• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
korkacak bir şey yok tatlım bende öyleyim bazı arkadaşlar var onlar da öyle. hamilelikten once nasılsam yine öyleyim. sadece şişkinliğim var hafta sonu yeni pantolonlar almak zorunda kaldım

oh rahatladım :) inşallah hep böyle geçer diyelim o zaman. Allah sıkıntısı olan hamilelere de kolaylık, rahatlık versin.

oh rahatladım :) inşallah hep böyle geçer diyelim o zaman. Allah sıkıntısı olan hamilelere de kolaylık, rahatlık versin.
evet zor bir durum sürekli kusma ve bulantı insanı çok halsiz bırakıyor. tanıdıklarımdan biliyorum. ilk üç ayı geçtikten sonra azalıyor diyorlar.

selamlar kızlar,

:işsiz: çok mutsuzum midem çok yanıyor ne yesem midem yanıyor iyice herşeyden korkar oldum.. hormon seviyesinin artmasıyla meydana gelen reflü mide ve yemek borusu yanması olurmuş valla sanki ağzımdan alevler çıkacak durumdayım.. doktorumu aradım gaviscon kullanabileceğimi söyledi.. gaviscon kana bulaşmıyormuş yemeklerden 30 dk sonra içebilirsin dedi..

hiç bişeyden rahatsız olmadan yiyebilenlere gerçekten çok özeniyorum :dondurma:

Bende bende .. Herşeyden mi tiksinir insan ya :( yeşil elma ve peynir ekmek dişinda agzima birşey koyamiyorum. Herşey kokuyor. Her gün kusuyorum. Çatal kaşık kokar mi insana ya :( özellikle asansör kullanamaz oldum. Binersem kesin cikariyorum. Çok berbat

aynen bende öyle 3-4 saat uyuyorum aralıksız sonra sabaha kadar kesik kesik uyuduğumu hiç anlamıyorum gündüzde vakit olmuyor zaten kestirmeye ki gündüz uyumak istemiyorum gece hiç uyyamam o zaman herhalde
aynen bende 4 saat kesintisiz uyuyorum sonra hep döne döne artık bıkıyorum sabahın 6 sında kalkıyorum :KK61:

Herkese hayırlı ramazanlar. nasılsınız gebelik nasıl geçiyor uzun zaman bakamadım aramıza katılan anne adayları hoş gelmişler inşallah sağ salim kavuşuruz bebişlerimize. Ayın 22 sinde yaklaşık 12 haftalık oluyorum kontrole çağırdı doktor acaba bu 2li tarama testi falan bu tarihlerde mi yapılıyor bilginiz var mı?

Kızlar hayırlı ramazanlar Nasılsıniz bebisleriniz nasıl .kizlar oruc tutan varmı ben dün tuttum fakat açlıktan mi bilmiyorum aksama doğru kasigim fena agrıyordu, bende bugün tutmadım bundan sonra napayım bilmiyorum arada mi tutSam o_O

Herkese hayırlı ramazanlar. nasılsınız gebelik nasıl geçiyor uzun zaman bakamadım aramıza katılan anne adayları hoş gelmişler inşallah sağ salim kavuşuruz bebişlerimize. Ayın 22 sinde yaklaşık 12 haftalık oluyorum kontrole çağırdı doktor acaba bu 2li tarama testi falan bu tarihlerde mi yapılıyor bilginiz var mı?
evet benim doktorumda 12. haftada gel 2'li tarama testi yapalım dedi

Amin canım Rabbim hepimize hayırlı kolay ve güzel hamilelikler ,güzel Doğumlar nasip etsin. Sağlıkla büyütelim insallah. Maşallah baya büyümüşsünüz siz :) tarama 12.haftada yapılmıştı bana. 11le 14arası oluyormus. 6 ay önce doğum yaptığım için kendimi 2yıldır hamileymişim gibi hissediyorum o Yüzden kolay Hatırlıyorum herşeyi :)

Kızlar hayırlı ramazanlar Nasılsıniz bebisleriniz nasıl .kizlar oruc tutan varmı ben dün tuttum fakat açlıktan mi bilmiyorum aksama doğru kasigim fena agrıyordu, bende bugün tutmadım bundan sonra napayım bilmiyorum arada mi tutSam o_O
Ben tutulmamasından yanayım tmm şimdi bebekler küçük bizden beslenmiyorlar diyorlar (ki bence yinede etkileniyolardır) ama çok uzun süre susuz kalınıyor. etkilendiklerini düşünüyorum. dinimizde bu konuda izin vermişken bence tutulmamalı ama tabi herkesin kendi kararı kimseye tut tutma demek bize düşmez

Bende bugün tuttum şimdiye kadar çok rahat geçti canım hiçbir sıkıntım olmadı. Bakalım sanırım devam edicem ben. Sende yine en doğru kararı kendin verirsin bünye meselesi yani.

Amin canım Rabbim hepimize hayırlı kolay ve güzel hamilelikler ,güzel Doğumlar nasip etsin. Sağlıkla büyütelim insallah. Maşallah baya büyümüşsünüz siz :) tarama 12.haftada yapılmıştı bana. 11le 14arası oluyormus. 6 ay önce doğum yaptığım için kendimi 2yıldır hamileymişim gibi hissediyorum o Yüzden kolay Hatırlıyorum herşeyi :)
Teşekkür ederim evt yavaş yavaş büyüyoruz :) hayırlı olsun bebişiniz

Kızlar düm o kadar midem ağrıyordu ki yürüyemiyordum bile. Cidden katır gibiyim dediğim halime şükrettim. Bugün yeniden katır gibiyim :D doktor ilaç vermek yerine muz ye geçer dedi ve işe yaradı. Mide ağrısı olan arkadaşlara tavsiye ederim.

Bu arada smuwiLa smuwiLa hastaneden ve doktordan memnun musun? Bana da aşırı uzak değil değiştirmek istersem aklımda olsun.

Kızlar düm o kadar midem ağrıyordu ki yürüyemiyordum bile. Cidden katır gibiyim dediğim halime şükrettim. Bugün yeniden katır gibiyim :KK70: doktor ilaç vermek yerine muz ye geçer dedi ve işe yaradı. Mide ağrısı olan arkadaşlara tavsiye ederim.

Bu arada smuwiLa smuwiLa hastaneden ve doktordan memnun musun? Bana da aşırı uzak değil değiştirmek istersem aklımda olsun.

Ben özel muayene oluyordum 150 tl ücreti, aile doktorumuz desem yeri, ama son gittiğimde memnun kalmadım. Eltim de 2 çocuğuna orada doğum yaptı onun doktoruna gidiyorum ve çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.

evet 12. haftada yapılıyor dun öyle soyledi doktorum

Arkadaslar bugun normalde 6+1 olmam gerekiyor.8 gun once saglik ocaginda yaptirdigim kan testinde 710 cikti degerim.bugun doktora gittim.doktor ustten keseyi goremedi.kanaman falan varmi diyede sordu yok dedim.sizin verdiginiz degere gore simdi gormemizde kalp atisi duymamizda gerek dedi.sonra alttan bakti keseyi gordu.kalp atisi icin 10 sonrasina randevu verdi.doktor sanki bir sorun var gibi konustu acikcasi korktum..sizin Basiniza geldi mi

Back
X