• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
@sosyolog_h canim benim ilk gebeligimde de kese 6+0 da kalp atışı 8+0 görüldü. Çok şükür masallah sağlıklı bir oglum var ama doğum 42+5 te oldu .geç dollenmeden kaynaklı. Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin.Bir de değerinin yüksek çıkması ama kesenin küçük olması acaba ikiz gebelik olduğundan olabilir mi?

Bende bende .. Herşeyden mi tiksinir insan ya :KK43: yeşil elma ve peynir ekmek dişinda agzima birşey koyamiyorum. Herşey kokuyor. Her gün kusuyorum. Çatal kaşık kokar mi insana ya :KK43: özellikle asansör kullanamaz oldum. Binersem kesin cikariyorum. Çok berbat

:KK61: canım senin de zor geçiyormuş Allah kolaylık versin.. Bende garip garip şeylere karşı huzursuzum eşim yanımda çekirdek yiyince asabım bozuluyor o nasıl kokuyo burnuma anlatamam yetmedi mi yeter artık diyorum sürekli oda uf ya yicem yiyemiyorum diyo :KK70: yemeyiver kardeşim çekirdeği de kokuyo işte ... asansör demişsin ya bende asansör kokularına birde serviste giderken insanların nefeslerine öksürmelerine karşı çok rahatsız oluyorum ama kime ne dicen çok zor... :mad:

kızlar selam.

sizlerde de arada adet sancısına benzer sancılar oluyor mu? Bazen de gaz sancısı gibi sancılarım oluyor. Sancı dediğin çekilir sıkıntı değil de dün gece bebeğe bir şey olucak diye korktum baya. hatta gecenin 3'ünde eşimle hastaneye mi gitsek acaba diye düşündük.. sabaha bir şeyim kalmadı neyse ki..

normal bir durum mudur acaba? siz de böyle sancılar oluyor mu arada? hepimize kolaylıklar dilerim.

kızlar selam.

sizlerde de arada adet sancısına benzer sancılar oluyor mu? Bazen de gaz sancısı gibi sancılarım oluyor. Sancı dediğin çekilir sıkıntı değil de dün gece bebeğe bir şey olucak diye korktum baya. hatta gecenin 3'ünde eşimle hastaneye mi gitsek acaba diye düşündük.. sabaha bir şeyim kalmadı neyse ki..

normal bir durum mudur acaba? siz de böyle sancılar oluyor mu arada? hepimize kolaylıklar dilerim.
adet sancısı değil ama bende gaz sancısı oluyor. bir gece uykumdan bile kaldırdı. wc ye gidince geçiyor benimki :oops: hamileliğimi ilk öğrendiğimde karın ağrım oluyordu sonra geçti. kaç haftalık hamilesin

Kizlar bende 7+1 deyim kafayi yicem sabah oglen aksam yatarken her an mide bulantisi hep kusuyorum napicam bilmiyorum ayin 20 sinde dr randevum var bu mide bulantilari 3 aya kadar mi suruyordu daha yolun basindayim biktim sanki hayattan mahvoldum ya

adet sancısı değil ama bende gaz sancısı oluyor. bir gece uykumdan bile kaldırdı. wc ye gidince geçiyor benimki :oops: hamileliğimi ilk öğrendiğimde karın ağrım oluyordu sonra geçti. kaç haftalık hamilesin

7 veya 8 haftalık hamileyim. gaz sancılarım da oluyor. Yani gazım çıksa rahatlıcam gibi de o kadar kolay çıkmıyor maalesef.:oops: Regl sancılarına benzer sancılarım da oluyor benim. inşallah normaldir. 2 güne doktor randevum var, orada da sormayı düşünüyorum. Bakalım o ne diyecek.

7 veya 8 haftalık hamileyim. gaz sancılarım da oluyor. Yani gazım çıksa rahatlıcam gibi de o kadar kolay çıkmıyor maalesef.:oops: Regl sancılarına benzer sancılarım da oluyor benim. inşallah normaldir. 2 güne doktor randevum var, orada da sormayı düşünüyorum. Bakalım o ne diyecek.
evet benim gaz sancılarımda öyle malesef. kontrolunuze de az kalmış ama bence kanama yada lekenme olmadığı sürece sıkıntı olduğunu sanmıyorum.

