Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence alakası var ama benim Dr onu sayamam dedi. Söylemedi dk kaç attigiKızlar bu haftalardaki kalp atım sayısıyla bebeğin cinsiyetının bır ilişkisi oluyormu. Yanı kalp atışı 140 ın altındaysa erkek üstundeyse kızmı oluyormuş
Bebeğin keseden ne tarafta canım yüzde 60 70 buda doğru çıkıyorKızlar bu haftalardaki kalp atım sayısıyla bebeğin cinsiyetının bır ilişkisi oluyormu. Yanı kalp atışı 140 ın altındaysa erkek üstundeyse kızmı oluyormuş
Solda canım. Sence ne olabılırBebeğin keseden ne tarafta canım yüzde 60 70 buda doğru çıkıyor
Ama bebegın kalp atış hızı sureklı değişirmiş bence bu saçma gibi gercektendeBence alakası var ama benim Dr onu sayamam dedi. Söylemedi dk kaç attigi
hadi bakalım canım sevindim senin adınaKızlar ben geldım. Şükürler olsun iğne vurmadı doktor. Şimdilik gerek yokmuş. Nasıl korkuyordum anlatamam. Bayramdan sonraya randevumuz var. Nasıl beklerım okadar dıyorum. Çok şükür bebek haftasıyla uyumluymuş. Kalbının sesınıde duyduk. İnşallah Rabbim hepımıze sag salım kucagımıza almayı nasıp etsın bebişlerımızı.
Canım çok tesekkur ederım. İnşallah bır aksilik olmadan doğururuz hepımızde bebeklerımızı
Çok tesekkur ederım canım sağolhadi bakalım canım sevindim senin adına
Kizlar Merhaba Nasılsıniz bu sene tatil ve bayram için şehir dışına çıkacağız tatili Mart ayında almıştık Daha hamilelik belli değildi ve biz hepnkendi aracimizla gidiyoruz bayrama memlekete gidicez 900km ordan gelicez 4 gün sonra tatile gideceğim oda yaklasik ayni uzaklikta acaba sorun olurmu doktorum ile görüşegim nasip olursa herhangi bir düşük riski yok Ama midem çok kötü hem kusma hemde kazınma var birde halsizlik ..yol içinde dinlenerek gideriz diyoruz sizde benim gb şehir dışına normal kendi a4acu ile gidecek varmi
Bizde bayramdan sonra gidicez istanbula arabayla kontrolde doktora sorucam o kadar yol inşallah bi sorun olmazKizlar Merhaba Nasılsıniz bu sene tatil ve bayram için şehir dışına çıkacağız tatili Mart ayında almıştık Daha hamilelik belli değildi ve biz hepnkendi aracimizla gidiyoruz bayrama memlekete gidicez 900km ordan gelicez 4 gün sonra tatile gideceğim oda yaklasik ayni uzaklikta acaba sorun olurmu doktorum ile görüşegim nasip olursa herhangi bir düşük riski yok Ama midem çok kötü hem kusma hemde kazınma var birde halsizlik ..yol içinde dinlenerek gideriz diyoruz sizde benim gb şehir dışına normal kendi a4acu ile gidecek varmi
Bu kadar erken yanılma olabilir bncekızlar ben 10+3 haftalık hamileyim dün dr a randevum vardı çok şükür herşey yolunda ama dr kız olabilir dedi.sizce şimdiden belli olur mu yani doğruluk derecesi ne olabilir
Nerden anlsmışki acaba. Senın kesen ne tarafta canım.kızlar ben 10+3 haftalık hamileyim dün dr a randevum vardı çok şükür herşey yolunda ama dr kız olabilir dedi.sizce şimdiden belli olur mu yani doğruluk derecesi ne olabilir
Keske sorsaydın nerden anladınız dıye.kızlar ben 10+3 haftalık hamileyim dün dr a randevum vardı çok şükür herşey yolunda ama dr kız olabilir dedi.sizce şimdiden belli olur mu yani doğruluk derecesi ne olabilir
hakkaten yahuu yeter benimde ilk bebişim olacak ve ilk doğuranda biz değiliz. kendini damdan atmadığın sürece o bebeğe bişey olmaz Allahın izniyle yeterki sen S A K İ N ol. azıcık relaxBenim ile cidden isin var
Ya kendimi cok sorumlu hisediyorum. Hani bebise bisey olursa suclusu benim gibi hisediyorum. Ne zormus bu annelik hissi![]()

Kizlar Merhaba Nasılsıniz bu sene tatil ve bayram için şehir dışına çıkacağız tatili Mart ayında almıştık Daha hamilelik belli değildi ve biz hepnkendi aracimizla gidiyoruz bayrama memlekete gidicez 900km ordan gelicez 4 gün sonra tatile gideceğim oda yaklasik ayni uzaklikta acaba sorun olurmu doktorum ile görüşegim nasip olursa herhangi bir düşük riski yok Ama midem çok kötü hem kusma hemde kazınma var birde halsizlik ..yol içinde dinlenerek gideriz diyoruz sizde benim gb şehir dışına normal kendi a4acu ile gidecek varmi
sordum yüzde kaç diye yüzdelik veremem erken dedi sence mümkün mü çok erken değil miKeske sorsaydın nerden anladınız dıye.