- 6 Eylül 2015
- 2.688
- 3.866
- 83
Nub teorisi hakkinda kimsenin fikri yok mu
Hayırlısı olsun canım. Normal usg resmi yok mu? Burada anlayan arkadaşlar var. Ona göre yorum yaparlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nub teorisi hakkinda kimsenin fikri yok mu
bende başlıycam doktorum ne önerirse onu alıcamcnm kasimak iyi değil ben simdi banyo yaptim bio öl surdum cok rahatladim karnima bacaklarimada surdum
Ayy yorumun icin tesekkur ederim canimm bu var bideHayırlısı olsun canım. Normal usg resmi yok mu? Burada anlayan arkadaşlar var. Ona göre yorum yaparlar.
bizim sevyeter anlar.birde nin teorisine göre cinsiyet tahmini topiğine bak istersen orada slvester varNub teorisi hakkinda kimsenin fikri yok mu
Doktor bisey dedimi canim cinsiyet hakkindaBide bu :) :) :) :)![]()
Ayy ben heyecan ve meraktan her yere yazinca onun topiginede denk gelmisim cevap verdi cok saolsun kiz gibi dedi o bana :) :)bizim sevyeter anlar.birde nin teorisine göre cinsiyet tahmini topiğine bak istersen orada slvester var
aayyy ben yanlış yazmışım az önce ki yorumda nub teorisine göre cinsiyet tahmini topiğinde slvester anlarBide bu :) :) :) :)![]()
Yok yaaDoktor bisey dedimi canim cinsiyet hakkinda
Evet ondan bahsetttim bende :) :) :)aayyy ben yanlış yazmışım az önce ki yorumda nub teorisine göre cinsiyet tahmini topiğinde slvester anlar
Kizlar gogus ucu kasintisi icin ne yapiyorsunuz cok kasiniyor ya
Bebe yagi ile yumusatinca geçiyor kasinti canim
cnm kasimak iyi değil ben simdi banyo yaptim bio öl surdum cok rahatladim karnima bacaklarimada surdum
Yok canim anlamamda kiz gibi hissettim ilk koydugun resimde nedense onun icin meraktan sordum hayirlisi gonlundeki neyse o olsun insallah:)Yok yaademedi erken ama cikinti yok dedi pipi gibi yani dedi erken bakalim dedi siz anlarmisiniz? :)
Olsun annelerin hisleri kuvvetlidir derler hele bide adayanne iseler vook tesekkur ederim yorumun icin cok saol :) :) :)Yok canim anlamamda kiz gibi hissettim ilk koydugun resimde nedense onun icin meraktan sordum hayirlisi gonlundeki neyse o olsun insallah:)
Coookkk tesekkur ederim canim benimm:) :) saglikli olsunda kiz olursaustune bal kaymak :) :) :)
Evet onu bende merak ediyorum. İnşallah herşey yolundadır
Bebek sagda galıba değilmi canım. Sagdanmı baktı ultrasonnlaBide bu :) :) :) :)![]()
yok cnm avuc avuc dokmedim vucuduma surdum ellerimde ki bulasani surdum ama geçti kasinti goguslerin kasinan yerlerini kasirsak catlak oluyorGogus uclarina surulen krem yag vs sut kanallarini tikar. Acmak icin ugrasirsiniz sonra.