- 2 Nisan 2009
- 960
- 834
- 408
- 40
Teşekkürler canımHayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler canımHayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza
Ben kullanıyorum canımkızlar bisey soracağım araniz da hibor igne kullanan varmı
bende sürekli var akıntı endişelenmeyin kızlar rahmi koruma amaçlı salgılıyormuş vajina3 gundur beyaz akıntım var benim de. Parmagımda bakınca iplik gibi hatta. Hamilelikte artıyormus zaten akıntılar
bizde tam aksine uyurken özgürlüğümüzü istediğimiz için yatağı 180x200 almıştıkk ne iyi etmişizKızlar ben öncelikle özellikle önceden doğum yapmış arkadaşlara sormak istiyorum. Ilerleyen aylarda birlikte uyumak problem oluyor mu göbekten dolayı?
Benim eşim çok deli manyak uyuyor. Bi'de biz evlenirken birbirimizden pek uzaklaşmayalım romantizmiyle yatağı küçük ebat aldik.
Önceden sıkıntı etmezdim de son 1 haftadır eşimin kolunu bacağını üzerimden toplamaktan gece 10 kere uyanıyorum.
Kolunu çeksem, bacağını atıyor. Onu çeksem ahtapot gibi sarılıyor. Illâ bi' temas edecek. Dün gece yine bacağını karnımın üzerine atmıştı. "30 yıldır benimle mi uyuyorsun. Ne bu samimiyet. " diye şakayla uyandırdım. Uyudu yine aynısı. Normalde hoşuma bile gidiyor ama işte annelik içgüdüsü. Ilerleyen aylarda problem olur mu bu?
Şimdi göbüş de büyüyecek adamın da ayağını yüksekte tutma sevdası var ya, çocuğum doğmadan baba baskısına maruz kalmasın.![]()
canım rüyaların tersi çıkar kötüye yorma sakın bende 2hafta önce kötü bir rüya gördüm kimseye anlatmadım üstündede durmadım. içini ferah tut hep güzel olsun herşeyKızlar selam bugün o kadar yoğundum ki hiç bakamadım buraya. Dün gece rüya gördüm çok kötüydü vcye gidiyordum kan geliyordu hep ağlayarak uyandım çok korktum.Burdaki o yorumlarda beni etkiliyor sanırım. Heran bana da olabilirmiş geliyor
![]()
![]()
bizde tam aksine uyurken özgürlüğümüzü istediğimiz için yatağı 180x200 almıştıkk ne iyi etmişiz
dikkat etmeli biraz tabiiki ama uyku esnasında zor tabiiki işi canım
sanirim hem adas hem kaderdaşız ben 7500luk kullanıyorum canim cok yaniyo gobegim mosmorBen kullanıyorum canım
benim hic bi kotum olmuyo ben 2 kilo aldim ama sadece gobekte var Allahtan ben kiloş elbise cok severim ve fazlasiyla var ama 1 ay sonra alirim sanirimKızlar hamıle kıyafetı alsn varmı aranızda
Merhaba sevgili yoldaşlarım,sayfalar yine ilerlemiş baya umarım sizler ve bebişleriniz iyidir
ben çok giremiyorum malum bulantılar kusma ve iş çok yorucu oluyor takip edemiyorum bu aralar. sanırım serumu yemeden duramıyacağım ben
herkese şimdiden iyi haftasonlar diliyorum![]()
Ben de şu an yatağı büyütmeyi düşünüyorum. 160*200 almıştık biz de.
Bir de şu hamile yastığından alacağım. Eşimin benden daha çok ihtiyacı var şu an.
Hamileliğimden beri kilo almaya da başladı. Arkadaşlarımız takılıyor ona seninki kaç aylık diye.![]()
Kızlar akşamdan beri bir ağlıyorum bir gülüyorum. Gülerken ağlıyorum birden sonra yine gülüyorum. Size de olluyor mu dalgalanmalar?
1 Kadın 1 Erkek 2 çocuk 23. bölüm. Doğum sancıların başlangıcı,hastane,sonrası....ay öldüm gülmekten bi yandan da ağlamaktan. Biz de böyle mi olacagız acaba?
Bende hiç tatlı yemiyorum normalde ekşi yemem pek ama şimdi ekşi erik ve ekşi elma çok yiyorum mideme de iyi geliyor.Kızlar benim kızım mı olacak ki? Salataya limon sıktım öyle böyle diil ama. Karpuza limon sıktım. Habire ekşi tat alıyorum ağzımda.Aşermek bu mu. Ekşi mi aşeriyorum ben?
Ben sabırsızım zaten bebek giysilerine bayılırım. Bir iki birşey aldım hatta biberon da aldım yeğenime lazımdı set aldım ikisini ona verdik. Ben zaten el işleri yapıyorum daha yenide arkadaşın bebeğine birşeyler diktim. Kendimede daha hamile değilken bebek battaniyesi filan yapıyordum onları tamamlayacağım inşallah. Cinsiyet belli olmadığı için beyaz ve ortak renkler tercih ediyorum. Zaten kıza pembe erkeğe mavi şartlanmasına karşıyım.kızlar , bebişler için hiç alışveriş yaptınız mı ? ben de araştırmalara başladım .
ilk hediyem annemden geldi , 2 takım zıbın filan almış .
alışveriş yapmak için cinsiyeti sabırsızlıkla bekliyorum
Benim daha yeni başladı 6. Hafta başında midem garip bulantı yanma karışık.Kızlar peki bulantılarınız kaçıncı hafta başladı ?
Benim ilk oğlumda hiç bulantık olmadı ve çok rahattım.
Şuan ise 5 +1 günlüğüm ve hiç bulantım yok şimdilik.
Hayırlı olsun bebişleriniz inşallah. Üçüz olursa şu topiği takip edin baya bilgi alırsınız ben severek takip ediyorum 2016 üçüz anneleri :) adı.Slm kızlar bnde 6 haftalık hamileyim bugün ilk kontrolüm vardı doktor 3 tane kese var dedi 2 tanesinin kalbi atiyodu diğerine de haftaya bakacak çok mutluyum sadece klomen+çatlama ignesiyle ilk ayda kaldım![]()
Doktor banada 4 hafta sonraya randevu verdi ama ikinci hafta sonunda başka bir doktora gidip bebiğimi görmeyi planlıyorum. Uygun fiyatlı ultrasonu iyi hastane önerilerine açığımBi dahaki kontrol 2 temmuz eşiminde doğum günü üstelik nasıl geçer bu bir ay asker gibi olduk gel teskere gelllll![]()
iyotsuztuz bende kusmuyorum hatta bi kaç gündür hiç belirtim yoktu korktum bi sorun mu var diye bugün ekranda görünce rahatladım vajinal de bakılmadı iyice rahatladım
Bi dahaki kontrol 2 temmuz eşiminde doğum günü üstelik nasıl geçer bu bir ay asker gibi olduk gel teskere gelllll![]()
Doktor banada 4 hafta sonraya randevu verdi ama ikinci hafta sonunda başka bir doktora gidip bebiğimi görmeyi planlıyorum. Uygun fiyatlı ultrasonu iyi hastane önerilerine açığım![]()