Kizlar bende 7+1 deyim kafayi yicem sabah oglen aksam yatarken her an mide bulantisi hep kusuyorum napicam bilmiyorum ayin 20 sinde dr randevum var bu mide bulantilari 3 aya kadar mi suruyordu daha yolun basindayim biktim sanki hayattan mahvoldum ya

Bir arkadaşım bileklik takmıştı... Eczanelere bir sor iki bileğine de bilezik gibi bişi takıyordu iyi geldiğini söylüyordu dene istersen canım..

düz bir yere yatıp ayaklarını duvara dayarsan bir süre sonra gaz cıkmaya başlıyor , ben de her gün yemekten bir süre sonra yapıyorum ya da gaz hissettiğimde evdeyken yapıyorum cok faydayı oldu

aynı dert bendede var canım. sanki yarın adet olacakmışım gibi kasık ağrısı ve dolgunluğu. haftaya daha benim kontrolüm ama merak ediyorum ve korku basıyor arada bişimi oldu die..:(

düz bir yere yatıp ayaklarını duvara dayarsan bir süre sonra gaz cıkmaya başlıyor , ben de her gün yemekten bir süre sonra yapıyorum ya da gaz hissettiğimde evdeyken yapıyorum cok faydayı oldu
deneyeceğiz artık :) umarım bende de işe yarar. teşekkürler..

aynı dert bendede var canım. sanki yarın adet olacakmışım gibi kasık ağrısı ve dolgunluğu. haftaya daha benim kontrolüm ama merak ediyorum ve korku basıyor arada bişimi oldu die..:KK43:

canım cidden benim de tek endişem ya çocuğa bir şey olursa diye. ama galiba bu genel ve normal bir durum. Bir kanama olursa tehlikeli olabilir ama. İnşallah her şey yolunda gider, sağlıklı bir şekilde bu süreci tamamlarız.

kızlar bu arada bi şey sorucam ama utanıyorum :/ bu süreç içerisinde cinselikte herhangi bir sorun yok sanırım değil mi? yani eşinizle herşey normal devam ediyor mu? diye sorsam. :oops:

durumu doktoruma da sorucam ama çekiniyorum nedense.

kızlar bu arada bi şey sorucam ama utanıyorum :/ bu süreç içerisinde cinselikte herhangi bir sorun yok sanırım değil mi? yani eşinizle herşey normal devam ediyor mu? diye sorsam. :oops:

yani eskisi gibi değil ama arada kaçamak yapıyoruz bir kaç günde bir :oops:

benim canım hiç istemiyorum bir de endişeleniyorum , dr yasaklamadı ama bir defa ne kadar dikkatli olsakta 2 gün karnım ve kasıklarım agrıdı o yüzden , mecburen ara verdik :)

canım cidden benim de tek endişem ya çocuğa bir şey olursa diye. ama galiba bu genel ve normal bir durum. Bir kanama olursa tehlikeli olabilir ama. İnşallah her şey yolunda gider, sağlıklı bir şekilde bu süreci tamamlarız.

Allah korusun bende hep kanama olmadığı için içim rahat ediyor. dün sağlık ocağına kan vermeye gitmiştim doktorumun istediği birkaç test vardı oradaki ebe normal olduğunu söyledi.

canım doktorum bana ben sormadan söyledi cinsel ilişki için sakıncalı bir durum yok dedi. ama benim kasık ağrılarım olduğundan maalesef gözüm şu an için ilişki fln görmüyor eşim de sağolsun elleşmiyor biliyor sıkıntımı :oops::oops:

kızlar valla saolun yorumlarınız için :) bizim de 2-3 günde bir oluyor da ben biraz kasıyorum kendimi sanırım bebeğe bir şey olucak diye. ama eğer normal bir gebelikse cinselliğin faydası oluyormuş diye okumuştum. rahat olmak lazım sanırım :)

Kızlar Nasılsıniz nasıl gidiyor hamilelik bende bulantı aserme vs belirti hala yok cok sukur .sadece dünden beri kasigimda ara ara şiddetli batma var. Yarın Dr kontrolü m var kalbini dinleyecez insallah

Back
X