• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ben daha kımseye söylemedım hamıleyım dıye. Ama Rabbim büyüktür. Bu haftalar sıkıntılar oluyor ama bak sonu çok guzel olacak. Dua ve sabır ile hepimiz istediğimize kavuşacağız İnşallah canım.
Valla bende söylemek istemiyorum ama sanki herkes beni bekliyormuş gibi hissedenler rüyasında görenler hiç alakasız insanların bile hamilemisin sorularına maruz kalıyorum Allah'ın verdiği olan Can'a yok demekte istemiyorum. Keşke insanlar bu kadar meraklı olmasa ben söylemek istediğim zaman söylesem ama olmuyor işte. Umarım hepimiz bebeğimize kavuşuruz hiçbirimiz korktuğumuz yerlere uğramayız inş

Valla bende söylemek istemiyorum ama sanki herkes beni bekliyormuş gibi hissedenler rüyasında görenler hiç alakasız insanların bile hamilemisin sorularına maruz kalıyorum Allah'ın verdiği olan Can'a yok demekte istemiyorum. Keşke insanlar bu kadar meraklı olmasa ben söylemek istediğim zaman söylesem ama olmuyor işte. Umarım hepimiz bebeğimize kavuşuruz hiçbirimiz korktuğumuz yerlere uğramayız inş
Amin canım

Benimkini sağır sultan bile duydu. :KK48:
Rabbim hepimizi sağsalim bebişlerimize kavuştursun.

Kızlar Nasılsıniz giremedim bu Ara Bende kasık ağrısı ve midemde inanılmaz kazınma var hep aç gibiyim bu hafta ici dr gitmeyi dusunuyorum yoksa sonraki haftami gitsem diyorum kalp atışı duyarım sanırım

Bende ocak ta dogum yapacam kismet olursa ama kizlar bulanti ve kusmadan ölüyorum çaresiz soyleyeceginiz birsey varmi agliyacagim yoksa

Bende ocak ta dogum yapacam kismet olursa ama kizlar bulanti ve kusmadan ölüyorum çaresiz soyleyeceginiz birsey varmi agliyacagim yoksa
Bu konuda söyleyebileceğim tek şey derin derin nefes al ve midenin bulandığını düşünmemeye çalış.

Kızlar Nasılsıniz giremedim bu Ara Bende kasık ağrısı ve midemde inanılmaz kazınma var hep aç gibiyim bu hafta ici dr gitmeyi dusunuyorum yoksa sonraki haftami gitsem diyorum kalp atışı duyarım sanırım
Sorma canim o kazinma bendede hep var ustelik migde bulantim basladj kusturcal gibi degil cok sukur ama migdem kazindikca dahada artiyor bulantim ne yapicam bilmiyorum

Günaydın kızlar,

Cumartesi eşimle dr. gittik bebeğimizin kalp atışlarını duyduk :KK200: :KK46: garip bir duygu gerçekten eşim benden daha çok seviniyor soru soruyor ben biraz tutuk kalıyorum ne hissedeceğimi bilemiyorum açıkçası daha henüz alışamadım bu duruma galiba ondan.. :confused: bir problem yok çok şükür :nazar: herşey yolunda gözüküyor.. 10. haftada tekrar görmek istedi..

Bu arada havuza girme durumu ile ilgili olarak, daha çok denizi tercih et fakat havuza hiç girme demem sabah erken saatlerde gir çık dedi.. Suyun içindeki klor ve atılan bir miktar ilaçlı sular bebeğe zarar verir mi dediğim de yok canım girip saatlerce yüz demiyorum gir çık o kadar yüzmekle ordan gircek de bebeğe ulaşacak da sorun olmaz dedi. Açıkçası eğer çok giresim olursa dediği gibi sabahtan girer çıkarım... Ama çoğunlukla deniz tercihim olacak..

Sizlerde kendi dr. danışmadan bu yazdıklarımı dikkate almayın sonra mikrop falan kaparsınız Allah korusun bişi falan olur üzülürüm çok.

yani iki ucu .... değnek :işsiz: :halay:

Sorma canim o kazinma bendede hep var ustelik migde bulantim basladj kusturcal gibi degil cok sukur ama migdem kazindikca dahada artiyor bulantim ne yapicam bilmiyorum

Kazınma oldukça ağzına tuzlu bişiler at midenin kazınmasına izin verme.. zaten ondan sonra bulantıların şiddeti yavaş yavaş :KK39:tavan yapıyor. elinin altında çubuk kraker, etimek , peynir ekmek , ceviz vs... bişiler bulundur..

Merhaba hanımlar
Bende dün hamile olduğumu öğrendim. karışık duygular içerisindeydim. Ağlasam ağlayamadım. Gülsem gülemedim. Hepimiz sağlık sıhhatle kucağımıza alalım. Takipteyim sizleri:KK9:
Hayırlı olsun canım. Hoşgeldın aramıza. İlk bebeğinmi

Back
X