• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Tekrar geçmiş olsun canım dikkat et oruç tutmuyor sun demi sıvı alman lazım bol .ben iyiyim canım geçen hafta keseyi gördük bugün bebeği gördük .kalbini dinledik çok şükür
çok sevindim canım inşallah hep böyle devam :KK36:
yok hayır canım oruç tutmuyorum suyu bol içmeye çalışıyorum evet

Bende spinal sezeryan oldum canım Aman Allahım. Baş ağrılarim felaketti smd inş Ssvd denicem Allah izin verirse

ben birkaç ssvd hikayesi okudum da zor geldi bana, hele kendide dr olan biri 8 cm açıklıkla kanama sebebiyle tekrar sezeryana alınınca hepten caydım ben yapamam ya:KK43: bu arada hoş geldin, Allah kabul etsin:anneadayı:

kızlar dünden beri baş ağrısı çekiyorum. Benim çok başım ağırınca mideme vuruyor. dün geceden beride bulantım var. aslında sorun baş ağrım çok ağırıyor. ilaçta içmiyorum bebeğe zarar veririm diye. işteyim bilgisayar başında iyice fena oluyorum. hafta sonu dinlenince toparlanırım inşallah.

Y Yusra neva şimdi baktım Sezeryan sonrası normal doğummuş. Bende bi ara düşündüm o ara tevafuk istanbulda ki doktor kuzenim geldi oturduk sohbet ettik falan. Dedim normal doğum istyorum bunsefwr diye. Bence yapma derdi. Neden dedim. Rahim duvarı doğuma yakın öyle inceliyor ki çok riskli bi durum dedi. Yapan yok mu tabi ki var ama ben önermiyorum Çünkü ani kanamalar olup anneyi kaybettiğimiz Zaman'lar oluyor sen beni dinle sakın yaptırma dedi. Bende vazgeçtim

Ssvd (Sezaryen sonrasi vajinal doğum) Bende bu konuda kararsizim. Denemek yada denememek arasında. Olumsuz hikayeler çok etkiliyor. hele su an görev yaptigim yerde asla kimse bunu denemez. Belki büyükşehirlerden birine gidersem öyle bi arayisa girebilirim.

kızlar dünden beri baş ağrısı çekiyorum. Benim çok başım ağırınca mideme vuruyor. dün geceden beride bulantım var. aslında sorun baş ağrım çok ağırıyor. ilaçta içmiyorum bebeğe zarar veririm diye. işteyim bilgisayar başında iyice fena oluyorum. hafta sonu dinlenince toparlanırım inşallah.
Canım doktorum parol kullanabilirsin dedi

canım doktorum cok titiz ve gercekten cok iyi bir doktor keseyi gordugu an parol rennie duo ve metpamid verdi parolu basin agrirsa icebilirsin dedi ben biraz ilaca karşıyım normalde de basim agridan catlasa bile icmem ama hamilelikte her ağrı cok daha fazla hissediliyo doktoruna bir danıs istersen gecmis olsun

oruç tutanınız var mı ??

benim borcum çokta tutsam mı diye düşünüyorum kızımda 30 gun emzirirken 15 gün 2. kaybettiğim gebelimde 30 gun bun da da 30 gun artı emzirme desen bir sürü borç oluyor da :(

Bende spinal sezeryan oldum canım Aman Allahım. Baş ağrılarim felaketti smd inş Ssvd denicem Allah izin verirse
sezeryan kaç yıl önce oldunuz ben kasımda sezeryan oldum kaybettiğim gebeliğimde .Arası 16 ay olacak SSVD yaparlar mı bilmem ilki normal di benim. İkincisi sezryan ve kaybettim şimdi hamileyim inşallah normal olurr yaaaa ssvd yani

oruç tutanınız var mı ??

benim borcum çokta tutsam mı diye düşünüyorum kızımda 30 gun emzirirken 15 gün 2. kaybettiğim gebelimde 30 gun bun da da 30 gun artı emzirme desen bir sürü borç oluyor da :KK43:
Maalesef Tutamıyorum. O riski göze alamadım. Doktorum da kesinlikle tutma dedi. Eşimde doktoru dinle dedi. İçim rahat değil ama tutmuyorum.

oruç tutanınız var mı ??

benim borcum çokta tutsam mı diye düşünüyorum kızımda 30 gun emzirirken 15 gün 2. kaybettiğim gebelimde 30 gun bun da da 30 gun artı emzirme desen bir sürü borç oluyor da :KK43:
ben dr aidin salihin gerçek tıp kitabındaki ilk 3 ay anneler mümkün olduğunca oruç tutmalı tavsiyesinden etkilendim. bebeğin annenin aç kalma durumunda daha çok güçleneceğini savunuyor. tabiki Rabbim ruhsat vermiş. çünkü hamileliğini çok kötü geçiren arkadaşlar var ama ben iyiyim çok şükür. aralarda dinlenerek tutmaya çalışcam.Rabbim pişman etmesin. bir çok günümüz dr u tavsiye etmiyor. ama aidin salihe de güveniyorum

sezeryan kaç yıl önce oldunuz ben kasımda sezeryan oldum kaybettiğim gebeliğimde .Arası 16 ay olacak SSVD yaparlar mı bilmem ilki normal di benim. İkincisi sezryan ve kaybettim şimdi hamileyim inşallah normal olurr yaaaa ssvd yani
bizim 41 ay olacak.face de ssvd grubu var üye olup daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz

