• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Maalesef canım, burada ne kadar paran varsa o kadar imkanın var. Bunu gerçekten üzülerek söylüyorum. Asıl desteğe ve bilinçlenmeye ihtiyacı olan düşük gelir kesimine hiçbir şey yok. Olan da sallamasyon.

Bebeğe hazırlık aşamasını geçtim. Eşimin yeğeni Hollanda'da yaşıyor. Doğumdan sonra hastane perine masajı/kegel kursuna çağırmış. Mesanede sarkma ve doğum esnasında perinede olan yumuşama toparlansın diye epey bir süre gitti. Standart bir şeymiş. Biz de te teeey. Nerede.
Dogum sonrasi da dedigin gibi rahip toplanmasi icin kurslar oluyor ama bu kurslara katilanlar tabi ki de yabancılar bizler gitmiyoruz iste :)

image.webp

doğuma giderken çok zor oluyor.doğumda bana birşey olursa o ne yapar diye korkuyorsunuz.ben ikinci doğuma giderken büyük kızım evde uyuyordu sarılıp epeyce ağlamıştım acaba evime geri gelebilecek miyim diye korkmuştum::;:KK66:)) annelik işte Allah farklı bi duygu vermiş bizlere.aslında bizler de çocuklarımız da Allah'a emanetiz
Sizinde mi 3. Çocuklarınız kaç yaşında. Benim kızım 13 oğlum 11 yaşında.
Hamile olduğumu öğrenen kaza mı diyor:KK70: yooo diyorum. Çok çook isteyerek diyorum

Sizinde mi 3. Çocuklarınız kaç yaşında. Benim kızım 13 oğlum 11 yaşında.
Hamile olduğumu öğrenen kaza mı diyor:KK70: yooo diyorum. Çok çook isteyerek diyorum
benim iki kızım var biri 7 biri 3 yaşında.benim ki kaza ama . Allah Hakkı'mızda hayırlısını versin.ben biraz daha bekleyebilirdim::;;)))

Tavuk suyu demisken drum bana tawuguda yasakladi ee suyudu yasaktir :110:sizde de warmi yasakli liste :anneadayı:
fazla hormonlu oldukları için mi acaba? bende bu yüzden tavuk çok fazla yemiyorum ne evde ne dışarda. ama köy tavuğuda geçerli mi buna:) geçenlerde almıştık çok güzel çorbasını yapmıştım ayıptır söylemesi :KK48:

Son düzenleme:
doğuma giderken çok zor oluyor.doğumda bana birşey olursa o ne yapar diye korkuyorsunuz.ben ikinci doğuma giderken büyük kızım evde uyuyordu sarılıp epeyce ağlamıştım acaba evime geri gelebilecek miyim diye korkmuştum::;:KK66:)) annelik işte Allah farklı bi duygu vermiş bizlere.aslında bizler de çocuklarımız da Allah'a emanetiz
Bunu okurken de gözlerim doldu, neyse yaa daha çooook var :))
Oooy kıyamam. O ikinci çocuk olan annelerde oluyormuş. Varolan miniğe haksızlık ediliyor hissi. Doğumdan sonra geçiyor diyorlar. Ama ne güzel. Beraber büyüyecekler, birbirlerine arkadaş olacaklar.

Nasip olursa ben de çok ara vermeden ikinci çocuğu istiyorum. Birlikte büyüsünler. Gerçi eşime kalsa, bir sürü olsunlar. :KK70::KK70::KK70:

Bende doğum korkusu şu an için sıfır. Son dakikada ne olur tabiî bilinmez. Seratonin kafası yaşıyorum şu an adeta.

Ben gebeliğe 5 cm'lik bir kistle başladım. İlk zamanlar o yüzden ağrım çoktu. Hattâ dokununca acıyordu alt karnım. Acı geçince doktora gittim, kistte kaybolmuştu. Ondan beridir pek ağrım olmuyor.
Aslında şimdiye kadar hiç haksızlık mi ediyorum hissi oluşmamıştı ben tek çocuğum anne olarak oğluma verebileceğim en güzel şey kardeş diye düşünüyorum. Öyle canlı bi an görünce bi tuhaf oldum. Tüm eslere göre birsürü olsunlar demek ki,benimki ucuncunun planlarını yapmaya başladı benden bu kadar diyorum :))
bende izledim gözüm yaşardı haha bide yengeç burcuyum duygusallik tavan yaptı
Oyyy yengeç burcu mu, benim hamile halim yengeclerin normal hali gibi oluyo. Hamile bi yengeç düşünemiyorum :))

Back
X