• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Slm kizlar migde bulantisi gogus hassasiyeti hissetmeyenler telaslanmayin ben 7 haftadan sonra net hissettim suan bulantilar icindeyim :(

Kızlar folbiol içip kilo alan varmı sanki beni şişiyor mu desem ,belim acayip kilo mu almış desem siz ne durumdasiniz

Ya ben bu sabah uyandım.
Baktım hıçkırıyorum ama içim dışıma çıkcak gibi böyle.
Bekledim kusarım diye.
Yokkk gene olmadı!

Kız kusma neden kusmak istiyorsun benim en büyük korkum ben kusmayı beceremiyorum.

Bende o da yok maalesef :işsiz: keseyi görmeye pazartesi gidicem, korkuyorum bişeyler ters mi gidiyor diye :KK43:

Yok endişe etme belirtisiz bir sürü hamile var. hiç endişe edip bebişi strese sokma annesi

Slm kizlar migde bulantisi gogus hassasiyeti hissetmeyenler telaslanmayin ben 7 haftadan sonra net hissettim suan bulantilar icindeyim :KK43:

Telaşlanmam kusmaya başlarım diye ben kusarken ölcek gibi oluyorum

kızlar merhaba :) benimde 5+4 günlük. pendikde oturan arkadaşım bende pendik taraflarındayım bölge hastanesinde yeliz hanıma gitcem onu tavsiye etti arkadaşlarım . kızlar bide bişey sorcam , ilk gittiğim doktor daha keseyi bile göremeden birsürü tahlil istedi sizden de böle isteyen oldumu? yani özelde yaptırsam baya pahalı olacak gibi. bende devlet hastanesinden randevu aldım ordaki doktorda kalp atışını duymadan bu testleri istemem ben dedi. napcağımı bilemedim .
sizin ilk gittiğinizde hangi testleri yaptırmanızı istemişlerdi ?
canım merhaba; bende keseyi göremedim çok erken gittiğim için; bhch, tam kan sayımı, progesteron ve tsh istedi benden

Valla kilo alınmasa bile bel kalınlaşır diyorlar ama bende pantolonlarımı giymek istemiyorum. sıkıyorlar sanki ama kilo almadım hatta 1 kilo vermişim
Ben giyiyorum hatta bol bile gelmiş pantolonlar ama sade Karnım çıplak bakınca gıcık oluyom sanki şişmiş gibi sanırım psikolojik

Bende dün gittim ilk muayenemi oldum bebeğide kalp atışınıda gördük doktor herşey yolunda dedi. Sat la uyumlu dün tam 6 haftalıktı. Testleri istedi ve 15 gün sonra kontrole çağırdı. Ben ayın 9una da devletten randevu almıştım. Ona giderim artık tahlilleri orada veririm inşallah diye düşünüyorum hayırlısı bakalım.

Hayırlı olsun bebeğiniz. Ben dün tam 6 haftalıkken karından bebeğide kalp atışınıda gördüm. İnşallah sizde görürsünüz.
Hayırlı olsun insallah sizin de .çok teşekkür ederim. 1hafta sonra gidicem bende bakalım

Kızlar folbiol içip kilo alan varmı sanki beni şişiyor mu desem ,belim acayip kilo mu almış desem siz ne durumdasiniz
canim folbiol kilo aldiracagini sanmıyorum suan karnimizds sislik var gaz var benim bu haftaya kadar 5 aylikti bu hafta indi biraz sislik simdiden takilma o gobek dahaa cok sisecek :)

TesekkÜr ederim canım seninde hayırlı olsun.maalesef bebeğim vefat etti doğumdan 5gün sonra.oyüzden bu kadar kısa süre sonra tekrar hamile kalmak istedim
Cok uzuldum ne denilir ki allahim biran once kucagini doldurusun az da olsa acin hafifler allahim ilk once bebislerimizi sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin sonra saglikla buyutmeyi Amin

kızlar merhaba :) benimde 5+4 günlük. pendikde oturan arkadaşım bende pendik taraflarındayım bölge hastanesinde yeliz hanıma gitcem onu tavsiye etti arkadaşlarım . kızlar bide bişey sorcam , ilk gittiğim doktor daha keseyi bile göremeden birsürü tahlil istedi sizden de böle isteyen oldumu? yani özelde yaptırsam baya pahalı olacak gibi. bende devlet hastanesinden randevu aldım ordaki doktorda kalp atışını duymadan bu testleri istemem ben dedi. napcağımı bilemedim .
benden doktorum kalp atışlarını duymadan hiçbir test istemedi. Kalp atışlarını duyduk ondan sonra istedi. özele gidiyorum bende

Kızlar idrar tahlili sonucumda lökosit 2 çıkmış yani idrar yolu enfeksiyonu var dedi doktor :( iki tane ilaç verdi biri antibiyotik ve ikisinin de reçetesinde gebelikte kullanılmamalıdır özellikle ilk 3 ayında yazıyor o yüzden aldım ama kullanmadım bol su içmeye çalışıyorum ama midem bulandığı için ve kazındığı için çok içemiyorum moralim bozuldu ya oysaki hiçbir şikayetim yok ağrı yanma filan niye kullanayım ki ilaçları bebeğe zarar verirse ne olacak

kızlar merhaba bende ocak ayı anne adayıyım şu anda 8 artı sıfır günlük hamileliğim Allah hepimizin kucağına evlatlarını hayırlarla verir inşallah

Kızlar idrar tahlili sonucumda lökosit 2 çıkmış yani idrar yolu enfeksiyonu var dedi doktor :KK43: iki tane ilaç verdi biri antibiyotik ve ikisinin de reçetesinde gebelikte kullanılmamalıdır özellikle ilk 3 ayında yazıyor o yüzden aldım ama kullanmadım bol su içmeye çalışıyorum ama midem bulandığı için ve kazındığı için çok içemiyorum moralim bozuldu ya oysaki hiçbir şikayetim yok ağrı yanma filan niye kullanayım ki ilaçları bebeğe zarar verirse ne olacak
canım bence de kullanma diyecem ama enfeksiyonun bebeğine zararı var mı yok mu onu da araştır, hapı veren doktor kadın doğum doktorunsa gebe olduğunu bilerek vermiştir, ancak içini rahatlamak için ikinci bir doktora git derim o zaman kafan rahat olabilir Allah acil şifa versin inşallah

Kızlar idrar tahlili sonucumda lökosit 2 çıkmış yani idrar yolu enfeksiyonu var dedi doktor :KK43: iki tane ilaç verdi biri antibiyotik ve ikisinin de reçetesinde gebelikte kullanılmamalıdır özellikle ilk 3 ayında yazıyor o yüzden aldım ama kullanmadım bol su içmeye çalışıyorum ama midem bulandığı için ve kazındığı için çok içemiyorum moralim bozuldu ya oysaki hiçbir şikayetim yok ağrı yanma filan niye kullanayım ki ilaçları bebeğe zarar verirse ne olacak
Hamileler kullanamiyorsa doktor bunu neden yaziyor ki anlamiyorum hamilelerin kullanacagi baska ilaclarda mutlaka vardir sen bol bol su ic canım

Benden ilk gitmemde baya bir test istedi. Sayı olarak fazlaydı ancak tam kan, tam idrar, şeker, tiroid, kolesterol, hiv, hepatit tarzı genel şeyler vardı. Ben kalp atışını duymamıstım ama keseyi görmüştük

Back
X