• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Oğulların soldamıydı sagdamıydı canım. Hsmıleyken neler yerdın en çok hatırlıyomusun
3 aylık olunca sağ kasigimda portakal büyüklüğünde çadır olurlardi .tatlı yiyenin kızı olur diyorlar ya benim çok tatlı çekerdi canım.hayatımda hiç eski sevmedim de yemedimde asermedimde tuzlu yerdim tatlı yerdim eski asla yemedim .bazıları erkek bebekte eşkı yermis ben hiç yiyemedim .portakal şeftali dahi yemedim hamileyken gerçi bundan da aynı dolap meyve dolu eski diye yiyemiyorum şeftali elma yiyemiyorum. Ama gerçekte sevdiğin şeylere aserirmissin cinsiyete alakası yok derler doğru normalde de hiç yiyemem eksiyi

Maşallah Allah bağışlasın yavrularını. Bende hep peynır et sosis ekşi tuzl yemekler yıyorum. Tatlı hiç yemıyorum çunku pasta ve çıkolatadan çok fena tıksındım. Hayırlısı olsun bızde erkek istıyoruz ama Rabbim hayırlısını versin. Sağlıklı olsunlarda
1 kız bir oğlun mu var 2 kızmi canim

Maşallah Allah bağışlasın yavrularını. Bende hep peynır et sosis ekşi tuzl yemekler yıyorum. Tatlı hiç yemıyorum çunku pasta ve çıkolatadan çok fena tıksındım. Hayırlısı olsun bızde erkek istıyoruz ama Rabbim hayırlısını versin. Sağlıklı olsunlarda
Duayı eksiksiz edeceksin canım .adamın biri Rabbim oğlum olsun oğlum demiş Rabbim nasip etmiş peygamber efendimiz yolda adamın hanimini görmüş oğlu olacak demiş. Bebek doğmuş kız bebek adam demiş hani oglandi sav demişki sen birgün Namazda hayırlısı ni ver dedin Rabbim tekrar kız verdi demiş .Rabbim karnimdaki bebegi hayırlı sağlıklı uzun omurlu erkek bebek olmasını nasip et diyerek dua et inşallah erkek olur sağlıklı uzun omurlu

Duayı eksiksiz edeceksin canım .adamın biri Rabbim oğlum olsun oğlum demiş Rabbim nasip etmiş peygamber efendimiz yolda adamın hanimini görmüş oğlu olacak demiş. Bebek doğmuş kız bebek adam demiş hani oglandi sav demişki sen birgün Namazda hayırlısı ni ver dedin Rabbim tekrar kız verdi demiş .Rabbim karnimdaki bebegi hayırlı sağlıklı uzun omurlu erkek bebek olmasını nasip et diyerek dua et inşallah erkek olur sağlıklı uzun omurlu
İnşallah canım.

Öz
Özel mesajına bakarmısın canım

Kizlar Merhaba Nasılsıniz bu sene tatil ve bayram için şehir dışına çıkacağız tatili Mart ayında almıştık Daha hamilelik belli değildi ve biz hepnkendi aracimizla gidiyoruz bayrama memlekete gidicez 900km ordan gelicez 4 gün sonra tatile gideceğim oda yaklasik ayni uzaklikta acaba sorun olurmu doktorum ile görüşegim nasip olursa herhangi bir düşük riski yok Ama midem çok kötü hem kusma hemde kazınma var birde halsizlik ..yol içinde dinlenerek gideriz diyoruz sizde benim gb şehir dışına normal kendi a4acu ile gidecek varmi
Bayram'da bende yaklaşık 900 km lik bir yola gitmeyi planlıyorum ama doktorum ne diyecek bilemiyorum gitme derse gitmeyeceğim. Bende kendi aracımızla yavaş yavaş gideriz diye düşünüyorum ama bu doktor geçen sene benim arkadaşımı 2 saatlik yola göndermedi o yüzden çokta heveslenmeden bekliyorum kuzenimin düğünü var gidemezsem çok ayıp olacak:KK14: doktor randevumda Ramazan'ın son haftası sen benden önce sorarsan banada haber verir misin ne diyecek merak ederim.

Valla kizlar ben doktora sormadan avrupadan kalktim geldim bikac hafta sonra geri donecem. Gecen hafta arabayla sehir disina ciktik sabah ezaninda ciktik yatsi ezaninda geldik bir kez ara verdik tum gun arabadaydim anlayacaginiz ama belim kirilmis gibi agridi eve donerken arka koltukta uzanarak geldim haftaya tekrar yapcaz o yolu mecbur allah yavrularimizi korusun

Günaydın canlar hayırlı pazarlar burda bi kaç arkadaşım dikişlere uygulanicak telapiyi sormuştu sanırım bide verilen kitaplarıSaliha hanımın dikişlere uyguluyacagi terapinin adı biorezonans ve bana verdiği kitaplar doğal doğuma hazırlık , hpynobirthing ve ına may dogal dogum sizede tavsiye ederim kızlar

