Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ya ben sigaraya ya da zararli baska biseye devam edemem. Sigara alkol cikolata ca kahve ne varsa bitti.Keşke midem böyle olmasaydı da alsaydim canim. emzirme sürecinde çok almistim ben yavaş yavaş gitti . ama hiçbirşey yiyememek berbat bi duygu. Acliktan bulantim artiyor ,kusma basliyor ama safra ve kan kusuyorummidem bos. Kısır döngü . sonu serumla beslenmeye gidiyor. Sigarayı birakmak büyük basari tebrikler. Hamileyken devam eden çok var
Ben de bu hafta bajacagim. Koltukaltima doğru olan kisimlar cok aciyor bende. Ne almisrin narkasi resmi varsa koysana en azindan onu almayalim :)Ben netten çok beğenerek emzirme sutyenleri aldim sonuç facia :)) hani internet alisverisi ile ilgili fotolar var ya sonuç aynen o . fotoda muhteşem bendeki ürünün agzi başka yere bakiyo yüzü başka :) her zaman kullandigim markanin bir beden büyüğünü almaya karar kildim. Zaten ilk emzirmeden sarktim toparlayici olmazsa kötü durduğunu hissediyorum![]()
Sut olsun diye yediklerin aldirdi demek sana. En cok su icmek cogaltirmis sutu diye konusuyor etrafimdakiler. Bebegin suyu icin ve gobek catlamalarina karsi da su iyi. 2 litreyi geciyorum ben gundeGünaydın canım. Ben 63 ve ya 63.5 civarı başladım net hatırlamıyorum,64.5 e yükselmiştim ilk haftalar şimdi 62.7 yim şimdi üzülüyodum kilo aldım diye iyi oldu. Ben hamilelikte almaktan korkmuyorum oğluma hamileyken 7 kilo civarı almıştım, doğumdan 1 hafta sonra hamile kaldığımdan kilodan 3 kilo daha zayıftım emzirirken aldım sonrasında.
Verirsin inşallaj canım zaten sen su an kendin için ilk sırada olan şeyi sigarayı bırakmayı başarmışsın. İlk hamilelikte 25+ almıştım kilo hepsini de verdimOoo siz baya vermissiniz ne güzel. Zaten zayif da baslamissiniz. Benim bulantim kusmam olmadigindan bir de sigarayı biraktigim ucin iştahım cok acilmisti. Diyetle kontrol altina alabildim duye seviniyorum basta 2 kilo almistim cunku ilk iki haftada. Simdi birini vermisim. 4 hafta sonra diyetisyen kontrolu var. 69.4'e geri donmus olmam gerek. Su 900 grami da versem harika olacak insallah.
Sdn de insallah kusmalardan kurtuk da bir an ince ac kalma.
Ben de bu hafta bajacagim. Koltukaltima doğru olan kisimlar cok aciyor bende. Ne almisrin narkasi resmi varsa koysana en azindan onu almayalim :)
Sut olsun diye yediklerin aldirdi demek sana. En cok su icmek cogaltirmis sutu diye konusuyor etrafimdakiler. Bebegin suyu icin ve gobek catlamalarina karsi da su iyi. 2 litreyi geciyorum ben gunde
Günaydın ben yarım kilo aldım oda göbekte toplandı 52.5tum 53 oldumGunaydin mutlu pazarlar
8+4 70.3 kg
900 gr aldim su ana kadar.
Siz kac kilo aldiniz/verdiniz?
Günaydın bende 67 kiloyla hamile kaldım ilk haftalar bulantılardan dolayı iki kilo verip 65 oldum artik bulantılar iyice azaldı normal yiyip iciyom simdi tartıldım 62 çıktım nasıl oluyo 3 kilo vermisim allah allahGünaydın ben yarım kilo aldım oda göbekte toplandı 52.5tum 53 oldum
Amiin canım. İnşallah hepımızde sağlıkla kavusuruz bebeklerımıze. Cinsiyet heyecanı şimdiden sardı hepımızı gslıba. Bende aynıyımKizlar Aralik annelerin sayfasina bi goz attim. Cinsiyet muhabbetine gecmisler allah saglikla bizede gostersin o gunleri insallah![]()
Hadi ya cok sevindim valla bir iki aya rahatlayacam desene.Tabiki canim.. Bu dustu dusecek zamanlari en yorucu zamanlar. Kendi basina hareket ettikleri zaman anne çok rahatliyor
Hadi ya cok sevindim valla bir iki aya rahatlayacam desene.Tabiki canim.. Bu dustu dusecek zamanlari en yorucu zamanlar. Kendi basina hareket ettikleri zaman anne çok rahatliyor
Hakikaten mucize.Rabbim evlatlarima saglik sihhat uzun omurler versinallah bağışlasın canım.
