• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
C candy1907 canim cok arastirildi burda innsbruck ünisi salzburgda ve türkiyede arastirildi ama sebep bulunamiyor hersey düzgün ben de ama vücud bebegi kabul etmiyor dedi en son izmirdeki prof ve kabul etmesi icin takviye ilaclar verecegiz dedi diger drlardan farkli olarakta 0,6 lik kan sulandirici igne verdi ve nerdeyse ikibucuk aylik zamana kadar gelebildik peki senin orda türk dr lar yokmu daha dün viyanadan arkadasimla konustum buraya gel bir türk druna gidelim dedi cünkü gercekten ben bu avusturyali drlara güvenmiyorum

bizde tam aksine uyurken özgürlüğümüzü istediğimiz için yatağı 180x200 almıştıkk ne iyi etmişiz :KK70:
dikkat etmeli biraz tabiiki ama uyku esnasında zor tabiiki işi canım
Bebek dogunca pek sorun olmuyo kızlar benim yatağım da küçük eşim benden daha dikkatli oldu bebek dogunca ama söyle bir durum var bebeği bi müddet yanınıza aliysonz sürekli değil şunu unutmayın Bebeğinizi nasıl alistirir iseniz öyle gidiyor olay ama istisna durumlar da oluyo

Arkadaşlar dün doktora gittiğimde bebeğimin kalbinin atmadığını bir hafta önce durduğunu ogrendim ...aldılar..
canim gecmis olsun cok uzuldum allah sabir versin

C candy1907 canim cok arastirildi burda innsbruck ünisi salzburgda ve türkiyede arastirildi ama sebep bulunamiyor hersey düzgün ben de ama vücud bebegi kabul etmiyor dedi en son izmirdeki prof ve kabul etmesi icin takviye ilaclar verecegiz dedi diger drlardan farkli olarakta 0,6 lik kan sulandirici igne verdi ve nerdeyse ikibucuk aylik zamana kadar gelebildik peki senin orda türk dr lar yokmu daha dün viyanadan arkadasimla konustum buraya gel bir türk druna gidelim dedi cünkü gercekten ben bu avusturyali drlara güvenmiyorum
bence burdaki dedigi p turk doktoruna hic gitmeyin degmez :) hastanelerde senin icin bayagi arastirma yapilmus ama sonuc olarak yine turkiyede ki doktoruj verdigi ilac ile 2 aya kadar gelmissin arkadasimin kuzeni 2 tane bebek kaybetmis biri dogmus olmus biri karninda 7 aylikken 3 bebegi icin de turkiyede kalmis 9 ay sağlık li bir bebegi oldu turkiyedeki egitim gormus doktorlarin yerini hic biri tuttamaz ozlellikle gebelik yonunden cok bilgili ilgili doktorlarimiz var

Allah razi olsun canim cok sukur benim normalde kanamam falan yok ama ultrasonda baktiklarinda icerde kesenin orda varmis kanama ama bende bisey yok.Haftaya sali gidicem insallah bir mucize olurda kalp atjsi duyarim duyamazsam ayni gun yatisim yapilip kurtaj olucam:KK43:Hani dedigim gibi bir hafta once 6 haftalik dediler 1 hafta sonra gjttim 6+3 haftalik dedler 1 haftada 7 haftaya cikmasi gerekiyordj diye dusununce umidim kalmiyor:KK43:
Aralık'ta kürtaj oldum ben de. Yaşadıklarını anlayabiliyorum. Doktor doktor gezdim acaba baskası görür de duyar mı diye. 7+1 de 50bin olan hcg 7+2de 51bine anca cıkmıstı. Progestan da 9.12 idi. Hcg artmayınca terslik olduğuna ben de kanaat getirdim. 7+5te kürtaj oldum. Zor ama atlatılıyor canım.
Su an yeni bir can taşımanın heyecanını yaşayabileceğimi o günlerde tahmin edemezdim. Hayırlısı buymus diye düşün umudunu kaybetme.

Allah razi olsun canim cok sukur benim normalde kanamam falan yok ama ultrasonda baktiklarinda icerde kesenin orda varmis kanama ama bende bisey yok.Haftaya sali gidicem insallah bir mucize olurda kalp atjsi duyarim duyamazsam ayni gun yatisim yapilip kurtaj olucam:KK43:Hani dedigim gibi bir hafta once 6 haftalik dediler 1 hafta sonra gjttim 6+3 haftalik dedler 1 haftada 7 haftaya cikmasi gerekiyordj diye dusununce umidim kalmiyor:KK43:
Ümidinizi hiçbirşey bitirmesin Allah ol deyince olmayacak şey yok inşallah herşey yolunda gider. Ama bende arkadaşlar gibi düşünüyorum acele etmeyin kürtaj için. Allah hakkınızda hayırlısını versin inşallah.

Son düzenleme:
Bende halen belirti yok. Gecen hafta gaz ve tuvalet vardi, o'da yok artik. Ya benim migem niye bulaniyor? :(
Yine korkmaya basladim :(((

Kızlar mide bulantılarımı aşmanın tek yolu nane limon kaynatıp bal ile tatlandırma. İçince 10 dakika da hafifliyor mide bulantım. Tavsiye ederim

Dün ilk kez gittim doktora 9+1 olması gerekirken 8+1 de kalmış ..çok üzgünüm sebebini de bilmiyorlar bir hafta sonunda verilen parçada neden olduğu bilinecekmis:(

Pardon, niye bulanMIyor olacakti o. Tabi hamilelikte bulaniyor ama bende hicbirsey yok :KK43: Cok korkuyorum :KK43:
Bende dedim ne oluyor yani ;)) bulanmasin insallah boyle geçer herkez aynu olmaz bazilri bulantisiz gecirir bazilari hafif bazilarida yataklardda herseyi kafaniza takmayij canim bebeginiz bunlardan etkileniyor

Back
X