8+2. Bende 3 kilo verdim su ana kadar. kizda ilk dört ayda 5 kilo vermiştim kusmaktan bu da ayni ilerliyor. Su an 57 oldum herhalde 55 den sonra yükselmeye baslarim :)

Günaydın canlar hayırlı pazarlar burda bi kaç arkadaşım dikişlere uygulanicak telapiyi sormuştu sanırım bide verilen kitaplarıSaliha hanımın dikişlere uyguluyacagi terapinin adı biorezonans ve bana verdiği kitaplar doğal doğuma hazırlık , hpynobirthing ve ına may dogal dogum sizede tavsiye ederim kızlar

Dr unuz hangi hastanede ? Benim de aklimi çelmeye başladı ssvd. Dikişlerden korkuyorum sadece sezaryenim çok agir geçmişti günlerce iyileşmedi de :(

Günaydınnnn
Bende 9+2 64.3
2.5 kilo verdim bulantılar yüzünden. 3 ayı kilo almadan tamamlarım sanırım

8+2. Bende 3 kilo verdim su ana kadar. kizda ilk dört ayda 5 kilo vermiştim kusmaktan bu da ayni ilerliyor. Su an 57 oldum herhalde 55 den sonra yükselmeye baslarim :)

Ooo siz baya vermissiniz ne güzel. Zaten zayif da baslamissiniz. Benim bulantim kusmam olmadigindan bir de sigarayı biraktigim ucin iştahım cok acilmisti. Diyetle kontrol altina alabildim duye seviniyorum basta 2 kilo almistim cunku ilk iki haftada. Simdi birini vermisim. 4 hafta sonra diyetisyen kontrolu var. 69.4'e geri donmus olmam gerek. Su 900 grami da versem harika olacak insallah.

Hamile pantolonu aldım eski pantolonlarım çok dar ve yüksek beldi zaten hamile olduğumu öğrendiğimden beri fermuarı kapıyordum düğmeyi açık kullanıyordum. Ama alışverişe gidecek arkadaşlara önerim hamile sütyeni de alsınlar en yakın zamanda onu da alacağım.

Hamile pantolonu aldım eski pantolonlarım çok dar ve yüksek beldi zaten hamile olduğumu öğrendiğimden beri fermuarı kapıyordum düğmeyi açık kullanıyordum. Ama alışverişe gidecek arkadaşlara önerim hamile sütyeni de alsınlar en yakın zamanda onu da alacağım.

Ooo siz baya vermissiniz ne güzel. Zaten zayif da baslamissiniz. Benim bulantim kusmam olmadigindan bir de sigarayı biraktigim ucin iştahım cok acilmisti. Diyetle kontrol altina alabildim duye seviniyorum basta 2 kilo almistim cunku ilk iki haftada. Simdi birini vermisim. 4 hafta sonra diyetisyen kontrolu var. 69.4'e geri donmus olmam gerek. Su 900 grami da versem harika olacak insallah.

Keşke midem böyle olmasaydı da alsaydim canim. emzirme sürecinde çok almistim ben yavaş yavaş gitti . ama hiçbirşey yiyememek berbat bi duygu. Acliktan bulantim artiyor ,kusma basliyor ama safra ve kan kusuyorum :KK43: midem bos. Kısır döngü . sonu serumla beslenmeye gidiyor. Sigarayı birakmak büyük basari tebrikler. Hamileyken devam eden çok var

Ben netten çok beğenerek emzirme sutyenleri aldim sonuç facia :)) hani internet alisverisi ile ilgili fotolar var ya sonuç aynen o . fotoda muhteşem bendeki ürünün agzi başka yere bakiyo yüzü başka :) her zaman kullandigim markanin bir beden büyüğünü almaya karar kildim. Zaten ilk emzirmeden sarktim toparlayici olmazsa kötü durduğunu hissediyorum :KK43:

Ben de aldim iki tane pantolon. 424.sayfada var resimleri.
Yazin daha cok etek elbise giyerim de. Simdi okula giyiyorum pantolonlari.
Gebeyim diye bagiran tsortleri bayramdan sonra giyerim insallah.

Gunaydin mutlu pazarlar
8+4 70.3 kg
900 gr aldim su ana kadar.
Siz kac kilo aldiniz/verdiniz?
Günaydın canım. Ben 63 ve ya 63.5 civarı başladım net hatırlamıyorum,64.5 e yükselmiştim ilk haftalar şimdi 62.7 yim şimdi üzülüyodum kilo aldım diye iyi oldu. Ben hamilelikte almaktan korkmuyorum oğluma hamileyken 7 kilo civarı almıştım, doğumdan 1 hafta sonra hamile kaldığımdan kilodan 3 kilo daha zayıftım emzirirken aldım sonrasında.

Back
X