• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Slm kızlar nasilsiniz, nasıl gidiyor hamilelik benim hala bulantı falan yok maşallah gayet rahat geçiyor sadece uykuya doymuyorum.iştah yok bende fakat neden kilo alıyorum anlamadim gitti .....

Kızlar az önce bir sitede okudum 10. Hafta Bebek gelişimi için kritik sürecin bittiğini haftaymış yani düşük yapma ihtimaline bu hafta ile birlikte baya bir azalıyormuş uzun zamandır hiçbirşey bana bu kadar iyi gelmemişti kendimi inanılmaz iyi hissettim yaaa:nazar: Allahım hepimiz bebeklerimize sağlıklı birşekilde kavuşalım nolur nolur noluuur:anneadayı:

Kızlar az önce bir sitede okudum 10. Hafta Bebek gelişimi için kritik sürecin bittiğini haftaymış yani düşük yapma ihtimaline bu hafta ile birlikte baya bir azalıyormuş uzun zamandır hiçbirşey bana bu kadar iyi gelmemişti kendimi inanılmaz iyi hissettim yaaa:nazar: Allahım hepimiz bebeklerimize sağlıklı birşekilde kavuşalım nolur nolur noluuur:anneadayı:
Hay Allah razi olsun.
Su korkulardan bir kurtulalim da keyfini cikaralim artik.
Deli gibi alisveris yapmak istiyorum :)

Hay Allah razi olsun.
Su korkulardan bir kurtulalim da keyfini cikaralim artik.
Deli gibi alisveris yapmak istiyorum :)
2 gündür neden az kusuyorum diye psikopatça araştırma yaparken ulaştığım bu bilgi bana ilaç gibi geldi valla:KK53: Bundan sonra bulantılar azalıp kilo alma sürecide başlıyormuş ayrıca :kk77: Benim midem niye rahatladı diye stres yapacak olanlara şimdiden duyurulur :KK49:

2 gündür neden az kusuyorum diye psikopatça araştırma yaparken ulaştığım bu bilgi bana ilaç gibi geldi valla:KK53: Bundan sonra bulantılar azalıp kilo alma sürecide başlıyormuş ayrıca :kk77: Benim midem niye rahatladı diye stres yapacak olanlara şimdiden duyurulur :KK49:
Midemin rahatladigi gunleri.ben de gorurrum insallah.
Kusmuyorum ama gece bile uyutmuyor bulantilar. Hicbir sey yiyemiyorum.
Insallah bundan sonra duzene gireriz.

Günaydın doktorum gecen hafta bana soyledi keske paylassaydım sizlerle...

Kizlar, bügün tuvalete gittigimde bir akinti oldugunu fark ettim. Biraz kati, övülasyon zamanindaki gibi. Acaba bebegimi kaybediyorum? Ne oluyor? :(

Kizlar, bügün tuvalete gittigimde bir akinti oldugunu fark ettim. Biraz kati, övülasyon zamanindaki gibi. Acaba bebegimi kaybediyorum? Ne oluyor? :KK43:
Olurmu öyle şey canım benimde akıntı çöktü Dr iltihap var dedi ilaç yazdı içmeye korktum ama almadım bile bol su ile geçmesini deniyorum kaşık şiddetli ağrımiyorsa yoğun kanama yoksa korkma ..benim ilk bebeğim de 4 ay kanama oldu sağlıkla kucağıma aldım darısı buna inşallah. Sende korkma hamileligin tadını cikart

Olurmu öyle şey canım benimde akıntı çöktü Dr iltihap var dedi ilaç yazdı içmeye korktum ama almadım bile bol su ile geçmesini deniyorum kaşık şiddetli ağrımiyorsa yoğun kanama yoksa korkma ..benim ilk bebeğim de 4 ay kanama oldu sağlıkla kucağıma aldım darısı buna inşallah. Sende korkma hamileligin tadını cikart

Cok sagol canim. Insan en sacma seyleri bile düsünüyor. Dedim acaba bebege bisey oldu da vücüd tekrar ovülasyona mi girdi? Yemin ile artik aklimi kaybedecem bebis ile birsey olcak diye. Sen nasil gecirdin o 4 ayi inanilmaz. Yani o anki psikolojini bile düsünemiyorum. Umarim bu bebegide sag salim kucagina alirsin canim. Cok tesekkür ederim cevabin icin.

