2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ben ömrümde hic midye yemedim. Goruntu olarak da gercekten hic tarzim değil nasil yapildigindan bile haberim yok.
Zararli kabul edilmesinin sebebi ne? Cahilligimi mazur gorun ilgilenmeyince hic bir fikrim de yok.
canım deniz dibi canlısı olduğu gibi ağır metaller var içinde ondan zararlı. O nedenle karides, istakoz ve kalkan gibi dip balıkları da tavsiye edilmiyor. aynı zamanda ton balığı ve köpek balığı da başka bir nedenden tavsiye edilmiyor. hayatımda uyguladığım en sıkı diyeti hamilelikte uyguluyorum ben.

Ben ömrümde hic midye yemedim. Goruntu olarak da gercekten hic tarzim değil nasil yapildigindan bile haberim yok.
Zararli kabul edilmesinin sebebi ne? Cahilligimi mazur gorun ilgilenmeyince hic bir fikrim de yok.
Deniz dibinde ya cıva kurşun vs var diye. Bi de biraz pis yeri sever kendileri :))) içindeki canlıyı çıkarırlar azcik derisi kalir. İçine pirinç pilavı koyup pisirirsin üstüne de limon ohhhhhh. Leeşşş gibi pislik bisey yani :) :) yemeyin

Evet zararlı. Bi doguralim bi de sütten keseyim oğlanı bi tepsi midye ve yanında bira almazsan kavga ederiz dedim adama. İçimde duruyor. Ama nerden baksan iki sene var daha!!!! Offf offffff
ben de içki içmeyi özledim ya. daha en az 1 yıl var birşey içmeye. hamile bir arkadşaım dedi ki en iyi yanı ucuza sarhoş oluyorsun :)

canım deniz dibi canlısı olduğu gibi ağır metaller var içinde ondan zararlı. O nedenle karides, istakoz ve kalkan gibi dip balıkları da tavsiye edilmiyor. aynı zamanda ton balığı ve köpek balığı da başka bir nedenden tavsiye edilmiyor. hayatımda uyguladığım en sıkı diyeti hamilelikte uyguluyorum ben.
O icindekini pilav saniyordum ben. Pilavka karisik hayvan oyleyse.
Himm,degisik:kusmuk:

Deniz dibinde ya cıva kurşun vs var diye. Bi de biraz pis yeri sever kendileri :))) içindeki canlıyı çıkarırlar azcik derisi kalir. İçine pirinç pilavı koyup pisirirsin üstüne de limon ohhhhhh. Leeşşş gibi pislik bisey yani :) :) yemeyin
Ayyyyy:olamaz::kusmuk:mersi canim ben almayim zatennne o oyleo_O

O icindekini pilav saniyordum ben. Pilavka karisik hayvan oyleyse.
Himm,degisik:kusmuk:
evet pilav ve hayvanın küçük bir parçası. limonu basıyorsun sonra 10 tane mi 20 tane mi açtırıyorsun durumuna göre. İstanbuldaki midyecilerin 95%i mardinlidir, onlarla da hiç bilmediğin mardin geyiği yapıyorsun işte :) öyle çok severim ki eşim bile istanbula geldiğimizde hemen midyeci arar beni sevindirmek için. tabi şimdi hayal. gerçi ben her türlü pis şeyi severim, sokak pilavcısı, kokoreç filan.

evet pilav ve hayvanın küçük bir parçası. limonu basıyorsun sonra 10 tane mi 20 tane mi açtırıyorsun durumuna göre. İstanbuldaki midyecilerin 95%i mardinlidir, onlarla da hiç bilmediğin mardin geyiği yapıyorsun işte :) öyle çok severim ki eşim bile istanbula geldiğimizde hemen midyeci arar beni sevindirmek için. tabi şimdi hayal. gerçi ben her türlü pis şeyi severim, sokak pilavcısı, kokoreç filan.
Ben iskender yedigim zaman bosuna kendimi kotu hissetmeyeyim o halde baya masummusum meger:kk77::KK53:

Selam kızlar, ben bugün seminere de gitmedim, tayinim çıktı ( istediğim yer oldu çok şükür) , önümüzdeki hafta katılacağım seminerlere, kaç gündür yazamadım biraz midem rahatsız, kışlık hazırlıklar da var, bide bu ay taşınacaktık, evi daha bitiremediler ekim sonuna kaldı, inş çok hamile olmuş olmam , gerçi son zamanlarda göbeğim çok çıktı bi garip , ay ne çok derdim varmış :) cadillac casual denedim çok beğendim, bende onun üzerinde düşünüyorum, bide midyeler içmeler ah ah ... Geçecek bu günler ... Umarım hepiniz iyisinizdir

Evet ehliyet ve ruhsat görebilir miyim?

Hem yakalandı demissin hem de bilgilerinizi yazmamissin kuzum!! E hadi yaz da tanıyalım biz de sizi.

Böyle rontgenlenio gibi hissediyoruz kendimizi..
Saklanmiyoruzki zaten daha dur bugun bir yani :)
Yas 33, ilk bebegimiz hayirlisiyla sat 11 nisan, beklenen dogum tarihi 16 ocak. Kizimizin adi Miray. Baslangic kilomuz 57.5 suan ki kilomuz 62. Emekli muhasebeci artik calismiyoruz :) Kesandayiz.

Yas 33, ilk bebegimiz hayirlisiyla sat 11 nisan, beklenen dogum tarihi 16 ocak. Kizimizin adi Miray. Baslangic kilomuz 57.5 suan ki kilomuz 62. Emekli muhasebeci artik calismiyoruz :) Kesandayiz.
Ahaa benim baba da Keşan'lı hoş geldin hemşerim :KK19:

Kılar sizlere bir sorum olacak canım mideye dolma istiyor ama yemedim hiç sizce yesem bi zararı olur mu?
Normal insana bile icerisindeki agir metallerden dolayi zararli annesi kaldiki karnindakine daha cok zarari var bir sure uzak durmalisin :) nefsini torpulemek adina 1 tane ye diyecegimfe o merette 1 tane yenmiyor :)

Heyt be yavrum benim beeeee!!! Nerde pislik orda biz ahahahhaa. Kokoreç de yemedik bak bahadır. Su oğlani dogurayim da bak ne adı şeyler yicem ben :)))))

Manisa ve İzmir deki midyeciler de Mardinli :) midye işi bunlarda zaten kimseye vermiolar.

İyi iyi sen dün bir bugün ikicisin. Benden önce gelip ses vermeyenler var onlara diyorum ben.

Ekliyorum şimdi.

İnce aldığın battaniyeler kundak için çok güzel iş görür canım. Bende kundak battaniyesi olarak Carter's ın 2 li ince battaniyelerinden aldım 90cm*90cm ölçülerinde. Birde aden+anaisin 120cm*120cm ölçülerinde müslin bezinden aldım. Müslin bezi bence mutlaka gerekli. Kundak yapıyorsun, duştan çıkınca önce ona sarıp ıslaklığını alıyorsun, Bebek uyurken arabasının üstüne örtüyorsun, kendi omuzlarına serip bebeği göğsüne öyle yatıyorsun falan..
evet o bezleri gördümde daha almaya sıra gelmedi canım..onlardan da alayım o zaman..

Back
X