- 3 Ekim 2010
- 11.586
- 4.068
- 773
Herkese bir cinsiyet heycani sarmis, benimde su an tek düsündügüm ise yorgunlugum. Isteyim ve eve gidip uyumak icin neler yapmazdim yaaa
Bende işteyim maalesef..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese bir cinsiyet heycani sarmis, benimde su an tek düsündügüm ise yorgunlugum. Isteyim ve eve gidip uyumak icin neler yapmazdim yaaa

O yorgunluk hiç bitmiyor bende. Akşam eve gidince bacaklarımın ağrısından uyuyamıyorum bileHerkese bir cinsiyet heycani sarmis, benimde su an tek düsündügüm ise yorgunlugum. Isteyim ve eve gidip uyumak icin neler yapmazdim yaaa
benimde elimde saglam bi nub görüntüsü olursa ufaktan cözerim belki☺Evet organ oluşumları 16. hafta tamamlanıyormuş.
Benim bir önceki doktorum da 12. hafta civarı ben hastalarıma bir tahminde bulunuyorum.
Tahminlerim de %80 tutuyor demişti. Kimse tutmaz demez zaten neyse :)
Bu nub teorisine göre yapılıyor 16.haftadan önceki tahminler..![]()
O yorgunluk hiç bitmiyor bende. Akşam eve gidince bacaklarımın ağrısından uyuyamıyorum bileaah evde olmak vardı :/
Kese için ilk haftalara bakıyorlar ama? Ben pek inanmıyorum ona ya, doktorun cihazı karında oynatmasıyla alakalı gibi geliyor bana, bastırıp gezdirdikçe daralıp, genişliyor çünkü..![]()
O yorgunluk hiç bitmiyor bende. Akşam eve gidince bacaklarımın ağrısından uyuyamıyorum bileaah evde olmak vardı :/
Selam kizlar bende Hamileyim Elhamdilillah. 9 hafta + 5 gün; yani 10. hafta icerisindeyim. Bende calisan bir Anneyim ama Bilgisayar basinda oturarak calisiyorum. Yinede uykusuzluk Problemi cekiyorum. Her an yorgunum, her an uykuluyum. Migdem cook hafif bulaniyor arada bir ama öyle fazla Migde bulantim, bas dönmesi veya kusma hic olmadi. Normal midir acaba? En son 6. Haftada gittim kontrola.
Selam kizlar bende Hamileyim Elhamdilillah. 9 hafta + 5 gün; yani 10. hafta icerisindeyim. Bende calisan bir Anneyim ama Bilgisayar basinda oturarak calisiyorum. Yinede uykusuzluk Problemi cekiyorum. Her an yorgunum, her an uykuluyum. Migdem cook hafif bulaniyor arada bir ama öyle fazla Migde bulantim, bas dönmesi veya kusma hic olmadi. Normal midir acaba? En son 6. Haftada gittim kontrola.
kimi doktorlar extra bişey alımına karsı. benimki de onlardan. sadece folik içiriyor. vitamin vs mecbur kalınca veriyor.yediklerimizden almalıyız taraftarı. ben de aynı fikirdeyim.ben sadece folik asit kullandım. Doktor hiç demedi bana decaviti daha dün söyledi:)
canım bende ne bulantı ne bas donmesı hıcbırsey olmadı allaha sukurler olsun senın gene azda olsa olmus bende baslarda endıselenıyordum ama doktorum bebegın saglıgında bırsey yok dıyınce hıcde sorun etmedım ne guzel olmuyor rahatız![]()
Ben tam senin gibiyim. Aksam yemeginden sonra biraz migdem bulanir sadece, daha cok gaz sancisi hisederim.
Benede kusma felan yok ve gecmis pazertesi gündeki ultrasonda hersey iyi görünüyordu.
Ne zaman gitceksin ultrasona canim? Bu arada hayirli olsun, umarim minigini sag salim kucagina alirsin.
Cok Sükür insaAllah bende bebegimin hareketlerini görürüm hayirlisiyla. Pek belirti olmayincada insan endise ediyor, yada ben cok endiseliyim galiba. Yoksa rahatsizlik olmamasi tabiiki daha güzel. Benim merak ettigim sey, bulanti olmayinca Erkek cocuk oluyormus diyorlar ya; bakalim Dogru cikacakmi.
Benim birdahaki ultrason terminim pazartesine ama nasil iple cekiyorum. Amin canim, Rabbim cümlemize sag salim kucagimiza almayi nasib etsin.
Ben de inanmıyorum. Ben ilk haftalarda atmıştım erkek demişlerdi mesela nub teorisine göre de kız dediler. Hoş bana kalsa nub falan da belli olmuyor ama nub gibi şeye de bakıyorlar mesela. Bu kuyruk sokumundan nuba olan mesafe var ya. Orada da paralel, dik benzeri bi' olay oluyormuş. Amaan mecburen doktorun agzindayiz yine. Bizimki beyinden başlıyor, ayağına kadar tek tek inceliyor dediğin gibi. Ense ölçüsünden sonra aynı gün dört boyutlu bakacak. O zaman dikkat ederim dediğin gibi.![]()
Bende gecmis pazertesi ilk ultrasona girmistim, nasil heycanliydim,seninde heycanini cok iyi anliyorum.
Ben burda ocak annelerin en pimpiriklisiyim, yani korkularini tamamen anliyorum. Bende diyordum niye migdem bulanmiyor diye, cook korkmustum ama hersey yine iyi gidiyor. Sende korkma canim :)
Kızlar giyinirken farkettim aynada. göbek deliğimden aşagıya dogru cok hafif bir cizgi var. dün esim de dediydi ama o zaman gorememiştim ben. sizde belli mi o cizgi?
Hayirlisiyla su Riskli 12 Haftayi atlatsaydik, söyle derin bir Ohh cekecegiz insaAllah. Sanirim bende en Sabirsiziyim, Nezaman bebegimi hissedecegim, 12 haftayi biran önce atlatsaydim, Cinsiyetini nezaman ögrenecegim, artik kendi kendime gina getiriyorum resmen :)
Ay kızlae burda yorumlarınızı okudukça ve üzücü kayıpları okudukça son hafta bende coook korkmuştum çarşambayı zor buldum o derece bende de bulantı falan bişi kalmayınca arada sadece sağ kasık tarafımda bişi çekiştiriyor sanırım hareket ettikçe çekiştiriyor neyse dün öyle kalbini duyunca kollu bacaklı görünce rahat ettim hatta ilk doktor gösterdiğinde aa diye sesli olarak şaşırdım aa büyümüş dedim doktorda gülümsedi çok değişik bir duygu ya içinde büyüyen kalbi atan gün gün değişime uğrayan sana bağlı bir varlık Rabbime binlerce şükür olsun isteyen özlemini duyan herkesede nasip etsin.![]()