Zor olur ama süt emdikce şu ihtiyacın artıyorBen tutuyorum canım birde emzirdigim bebegim var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zor olur ama süt emdikce şu ihtiyacın artıyorBen tutuyorum canım birde emzirdigim bebegim var
Canım ilk kanama da zaten titriyorDüm fakat Dr stres korku artırır deyince normal mis gibi her gebelikte olurmuş gibi kendimi teselli edip ayakları diktim 4 ay sonra dahası biter mi ara ara oldu hastanede yattım ama hep inandım sağlıkla kucaklicagima hiç aksini düşünmedim alıştım sonrada kanamalara çift rahimliyim oyüzden kendimi hazırlıyorum, kanama olsada bişi olmayacak diğer yavrum gibi alcam sağlıkla kucağıma diye yeterki tehlikeli şey yapmayim. Ağır kaldırmak sonra bişey olmaz allahın izniyle yürürken bile dikkatli yürüyorum düşmeyim die .diğer bebeğim de insanlar yere çürük meyve atmış basmıştim belimin üstüne düşmüştüm sadece kahverengi bi leke olmuştu dikkat ettim geçti 4 aylık ti bebeğim bişi olmadı. Bu hamileligim dede yere dondurma akmismi dusmusmu görmedim avm de gezerken bacaklarım ayrıldı resmen geçen hafta ,bişi olmadı. Demem o ki Rabbim korur öyle kolay kolay bişi olmaz hele böyle düşüncelerle hiç strese sokma bebegini. yürürken bastığın yere dikkat et yeter tatlım
Tabi başarırsin o suan en güvenli yerde büyüyor stres olmasın yeter öyle hemen bişi olmaz düşüncelerle tadını kaçırma daha yolun başındasin .yarın4 aylık oldumu bebek, bugün niye az oynadı diye panik atak olursun bişi mi oldu diye sakin ol xanimCook tesekkür ederim canim cevabin icin. Icimi ferah tutmaya caliscam canim. Hele sen neler neler yasadiktan positiv olmayi basarabilirsen, bende basarabilirim. Cook sagol canim.
Ne yiyip içtiğimi bile bilmiyorum midem ne alırsa daha çok karbonhidrat ağırlıklı oluyo yediklerim , zorlamıyorum şu an kendimi son aylar daha önemlikızlar yeme icmeniz nasil ben sadece hamur isi yiyebiliyorum et balik tavuk yok hayatimda sebzede yok 3 gundur sut ve cevizde yoktu bugun zar zor yedim ictim
Evet kötüyü cagirma hersey iyi olacak sen kendini cok yipratiyorsun ve sagliginla ilgili bu sefer bebisin dogduktan sonra saglikli bi anneye ihtiyaci var bu endiselerini lutfen psikolog ile paylas yardim al mutlakaYaa hic sorma. Cidden o moddayim. Az sonra anneme anlatcam torun geliyor diye ve cok korkuyorum bisey olcak diye. Bu sefer sadece ben degil, annnemde üzülür
Su haftalari bir atlatsak, söyle 25 haftalik olsam ve bebisi cidden hisetsem, o kadar rahatlarim ki..
Ben 2 hafta önce gittim şükür keseyi gördük bebişi görebilmek için bu Pazartesi gideceğiz inşaallah hayırlısı ileKızlar merhaba .nisan/mayısta hamile oldugunu ogrenenler doktora gittiniz mi ?keseyi goren oldu mu?ben hala gitmedim![]()
Çok sevindim maaşallahKızlar ben geldım. Şükürler olsun iğne vurmadı doktor. Şimdilik gerek yokmuş. Nasıl korkuyordum anlatamam. Bayramdan sonraya randevumuz var. Nasıl beklerım okadar dıyorum. Çok şükür bebek haftasıyla uyumluymuş. Kalbının sesınıde duyduk. İnşallah Rabbim hepımıze sag salım kucagımıza almayı nasıp etsın bebişlerımızı.
Gozun aydinKızlar ben geldım. Şükürler olsun iğne vurmadı doktor. Şimdilik gerek yokmuş. Nasıl korkuyordum anlatamam. Bayramdan sonraya randevumuz var. Nasıl beklerım okadar dıyorum. Çok şükür bebek haftasıyla uyumluymuş. Kalbının sesınıde duyduk. İnşallah Rabbim hepımıze sag salım kucagımıza almayı nasıp etsın bebişlerımızı.
Tesekkurler canımGozun aydin
Sağol canım. Allah razı olsunÇok sevindim maaşallah
Gözün aydın darısı hepimizin başına inşallah hepimiz sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımızaKızlar ben geldım. Şükürler olsun iğne vurmadı doktor. Şimdilik gerek yokmuş. Nasıl korkuyordum anlatamam. Bayramdan sonraya randevumuz var. Nasıl beklerım okadar dıyorum. Çok şükür bebek haftasıyla uyumluymuş. Kalbının sesınıde duyduk. İnşallah Rabbim hepımıze sag salım kucagımıza almayı nasıp etsın bebişlerımızı.
Amin canım. Şu üç ayı bır atlatsaydık hayırlısıyla.Gözün aydın darısı hepimizin başına inşallah hepimiz sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza
Çok tesekkur ederım canım sağol
Bayram'da bende yaklaşık 900 km lik bir yola gitmeyi planlıyorum ama doktorum ne diyecek bilemiyorum gitme derse gitmeyeceğim. Bende kendi aracımızla yavaş yavaş gideriz diye düşünüyorum ama bu doktor geçen sene benim arkadaşımı 2 saatlik yola göndermedi o yüzden çokta heveslenmeden bekliyorum kuzenimin düğünü var gidemezsem çok ayıp olacakKizlar Merhaba Nasılsıniz bu sene tatil ve bayram için şehir dışına çıkacağız tatili Mart ayında almıştık Daha hamilelik belli değildi ve biz hepnkendi aracimizla gidiyoruz bayrama memlekete gidicez 900km ordan gelicez 4 gün sonra tatile gideceğim oda yaklasik ayni uzaklikta acaba sorun olurmu doktorum ile görüşegim nasip olursa herhangi bir düşük riski yok Ama midem çok kötü hem kusma hemde kazınma var birde halsizlik ..yol içinde dinlenerek gideriz diyoruz sizde benim gb şehir dışına normal kendi a4acu ile gidecek varmi
Gozunaydin canimmÇok tesekkur ederım canım sağol
Çok tesekkur ederım canım sağolGozunaydin canimm