• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Arkadaslar bugun normalde 6+1 olmam gerekiyor.8 gun once saglik ocaginda yaptirdigim kan testinde 710 cikti degerim.bugun doktora gittim.doktor ustten keseyi goremedi.kanaman falan varmi diyede sordu yok dedim.sizin verdiginiz degere gore simdi gormemizde kalp atisi duymamizda gerek dedi.sonra alttan bakti keseyi gordu.kalp atisi icin 10 sonrasina randevu verdi.doktor sanki bir sorun var gibi konustu acikcasi korktum..sizin Basiniza geldi mi
Büyük ihtimalle geç döllenme olmuştur endişe etmeyin. İnşallah bir dahaki sefere görürsünüz.

benim kontrolüm de 24 haziran da nasıl sabredicem ölüyorum meraktan bi de 2. çocuk :))

Meraba arkadaslar.bende bu ara pek yazamiyorum ama takip etmeye calisiyorum.insallah okullar kapaninca daha aktif katilabilirim.benimde midem birazcik bulaniyo yaniyo kaziniyo canim bise yemek istemiyo.cok zorluyorum kendimi ama hamile olmadan once 4 kat daha fazla yiyodum.kusan arkadaslara Allah kolaylik versin valla cok zor.ben bide bunalimda gibiyim cok mutsuz ve olumsuzum.4.5 yasinda bi oglum var ilgilenemiyorum diye uzuluyorum.2.gebeligimde sorun cikmisti gelismemisti 12.haftada kurtaj olmustum.bir sonraki kontrolumden cok korkuyorum o yuzden.bana dua edin su mubarek gunlerde.guzel haberlwr alirsam belki toparlarim belki hepsi korkularimdandir.hepimiz guzel haberler alalim saglikla alalim evlatlarimizi kucaklarimiza

G ggolge Allah gonlune gore versin canim, korktuguna ugratmasin.
Ben kontrole gittim arkadaslar, 3 boyutlu ultrasonla bakti doktorum. :anneadayı:
Allahim aglayacaktim nerdeyse fasulye kadar sey resmen kucuk bir insan:KK68:
O kadar belli ki eli kolu , cok duygulandim gercekten icimde bir insan oldugunu kaniksadim o an. Bir de kipir kipir hic durmuyor masallah:KK46:
Kanama alani da gorunmedi cok sukur, her sey yolunda simdilik. Iki hafta sonra tekrar cagirdi ondan sonra ayda bire cikaririz muayene suresini dedi.

G ggolge Allah gonlune gore versin canim, korktuguna ugratmasin.
Ben kontrole gittim arkadaslar, 3 boyutlu ultrasonla bakti doktorum. :anneadayı:
Allahim aglayacaktim nerdeyse fasulye kadar sey resmen kucuk bir insan:KK68:
O kadar belli ki eli kolu , cok duygulandim gercekten icimde bir insan oldugunu kaniksadim o an. Bir de kipir kipir hic durmuyor masallah:KK46:
Kanama alani da gorunmedi cok sukur, her sey yolunda simdilik. Iki hafta sonra tekrar cagirdi ondan sonra ayda bire cikaririz muayene suresini dedi.
gözün aydın canım dun aksam bende gördüm bası poposu ayrı oynuyodu benide 3 hafta sonra cagirdi doktorum

Tesekkur ederim geç döllenme olduysa niye 710 ciktindoktorda onu anlamadı.siz benden 10 gün ondesiniZ.duydunuz mu kalp atisini
6. Haftamda gittigimde ufak bir kese gormemiz lazim dedi kesem 13.4 mm di iki hafta sonra gel dedi dun gittim 7+4 de kalp atisi duyduk meraklanmayin normal sureci yasiyorsunuz

Arkadaslar bugun normalde 6+1 olmam gerekiyor.8 gun once saglik ocaginda yaptirdigim kan testinde 710 cikti degerim.bugun doktora gittim.doktor ustten keseyi goremedi.kanaman falan varmi diyede sordu yok dedim.sizin verdiginiz degere gore simdi gormemizde kalp atisi duymamizda gerek dedi.sonra alttan bakti keseyi gordu.kalp atisi icin 10 sonrasina randevu verdi.doktor sanki bir sorun var gibi konustu acikcasi korktum..sizin Basiniza geldi mi

Benimde öyle oldu. Hatta Dr bana diş gebelikten şüphe ettiğini söyledi. Sonra alttan keseyi gördü. Geç döllenme olmuş. Bende henüz kalp atisini duymadim çünkü muhtemelen ona da alttan bakicaz dedi çok rahatsız oluyorum o yüzden bekleyeceğim biraz gitmek için.

