• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar sizin de akıntınız var mı. Bugün kontrole gittim söylemeyi unuttum. Açıkçası oraya gittiğimde yoktu bu akşam arttı. Biraz sarı renkte.

Su içemiyorum 2 gündür sebebi o mu yoksa başka birşey mi korkmalı miyim
canım burda daha önce yazmıştım vucüdumuz bilerek salgılıyormuş koruma amaçlı benimde sürekli

Hamilelikte sac boyama konusunda ne dusunuyorsunuz arkadaslar? Doktorlsrinizla konustunuz mu bu konuyu hic?
Benim ilk gebeligimde kendi doktorum kesinlikle izin vermedi, ama baska bir dr boyayabilirsin kanitlanmis hicbir sey yok bununla ilgili dedi.
5 sene gecti aradan, organik sektoru de cok ilerledi. 3 aydan sonra boyamayi dusunuyorum ben cok fazla beyaz cikmaya basladi saclarim.
Benim doktorum sormadan 3 aydan sonra boyayabilirsin dedi ben şaşırdım boya mi dedim evet organik boyayla boyamanda bi sakınca yok dedi

Benim doktorum sormadan 3 aydan sonra boyayabilirsin dedi ben şaşırdım boya mi dedim evet organik boyayla boyamanda bi sakınca yok dedi
Ben bu hamileligimde sormadim ama oncekinde dediginiz gibi doktorun biri boya derken digeri asla olmaz dedi.

Günaydın kızlar nasılsınız bugün umarım mide bulantıları çekenler biraz daha azalmıştır.
bende bir kac gün önce kestirdim uzamışlardı baya. batıl inançlar bunlar dinimizde yok öyle birşey
Bende inanmam zaten böyle şeylere müsait bir zamanım olsa kestirmek istiyorum çok uzunlar yazın zor oluyor. hafta sonu kestiriyim dersem uyumaktan ve tembellikten gidemiyorum. Hafta sonuna o kadar yorgun oluyorum ki hiç bir şey yapasım gelmiyor.

kızlar merhaba çok yazamasam da takipteyim hepinizi, benim gibi bel ağrısı yaşayanınız var mı merak ediyorum:KK64:
Beeeeennn :KK54: ay bitek benim var saniyodum benim bel agrim nerdeyse bir haftadir suruyor son zamanlarda sol kasigim da agrimaya basladi myomum var acaba o mu buyuyor diyorum :KK43:

Sampuan yerine alternatif bir sey kullaniyor musun yoksa sadece suyla mi temizliyorsun?
Cok duydum karbonatla vs sac yikandigini ama ben beceremem onu o kadari fazla bana.
Hangi şampuanı kullanıyorsunuz ben normalde de bu konulara özen gösteririm zaten organix marka bir şampıan kullanıyordum paraben, sls vs içermeyen ama o da hamilelikte saçımda yağlanma yaptı yeni şampuan araştıracak mecalimde yok sizinkini merak ettim
Kizlar ben sebamed kullaniyorum sabun icermiyor bir litreligini aldim yuz ve vucut yaziyor ama ben sacima da kullaniyorum cok guzel parlatti sacimi kollarimla yuzumde egzama oldugu icin sabun degdirmek istemiyorum bu yuzden aldim bunu ama cildimide yumusatti ben cok begendim tavsiye ederim. Sac kremi yerinede bu gliss'in spreyini kullaniyorum tararken kolay acilmasi icin

Kizlar ben sebamed kullaniyorum sabun icermiyor bir litreligini aldim yuz ve vucut yaziyor ama ben sacima da kullaniyorum cok guzel parlatti sacimi kollarimla yuzumde egzama oldugu icin sabun degdirmek istemiyorum bu yuzden aldim bunu ama cildimide yumusatti ben cok begendim tavsiye ederim. Sac kremi yerinede bu gliss'in spreyini kullaniyorum tararken kolay acilmasi icin
Sebamedin ürünleri temizdir güzeldir ama benim saçım yağlıydı zaten bu ara iyice arttı hormonlardan heralde saçımın yağıyla baş edemiyorum o yüzden her şampuanıda kullanamıyorum. Vücut için zeytinyağlı doğal sabunlardan kullanıyorum sonrada gidip hindistancevizi yağına bulanıyorum vücut için şimdilik memnunum ama artık çaresini bulamazsam sinirlenip saçımı da sabunla yıkayacağım:KK53: Zararlı kimyasallar heran heryerden bebeği mümkün olduğunca uzak tutmaya çalışıyorum ama benim gibi kozmetik delisi için iğneyle kuyu kazmaya benziyor:KK14:

Beeeeennn :KK54: ay bitek benim var saniyodum benim bel agrim nerdeyse bir haftadir suruyor son zamanlarda sol kasigim da agrimaya basladi myomum var acaba o mu buyuyor diyorum :KK43:

geçmiş olsun canım bende fenayım:KK43:
bu arada yeni bişiy keşfettim:KK58:egzamalı yere organik elma sirkesi sürünce köreltiyor, yayılmıyor aklında olsun..

gunaydin kizlar ben mide yanmasıyla basa çıkamadım surekli ac hissediyorum ama öyle yanıyoki hic bisey yiyemiyorum rennie duo iciyorum oda 1 saat kesiyo yanmayı

canım burda daha önce yazmıştım vucüdumuz bilerek salgılıyormuş koruma amaçlı benimde sürekli

Haklısın canım da böbrek ağrısı ve yanma da olunca doktoru aradım toz ilaç verdi tek kullanımlık daha almadım.

7 haftalik hamileyim kullansam sakıncası olur mu acaba. Doktor çok yoğundu detaylı soramadım.

