• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ben de diğer bebislerde 4 ay kilo verdim 12 kiloyla doğuma gittim bu gebeligimde kolay geçiyo çık şükür bulantı falan yok iştah yok ama kilo alıyorum anlamadım yemeden kilo alinirmi
9+3 teyim mide bulantım çok olmadı çok sık acıktım. 1.5 kilo almışım. Herkes vermiş yaaa:KK43: bu gidişle 25 kiloyu bulcam heralde
Ay kilo

Kizlar kiloyu falan dert etmeyin ya. Her vakitte dua ediyorum Allahim benim ve bebeğimin nasibini ac ,iki lokma yiyebilelim diye. Su icsem perişan oluyorum acliktan öleceğim. Kan kusmaktan bogazim tahriş oldu. Diyeceğim su ki çok şükür deyin yemeye devam edin :) zaten bebekleri saglikla alirsak kucagimiza kosturmaktan gider bir yil icinde tüm fazlaliklar. Ben ilk doğumda saniyodum ki doğumdan bir ay sonra fit olcam :)) olmayinca çok mutsuz olmuştum . boşuna olmusum ,rahat olmak lazimmis

Bir göz dibinden diğer göz dinine kadar mor mavi ince bir damar burun kemiği üstünden gidiyorsa arkası farklı cinsiyet derler, ama sadece bir gözün dibinde azcık çizgi mavi mor damar varsa arkası yine aynı cinsiyet demek yani oğlun var oğlun olur .birde göbeği üsten dışarı firlamissa yine erkek olur alttan dışarı firlamissa göbek deliğindeki et bu defa cinsiyet değişecek demek kız olur yani kesenin 8 haftalik halinde soldaysa yüzde 80 erkek oluyor tuymayanlar yüzde 30 a giriyor .birde 8 haftada bebek şeklindeyse USG erkektir çünki erkek bebek çabuk şekillenir kız bebek USG de 9 haftaya kadar kafa şekli falan belli olmuyor
Mor cizgi sadece gozun dibinde.gobek deligi usten kabarik.iki ultrasona baktim ikiside cok benziyor birbirine ayni yerde duruyorlar.bakalim ne olacak.30 haziranda kontrolum var gostecekmi cinsiyetini.oglumda 13 haftalikken drum soylemisti erkek diye.30 hazirandada 13 haftalik oluyom

Mor cizgi sadece gozun dibinde.gobek deligi usten kabarik.iki ultrasona baktim ikiside cok benziyor birbirine ayni yerde duruyorlar.bakalim ne olacak.30 haziranda kontrolum var gostecekmi cinsiyetini.oglumda 13 haftalikken drum soylemisti erkek diye.30 hazirandada 13 haftalik oluyom
Rabbim gonlundekini sağlıkla nasip etsin canım oğlunun doğum tarihini yazarmisin birde bu bebeğin tahmini dogumunu

Rabbim gonlundekini sağlıkla nasip etsin canım oğlunun doğum tarihini yazarmisin birde bu bebeğin tahmini dogumunu
Benim oğlumun da burnunun en üstünde sol gözünün ön tarafında mavi damar var doğduğundan beri çok belirgin burun direğinin yarısına kadar geliyor çizgi ama göbeğine dikkat etmedim

Benim oğlumun da burnunun en üstünde sol gözünün ön tarafında mavi damar var doğduğundan beri çok belirgin burun direğinin yarısına kadar geliyor çizgi ama göbeğine dikkat etmedim
Hıh anlatmak istediğim buydu burun direğine kadar mor damar varsa arkası aynı cinsiyet demekmis .ama taa karşı göz dibin e kadar çizgi devam ediyorsa farklı cinsiyet demekmis arkası .yarısına kadar varsa damar oğlunun kardeşine kendi gibi erkek geliyordur canım .birde göbeği üstten dışarı firlamissa da arkası aynı cinsiyet demekmis.sağlıkla kucaklayan bebeğini. Kaç tane USG varsa atarmisin fotosunu 8 10 haftalik

Senın bebegın kesesı ne tarafta canım. Sagdamı soldamı

Hayirli guzel haftalar herkese arkadaslar.
Bakiyorum da cinsiyet telasi sarmis herkesi :)
Kizimda 10 haftalikken soylemisti dr, buyuk ihtimalle kiz ama yine de belli olmaz diye, yanilmadi. Su an 10 haftalik olduk, haftaya kontrolum var ama bir aksilik olmazsa hafta sonuna dogru gidip 12. Haftaya yanasmak, cinsiyet bilgisi alabilmek istiyorum.
Ikinci diye fark etmiyormus, her bebek ayri heyecan. Allah once saglik versin hem bebeklerimize hem bize, sonra hayirlisiyla cinsiyetlerini de ogreniriz insallah

Hayirli guzel haftalar herkese arkadaslar.
Bakiyorum da cinsiyet telasi sarmis herkesi :)
Kizimda 10 haftalikken soylemisti dr, buyuk ihtimalle kiz ama yine de belli olmaz diye, yanilmadi. Su an 10 haftalik olduk, haftaya kontrolum var ama bir aksilik olmazsa hafta sonuna dogru gidip 12. Haftaya yanasmak, cinsiyet bilgisi alabilmek istiyorum.
Ikinci diye fark etmiyormus, her bebek ayri heyecan. Allah once saglik versin hem bebeklerimize hem bize, sonra hayirlisiyla cinsiyetlerini de ogreniriz insallah
Günaydın canım. Benim de bu haftadayken oğlumda erkek gibi demişti Dr 2 hafta sonra da kesin demişti. 2 hafta sonra kontrolüm var ben de merak etmeye başladım yavaştan odaklanmak istemiyorum göremezse merak eder dururum bu sefer diye gerçi ondan sonra da başka dra gitmeyi düşünüyorum o Dr erken goruyo hep cinsiyetleri :)) Yine de ramazan sonunu bulacak hayırlısı

Canım bebeğin ne kadarlık, daha ne kadar emzireceksin merak ettim. Benim kızım 20 aylık şuan yeni bıraktırıyorum. Bir düzene girmesi lazım yeni bebiş olmadan. Önce emmeyi bıraksın sonra hedefim tuvalet eğitimi

canım benim kuzu 15 aylık oldu, dr a sordum 7. aya kadar emzirebilirsin dedi inşallah o zamana kadar devam:anne:bende tuvalet eğitimi için bikaç denemem oldu ama bizimki hazır değil oturur oturmaz kalkıyor:KK48:

Kizlar nerden baksaniz bir haftadir giremiyorum.benim oglan tutunarak kalkiyor artik iyi hos guzelde kalktiktan sonra ellerini birakiyor dusecek diye hep yanindayim bi yurumeye baskasa rahatlarmiyim sizce

rahatlamak için 2-3 ayın daha var, yürümeye başlayınca biraz sallanarak bazen düşerek çarparak yürüyolar arkalarında olmak lazım sürekli:KK37:

Günaydın canım. Benim de bu haftadayken oğlumda erkek gibi demişti Dr 2 hafta sonra da kesin demişti. 2 hafta sonra kontrolüm var ben de merak etmeye başladım yavaştan odaklanmak istemiyorum göremezse merak eder dururum bu sefer diye gerçi ondan sonra da başka dra gitmeyi düşünüyorum o Dr erken goruyo hep cinsiyetleri :)) Yine de ramazan sonunu bulacak hayırlısı
Erken goren doktor nerede? Yakinsa ben de gideyim :) merak etmeye basladim

Back
X