Tesekkur ederim geç döllenme olduysa niye 710 ciktindoktorda onu anlamadı.siz benden 10 gün ondesiniZ.duydunuz mu kalp atisini
Ben geçen hafta gördüm ama çok küçüktü zaten daha 6 haftalıktı kalbide atıyordu çok şükür. Herkeste süreç farklı işliyor o yüzden sabırla bekleyin derim inşallah sizde görecek duyacaksınız.

Merhaba bayanlar, ben de 7+6 haftalık hamileyim. Bulantım çok yok şükür, idare edebilir durumdayım. Zor geçen hamişlere kolaylıklar diliyorum.

Merhaba ben de bugün 7.haftaya girdim ocakta bebeklerimi İnşaAllah kucağıma alırım şuan için ikiz gebelik gözüküyor tüp bebek benimki ikiz oldugunu hep hissediyordum öğrenince de çok mutlu olduk sekiz yıl sonra nasib oldu mayısın 17 sinde bebekleri gördük fakat kalp atışlarını dinletmedi cem bey sanırım alttan muayne olmak istemiyorum deyince kızdı ve detaylı anlatımda bulunmadı karnım dan baktı ultroson 1 dk bile durmadı karnımda bebekleri gördü ve direk ikiz gebelik dedi odasına geçti odasında heyecandan pek bşy soramadık aptal gibi olduk ilaçları düzenledi ağır iş ve uzun yürüyüş yapma dedi yemeye içmeye dikkat et dedi üç hafta sonra ya tekrar çağırdı randevü aldık yine üç hafta sonraya.. Cem beyin hastahanesi bana uzak bana yakın bir hastaneye yine randevü aldım bu perşembeye çok heyecanlıyız İnşaAllah bi aksilik çıkmaz ve ikizlerimizin kalp atışlarını duyarım ayrıntılı görürüm...sizlerde ne değişiklikler var sürekli takipteyim burayı yeni üye olabildim fikir alışverişinde bulunmak istedim... Herkes bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına alır inşaAllah sevgiler ♔
Kendini güvende huzurlu hissedebileceğin ,her türlü sıkıntını utanmadan sıkılmadan paylaşabileceğin bir doktoru tercih et canım..
Hayırlı olsun inşaallah

6. Haftamda gittigimde ufak bir kese gormemiz lazim dedi kesem 13.4 mm di iki hafta sonra gel dedi dun gittim 7+4 de kalp atisi duyduk meraklanmayin normal sureci yasiyorsunuz

Benimde öyle oldu. Hatta Dr bana diş gebelikten şüphe ettiğini söyledi. Sonra alttan keseyi gördü. Geç döllenme olmuş. Bende henüz kalp atisini duymadim çünkü muhtemelen ona da alttan bakicaz dedi çok rahatsız oluyorum o yüzden bekleyeceğim biraz gitmek için.

Ben geçen hafta gördüm ama çok küçüktü zaten daha 6 haftalıktı kalbide atıyordu çok şükür. Herkeste süreç farklı işliyor o yüzden sabırla bekleyin derim inşallah sizde görecek duyacaksınız.
Sağolun kızlar içim rahatladı..zaten 23 günlük kese dedi.bende döllenme zamanından bugüne hesapladiğımda hesap dogru ama benim kafamda ki soru işareti 8 gün önce neden hcg 710 çıktı doktorada onu anlamadı.sonuclar mi karıştı ne

Günaydın kızlar ben hiç bir şey hissetmiyorum hamileliğe dair kafayı sıyıracağım korkuyorum sıkıntı var mıdır diye bir şey olsa kanama falan olur mu kontrolüm haftaya perşembe :KK12:

Günaydın kızlar
Sağolun kızlar içim rahatladı..zaten 23 günlük kese dedi.bende döllenme zamanından bugüne hesapladiğımda hesap dogru ama benim kafamda ki soru işareti 8 gün önce neden hcg 710 çıktı doktorada onu anlamadı.sonuclar mi karıştı ne
bence hcg'ye çok takılmayın. doktorlar bir sorun gördüklerinde hiç saklamadan söylüyorlar. Ben hiç başkalarınınkilerle karşılaştırmadım kendi değerlerimi doktorunuza güvenin.

Günaydın kızlar ben hiç bir şey hissetmiyorum hamileliğe dair kafayı sıyıracağım korkuyorum sıkıntı var mıdır diye bir şey olsa kanama falan olur mu kontrolüm haftaya perşembe :KK12:
Bu erken dönemde hissedeceğiniz tek şey kusma olur o da kişiden kişiye göre değişir. benimde belirtim yok kafanızı takmayın böyle şeylere. benimde midem bulanmıyor. birşey aşermiyorum vs vs. illaki belirti aramayın zorla kendinizde. kendimi çok iyi hissediyorum. boşa kendinizi yıpratmayın. Ayrıca benim fikrim bu kadar kaygı yaşamanız bence hamilelik belirtisi normalde insanlar neden kusmuyom yaaaeeee diye kaygılanmazlar :KK53:

Back
X