiş hala anlamış degilim ,dışarı çıktığımız da eşim nasıl korkula bekliyor bi görseniz yuzunu ben bi kahkaha atıyorum ama görmeniz lazım aşkım bitti diye gülüyorum eşim nasıl sevindi öptü ameliyathane onunde elimi tutarak odama goturduler eşim çok sevindi korktum diğeri gibi zor olacak diye dedi maşallah iyi gorunuyon aşkım dedi .evet bebeğin ilk sesini duydugumda hersey bitmişti benim için zorlukları, birde doğru mu bilmiyorum ama çok ağlayıp anestezi cesaret gibi bişi vururuz korku kalmaz demişti acaba doğrumuydu beni cesaretlendirmek için yaptılar belkide.anlayacağın
Şimdiki teknolojiyle sezeryan kadar rahat doğum yok .zaten 5 saat bel asagisi beton gibiydi 5 saat boyuna iğneler serumlar beni iyilestirmisti zaten yurudugumde çok az acı vardı oda normal 4 . Gun Bişi kalmiyör zaten.ben normal yapipta 6 ay tuvalet e oturamayan dikişler i patlayan çok gördüm duydum sezeryandi en güzeli en konforlusu canım