Kizlar, bügün tuvalete gittigimde bir akinti oldugunu fark ettim. Biraz kati, övülasyon zamanindaki gibi. Acaba bebegimi kaybediyorum? Ne oluyor? :KK43:
canim gercekten herseyden nem aliyorsun ama boyle hamilelik gecmez sen boyle yaparak bebegine zarar veriyorsun hapsirsan benegimi kaybettim modundasin bence biraz yardim almalisin bu gidisle panik atak olacaksin

tatlım benim sürekli var beyaz akıntım endişelenme normal ben sormuştum doktoruma hatta vucut bilerek salgılıyormuş koruma amaçlı burda çok kez yazdım. bidahada duymayalım korkular sarmasın seni hemen böyle

canim gercekten herseyden nem aliyorsun ama boyle hamilelik gecmez sen boyle yaparak bebegine zarar veriyorsun hapsirsan benegimi kaybettim modundasin bence biraz yardim almalisin bu gidisle panik atak olacaksin

Yaa hic sorma. Cidden o moddayim. Az sonra anneme anlatcam torun geliyor diye ve cok korkuyorum bisey olcak diye. Bu sefer sadece ben degil, annnemde üzülür :(

Su haftalari bir atlatsak, söyle 25 haftalik olsam ve bebisi cidden hisetsem, o kadar rahatlarim ki..

tatlım benim sürekli var beyaz akıntım endişelenme normal ben sormuştum doktoruma hatta vucut bilerek salgılıyormuş koruma amaçlı burda çok kez yazdım. bidahada duymayalım korkular sarmasın seni hemen böyle

Benim ile cidden isin var :KK48:

Ya kendimi cok sorumlu hisediyorum. Hani bebise bisey olursa suclusu benim gibi hisediyorum. Ne zormus bu annelik hissi :(

Canım ilk kanama da zaten titriyorDüm fakat Dr stres korku artırır deyince normal mis gibi her gebelikte olurmuş gibi kendimi teselli edip ayakları diktim 4 ay sonra dahası biter mi ara ara oldu hastanede yattım ama hep inandım sağlıkla kucaklicagima hiç aksini düşünmedim alıştım sonrada kanamalara çift rahimliyim oyüzden kendimi hazırlıyorum, kanama olsada bişi olmayacak diğer yavrum gibi alcam sağlıkla kucağıma diye yeterki tehlikeli şey yapmayim. Ağır kaldırmak sonra bişey olmaz allahın izniyle yürürken bile dikkatli yürüyorum düşmeyim die .diğer bebeğim de insanlar yere çürük meyve atmış basmıştim belimin üstüne düşmüştüm sadece kahverengi bi leke olmuştu dikkat ettim geçti 4 aylık ti bebeğim bişi olmadı. Bu hamileligim dede yere dondurma akmismi dusmusmu görmedim avm de gezerken bacaklarım ayrıldı resmen geçen hafta ,bişi olmadı. Demem o ki Rabbim korur öyle kolay kolay bişi olmaz hele böyle düşüncelerle hiç strese sokma bebegini. yürürken bastığın yere dikkat et yeter tatlım
Cok sagol canim. Insan en sacma seyleri bile düsünüyor. Dedim acaba bebege bisey oldu da vücüd tekrar ovülasyona mi girdi? Yemin ile artik aklimi kaybedecem bebis ile birsey olcak diye. Sen nasil gecirdin o 4 ayi inanilmaz. Yani o anki psikolojini bile düsünemiyorum. Umarim bu bebegide sag salim kucagina alirsin canim. Cok tesekkür ederim cevabin icin.

Back
X