Selam kızlar
G ggolge allah sabır versin
K kararsiz_2013 takılma belirtiye cnm
Umreden gelen arkadas hosgeldin. Ssvd arkadasım yaptı sıkıntı olmadı Allah gönlüne göre versin. Benim ilki epidural normal dogum ikinci nasıl olacak bakalım kısmet. Bugün gidicem doktora kalbi atıyor mu miniğimin görücem inşallah

oruç tutanınız var mı ??

bende tutmuyorum canım, hem bebiş var hemde emziriyorum zor geliyor:KK43: borç konusuna hiç girme ben toplasam burdan köye yol olur yani inşallah şu doğum emzirme olayları bitince 3 ayları tuta tuta bitireceğim borçlarımı:dua:

Maalesef Tutamıyorum. O riski göze alamadım. Doktorum da kesinlikle tutma dedi. Eşimde doktoru dinle dedi. İçim rahat değil ama tutmuyorum.
o kadar çok dr tutma diyorki insanin tutunca da tutmayınca içi rahat etmiyor.hamileliğin ramazana gelmesi hem zor hem güzel. Allaha emanet yavrularımız. sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimizede. ben ilkinde 9 aylık hamileydim tutamadım. ama bu sefer dediğim gb aidin salihden bir cesaret geldi.

canım doktorum cok titiz ve gercekten cok iyi bir doktor keseyi gordugu an parol rennie duo ve metpamid verdi parolu basin agrirsa icebilirsin dedi ben biraz ilaca karşıyım normalde de basim agridan catlasa bile icmem ama hamilelikte her ağrı cok daha fazla hissediliyo doktoruna bir danıs istersen gecmis olsun
Bende ikilemde kaldım içsem mi içmesem mi bir anneme sorayım en iyisi. Nede olsa 25 yılı hamileler arasında geçti :anneadayı:

siz devam ediyor musunuz benimde 3. günüm.
Malesef ilk tuttugum gün hiç sorun yaşamadım ancak bu hamile döneminde okadar midem küçüldüki iftardan sonra sadece 3 kasık bulgur pilavi yedim dahada bişi yiyemedim korktum acıkcası zaten tüm gün su ve gıda alamıyorum iftarda da yiyemeyince bıraktım. birde benim için çok mutlu bir haber 90 yakın iken bugüb 85 olmusum sanırım bol su içmek ve sıksık az az yemekten. her gittiğimde doktor kiloya aman dikkat demesinden bıktım bir daha derse vurucam cantayı kafasına her zamanda denmezki sevincimi yaşamama izin vermiyor yaa :KK48:
Kızlar günaydın,
ben şeyi merak ediyorum. Regl dönemine yakın günleriniz nasıl geçti? :110: Ben resmen regl öncesi bunalımı geçirdim. Normalde mesela adet olsaydım da bugün bitmesi gerekiyordu. Bugün o bunalımdan eser kalmadı. Kalktım, işlerimi yaptım. Huysuzluğum geçti. Kendimi daha dinç hissediyorum. 9 ay boyunca her regl dönemi böyle olmaz inşallah. :anneadayı:
Kasık ve bel ağrısı oluyor bendede
benim de adt tarihim 29 nsin 2 subat tahmini doğum ocak olur sanırım :) daha doktora gitmedim bundan onceki sene bebekelrimi kaybettim onlarda dogsa 2016 ocak ayında dogacaktı aynı tarihlerde gelecek bu melegim de inşallahh yani 1 sene araylş aynı tarihlerde hamile kaldım umarım bu sefer Allahım kucagıma almayı nasip eder
Çok sevindim canım rabbim sağlıkla kavustursun.
Benimde ara ara miğrenim yokluyor mide bulantısı yapıyor dün çok dayandım akşama kadar ama baktım olmuyor mecbur parol içtim. Doktorum parasetamol içerdiği için parol kullanabilirsin demişti

Kızlar selam. Şimdi kontrolden çıktım. Meğer bizim ufaklık düşündüğümüzden daha ufaklıkmış :) Biz onu 9 haftalık sanırken, henüz 5 haftalık hamileymişim. Sanırım geç döllenme olmuş. Benim regl tarihlerim biraz düzensizdi sanırım o yüzden :) Biraz şaşırdım ama doktor her şey yolunda gözüküyor diyince mutlu da oldum baya. Her şeyin hayırlısı...

Kızlar selam. Şimdi kontrolden çıktım. Meğer bizim ufaklık düşündüğümüzden daha ufaklıkmış :) Biz onu 9 haftalık sanırken, henüz 5 haftalık hamileymişim. Sanırım geç döllenme olmuş. Benim regl tarihlerim biraz düzensizdi sanırım o yüzden :) Biraz şaşırdım ama doktor her şey yolunda gözüküyor diyince mutlu da oldum baya. Her şeyin hayırlısı...

hayırlısı olsun canım:KK51: bende 8 haftalık sandım 6 çıktı bende şok olmuştum, nasıl testte bu kadar erken çıktı onu da anlamadım:anne:

Back
X