Benimde 2 evladım var Rabbim bağışlasin bana .28 yaşındayım çift rahimliyim imkansız dedi Dr lar 1. Çok şükür 4 ay sonra oldu Dr çok şanslısin kolay kolay gebe kalamaz lar kasada düşer genelde dedi kanamalar la atlattık 9 ayı sonra sonra çok sağlam korunurken hamile olduğumu ogrendik ,sevindik aratmadı Rabbim,, şimdi 6 4 yaşlarındalar kalp kapağında kan kaçağı ve kireçlenme var ilaç tedaviye ihtiyaç olmadan 3. De olsun istedik eşim çok istedi 8 ay kalamadım hamile, artık dedim galiba olmayacak çünkü olabiliyor ciftrahimde dedi Dr ou test aldım çok şükür 9. Ayda kaldım fakat diğerleri sol rahim, de olmuştu Dr sağda kalırsam 13. Haftada sonra erken doğum düşük olabilir demişti cok kucuk rahim dedi fakat bunda sağ Rahime gebe kalmışım sıkıntılı geçecek dedi Dr bakalım inşallah bu benimde sağlıkla kucaklariz.ilk gibi heyecanlıydi testi pozitif görmek 1. de 4. De Bence aynı heyecan
Eeee ikinci oglanda damar nasil.benimde bir oglum var simdi uyuyor uyandiginda bende bakayim o damara tam yerini anlamadim bi bakayim damar girebilecekmiyim.bende cinsiyet konusunda kararsizim oglum icin oglan istiyom yine arkadas olur diyorum kendim icin kiz olsun bide onun tadina bakayim diyorum.aslinda hic farketmez saglikli sihhatli olsunlardaSol rahimdelerdi ama ikiside kesenin soluna yapısıkti resmen canım .aserme hiç olmadı ama 1ilk 4 ay et urunu canim cekerdi tantuni falan sosis salam sucuk 3. Ayda salatalik domates aserdim deli gibi yedim acili salgam ictim deli gibi hemde hiç mide bulantı tiksinti nedir bilmedim 2 aydan sonra çok hareketliydim memelerimin başı kararmisti ilk aydan karnımda boydan boya ikiye bölünmüş gibi çizgi oluştu kıllardan hiç kilo almadım Alyans göbeğinde ileri geri gitti çocukların kas ortasi olan burnunun üstü varya gözden diğer göz dibine kadar mavi damar varsa sonraki bebeğin cinsiyeti farklı olurmuş ama mavi damar burnun üstünde yarıda kesilmisse bebeğin cinsiyeti aynı olurmuş kısa kız erkekse erkek olurmuş .benim oglumun burnu yarıda kesiliyor du mor damar arkasında aynı oldu .rüyamda bıçak silah gorurdum böyle canım .karnından hiç kilo almamistim sanki bunda hızlı alıyor gibiyim ama diğer çocuklarımla aynı belirtiler hiç fark yok sadece ağirim. TembeliM sanki ama 2. Ayda belki hareketlenirim. Rabbim sana gonlundekini nasip etsin inşallah kızı istiyorsun erkekmi canim
9+3 teyim mide bulantım çok olmadı çok sık acıktım. 1.5 kilo almışım. Herkes vermiş yaaaGunaydin mutlu pazarlar
8+4 70.3 kg
900 gr aldim su ana kadar.
Siz kac kilo aldiniz/verdiniz?
Bir göz dibinden diğer göz dinine kadar mor mavi ince bir damar burun kemiği üstünden gidiyorsa arkası farklı cinsiyet derler, ama sadece bir gözün dibinde azcık çizgi mavi mor damar varsa arkası yine aynı cinsiyet demek yani oğlun var oğlun olur .birde göbeği üsten dışarı firlamissa yine erkek olur alttan dışarı firlamissa göbek deliğindeki et bu defa cinsiyet değişecek demek kız olur yani kesenin 8 haftalik halinde soldaysa yüzde 80 erkek oluyor tuymayanlar yüzde 30 a giriyor .birde 8 haftada bebek şeklindeyse USG erkektir çünki erkek bebek çabuk şekillenir kız bebek USG de 9 haftaya kadar kafa şekli falan belli olmuyorEeee ikinci oglanda damar nasil.benimde bir oglum var simdi uyuyor uyandiginda bende bakayim o damara tam yerini anlamadim bi bakayim damar girebilecekmiyim.bende cinsiyet konusunda kararsizim oglum icin oglan istiyom yine arkadas olur diyorum kendim icin kiz olsun bide onun tadina bakayim diyorum.aslinda hic farketmez saglikli sihhatli olsunlarda
Olsun canımHakikaten mucize.Rabbim evlatlarima saglik sihhat uzun omurler versin