• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar bu haftalardaki kalp atım sayısıyla bebeğin cinsiyetının bır ilişkisi oluyormu. Yanı kalp atışı 140 ın altındaysa erkek üstundeyse kızmı oluyormuş

Kızlar bu haftalardaki kalp atım sayısıyla bebeğin cinsiyetının bır ilişkisi oluyormu. Yanı kalp atışı 140 ın altındaysa erkek üstundeyse kızmı oluyormuş
Bence alakası var ama benim Dr onu sayamam dedi. Söylemedi dk kaç attigi

Bebeğin keseden ne tarafta canım yüzde 60 70 buda doğru çıkıyor

Kızlar ben geldım. Şükürler olsun iğne vurmadı doktor. Şimdilik gerek yokmuş. Nasıl korkuyordum anlatamam. Bayramdan sonraya randevumuz var. Nasıl beklerım okadar dıyorum. Çok şükür bebek haftasıyla uyumluymuş. Kalbının sesınıde duyduk. İnşallah Rabbim hepımıze sag salım kucagımıza almayı nasıp etsın bebişlerımızı.
hadi bakalım canım sevindim senin adına

Kizlar Merhaba Nasılsıniz bu sene tatil ve bayram için şehir dışına çıkacağız tatili Mart ayında almıştık Daha hamilelik belli değildi ve biz hepnkendi aracimizla gidiyoruz bayrama memlekete gidicez 900km ordan gelicez 4 gün sonra tatile gideceğim oda yaklasik ayni uzaklikta acaba sorun olurmu doktorum ile görüşegim nasip olursa herhangi bir düşük riski yok Ama midem çok kötü hem kusma hemde kazınma var birde halsizlik ..yol içinde dinlenerek gideriz diyoruz sizde benim gb şehir dışına normal kendi a4acu ile gidecek varmi

Bende en az 1500 km yol yapacagim son gittiğim Dr gitme dedi çünkü ben sürekli kusuyorum. Ne olur ne olmaz diye uçak bileti rezervasyonu yaptim birkaç gün içinde netlestirip almam gerek benimde. Araci eşim getirecek bayramda çünkü yaz boyu memlekette olacagim çocukta var arabasiz olmuyor.

Kizlar Merhaba Nasılsıniz bu sene tatil ve bayram için şehir dışına çıkacağız tatili Mart ayında almıştık Daha hamilelik belli değildi ve biz hepnkendi aracimizla gidiyoruz bayrama memlekete gidicez 900km ordan gelicez 4 gün sonra tatile gideceğim oda yaklasik ayni uzaklikta acaba sorun olurmu doktorum ile görüşegim nasip olursa herhangi bir düşük riski yok Ama midem çok kötü hem kusma hemde kazınma var birde halsizlik ..yol içinde dinlenerek gideriz diyoruz sizde benim gb şehir dışına normal kendi a4acu ile gidecek varmi
Bizde bayramdan sonra gidicez istanbula arabayla kontrolde doktora sorucam o kadar yol inşallah bi sorun olmaz

kızlar ben 10+3 haftalık hamileyim dün dr a randevum vardı çok şükür herşey yolunda ama dr kız olabilir dedi.sizce şimdiden belli olur mu yani doğruluk derecesi ne olabilir

Benim ile cidden isin var :KK48:

Ya kendimi cok sorumlu hisediyorum. Hani bebise bisey olursa suclusu benim gibi hisediyorum. Ne zormus bu annelik hissi :KK43:
hakkaten yahuu yeter benimde ilk bebişim olacak ve ilk doğuranda biz değiliz. kendini damdan atmadığın sürece o bebeğe bişey olmaz Allahın izniyle yeterki sen S A K İ N ol. azıcık relax :rapci:

Biz sık sık şehir dışına çıkıyoruz eşimin işleri yüzünden. Ben de gitmeden önce sormuştum. Yavaş gitmesi ve sık sık dinlenmen şartıyla gidebilirsin dedi. Haftasonları da gittiğimiz yerlerde 150 km civarına gezmeye gittik sürekli. Yarın da 550 km katederek eve döneceğiz. Bizimki dinlenerek 8-9 saat sürüyor, sizin mesafe daha uzun muhakkak yolda konaklayin bence giderseniz.

Back
X