- 14 Ağustos 2014
- 3.068
- 1.495
- 178
- 47
Bu ilkiUltrasonunu atarmısın şimdiki bebişin canım. Bakalım aynımı benımkıyle. Merak edıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ilkiUltrasonunu atarmısın şimdiki bebişin canım. Bakalım aynımı benımkıyle. Merak edıyorum
Valla bende söylemek istemiyorum ama sanki herkes beni bekliyormuş gibi hissedenler rüyasında görenler hiç alakasız insanların bile hamilemisin sorularına maruz kalıyorum Allah'ın verdiği olan Can'a yok demekte istemiyorum. Keşke insanlar bu kadar meraklı olmasa ben söylemek istediğim zaman söylesem ama olmuyor işte. Umarım hepimiz bebeğimize kavuşuruz hiçbirimiz korktuğumuz yerlere uğramayız inşBen daha kımseye söylemedım hamıleyım dıye. Ama Rabbim büyüktür. Bu haftalar sıkıntılar oluyor ama bak sonu çok guzel olacak. Dua ve sabır ile hepimiz istediğimize kavuşacağız İnşallah canım.
Cepten giriyorum internet evde iyi cekmiyor resim yuklemeye calustim olmadi disari ciktigimda yuklerimUltrasonunu atarmısın şimdiki bebişin canım. Bakalım aynımı benımkıyle. Merak edıyorum
Sağol canımCepten giriyorum internet evde iyi cekmiyor resim yuklemeye calustim olmadi disari ciktigimda yuklerim
Amin canımValla bende söylemek istemiyorum ama sanki herkes beni bekliyormuş gibi hissedenler rüyasında görenler hiç alakasız insanların bile hamilemisin sorularına maruz kalıyorum Allah'ın verdiği olan Can'a yok demekte istemiyorum. Keşke insanlar bu kadar meraklı olmasa ben söylemek istediğim zaman söylesem ama olmuyor işte. Umarım hepimiz bebeğimize kavuşuruz hiçbirimiz korktuğumuz yerlere uğramayız inş
Benimkini sağır sultan bile duydu.Valla bende söylemek istemiyorum ama sanki herkes beni bekliyormuş gibi hissedenler rüyasında görenler hiç alakasız insanların bile hamilemisin sorularına maruz kalıyorum Allah'ın verdiği olan Can'a yok demekte istemiyorum. Keşke insanlar bu kadar meraklı olmasa ben söylemek istediğim zaman söylesem ama olmuyor işte. Umarım hepimiz bebeğimize kavuşuruz hiçbirimiz korktuğumuz yerlere uğramayız inş
Aynen nuru benimde öyle duymayan kalmadı uzun süredir isteyince ilk zamanlar önüme gelene ben hamileyim diyesim geliyorduBenimkini sağır sultan bile duydu.
Rabbim hepimizi sağsalim bebişlerimize kavuştursun.
O kadar üzülme bı sefer olmazsa bi daha ki sefere olur demekki hayırlı değilmiş de ve allaha şükrett. İnşş bebiştir ve sağsalim doğurup kucağına alırsınn.Yarın devlet doktoruna gözükecem ama yinede çok üzüldüm dış gebelik dediii
canim bulantılarım vardi bugun grille gittik aksi gibi hic olmadi o kadar karisik koku ve dumana rağmen ben kotu olurum diye düşündüm eve geldim basladi yinetatlımmm nasılsın bakiiim sen![]()
Bu konuda söyleyebileceğim tek şey derin derin nefes al ve midenin bulandığını düşünmemeye çalış.Bende ocak ta dogum yapacam kismet olursa ama kizlar bulanti ve kusmadan ölüyorum çaresiz soyleyeceginiz birsey varmi agliyacagim yoksa
Sorma canim o kazinma bendede hep var ustelik migde bulantim basladj kusturcal gibi degil cok sukur ama migdem kazindikca dahada artiyor bulantim ne yapicam bilmiyorumKızlar Nasılsıniz giremedim bu Ara Bende kasık ağrısı ve midemde inanılmaz kazınma var hep aç gibiyim bu hafta ici dr gitmeyi dusunuyorum yoksa sonraki haftami gitsem diyorum kalp atışı duyarım sanırım
Inşallah canım yarın sabah belli olucak allahın izni ileeeO kadar üzülme bı sefer olmazsa bi daha ki sefere olur demekki hayırlı değilmiş de ve allaha şükrett. İnşş bebiştir ve sağsalim doğurup kucağına alırsınn.

Sorma canim o kazinma bendede hep var ustelik migde bulantim basladj kusturcal gibi degil cok sukur ama migdem kazindikca dahada artiyor bulantim ne yapicam bilmiyorum
Hayırlı olsun canım. Hoşgeldın aramıza. İlk bebeğinmiMerhaba hanımlar
Bende dün hamile olduğumu öğrendim. karışık duygular içerisindeydim. Ağlasam ağlayamadım. Gülsem gülemedim. Hepimiz sağlık sıhhatle kucağımıza alalım. Takipteyim sizleri![]()