Su pek içemiyorum son günlerde ondan olur dedi.

günaydın hanımlar bende kısmetse ocak ayı annesi olucam ama sat a göre 1 hafta önde gidiyo gebeliğim ve bende ne mide bulantısı nede uykuya eğilim var usg de görmesem hamile değilim dicem. nette sağlıklı hamileliklerde mide bulantısı olur yazıyo biraz endişeliyim kızımda doğuma kadar mide bulantısı çekmiştim

günaydın hanımlar bende kısmetse ocak ayı annesi olucam ama sat a göre 1 hafta önde gidiyo gebeliğim ve bende ne mide bulantısı nede uykuya eğilim var usg de görmesem hamile değilim dicem. nette sağlıklı hamileliklerde mide bulantısı olur yazıyo biraz endişeliyim kızımda doğuma kadar mide bulantısı çekmiştim
Hayırlı olsun allah kucağınıza almayı nasip etsin. Bulantılı hamile sağlıklı bulantısız hamilelik sorunlu diye birşey yok Can'ım o bünyenin hamileliği karşılama biçimiyle alakalı bazıları senin gibi hiç hissetmezken bazılarıda hamileliği serumla geçirir. Sürekli bunun kıyaslanmasıda 2 tarafında gerer. bende bu ara sürekli rahat hamilelilik hikayeleri duymaktan çok sıkıldım bir ben anormalim gibi hissediyorum midemin bulanması bir kusur falan gibi geliyor hatta herkes o kadar şahane geçirmiş ki acaba ben psikolojik mi hissediyorum diyorum

Hamilelikte sac boyama konusunda ne dusunuyorsunuz arkadaslar? Doktorlsrinizla konustunuz mu bu konuyu hic?
Benim ilk gebeligimde kendi doktorum kesinlikle izin vermedi, ama baska bir dr boyayabilirsin kanitlanmis hicbir sey yok bununla ilgili dedi.
5 sene gecti aradan, organik sektoru de cok ilerledi. 3 aydan sonra boyamayi dusunuyorum ben cok fazla beyaz cikmaya basladi saclarim.

merhaba ,
ilk 3 ay boyamanın sakıncalı olduğunu sonrasında da organik boyalarla boyanabileceğini söyledi.
çünkü organik boyalardaki toksitin kana karışma oranı çok düşükmüş.
kimyasal kutu boyalarda daha fazla olduğunu söyledi. bilginize :anneadayı:

gojiberries bulantı olsa bi dert olmasa bi dert sanırım :KK48: bende çevremde hiç bulanmayana rastlamadım o yüzden araştırmaya başladım acaba ben mi anormalim diye :anneadayı:. ben gecen sene dış gebelik geçirdim canım o yuzden sanırım kucagıma alana kadar pimpirikli davranıcam. inşallah hayırlısıyla kucaklarımıza alırız yavrularımızı

Bende de bulantı yok hiç. :) Ben de ilk başta neden midem bulanmıyor diye düşünüyordum ama biraz bünye meselesi sanırım. Bunu dert etmeyin. :KK39:

Haklısın canım da böbrek ağrısı ve yanma da olunca doktoru aradım toz ilaç verdi tek kullanımlık daha almadım.

7 haftalik hamileyim kullansam sakıncası olur mu acaba. Doktor çok yoğundu detaylı soramadım.

Su pek içemiyorum son günlerde ondan olur dedi.
tatlım dokoruna ulaş sor ben ne dersem şimdi yanlış olur

Merhaba kızlar.. dün doktorumu aradım.. Mide bulantısı ve düşük tansiyon şikayetim var bana oruç tutma dedi. :110:

Kızlar herkese günaydın aramıza yeni katılanlar olmuş hoşgelmişler dün iş yoğunluğundan bakamadım sayfalar o kadar hızlı ilerlemiş ki 1 saatte anca okudum allah hepimize kolaylık versin daha çok uzun zaman burda dertlerimizi sevinçlerimizi paylaşıcaz
slm canım doğum zamanımız aynı olunca ayrıca selam vermek istedim iş yerindeki pc den girdiğim için hamilelik takvimi yapamıyorum, bu arada kızlar yazdıklarınızı okuyorum da rahatlıyorum bende de mide bulantısı ve yorgunluk diye hiç birşey yok yalnız olmamak mutlu ediyor :KK9:

@akasya11 teşekkür ederim canım çok iyi geldi hakkaten bu sabahda kusmadım normalde uyanır uyanmaz miğdenin yeşil suyunu çıkarırdım hep. şimdiki hamileliğin nasıl geçiyor peki? annem ilk 3 ay çekmiş umarım bendede daha fazla sürmez artık. karnım daha hiç çıkmadı bu kusmalar ve ishal yüzünden sende de öylemiydi ?
Canim benim arkadas sabah kalktiginda zorla migdesindeki suyu kusuyordu bütün gun migde bulantisi cekmiyordu yesil dedigibiz sivi sanirim eger onu yapmazsa butuj gun bulantisi olurdu ama kusabilene ben zorla kusamam:))
bende senelerdir se amed kullaniorum şampuan ni i hemde hemde vucut icin olanini

Kızlar selam.dün bulantı ve kusmalar nedeniyle yatış yapmam gerekti, serum falan...bu süreç bir an önce geçer umarım.çünkü baya düşmeye başladım.ama bebişi görmek iyi geldi:) normalde 9+5 olması gerekirken 10+2 olmuş.bebeğin duruşuna göre değişebiliyormuş.bu yüzden doğum tarini güncelledim.hala ucundan ocak annesiyim:)

Back
X