• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Verirsin inşallaj canım zaten sen su an kendin için ilk sırada olan şeyi sigarayı bırakmayı başarmışsın. İlk hamilelikte 25+ almıştım kilo hepsini de verdim
Kiloyu kendim icin dert etmiyorum canim. Bebege faydasindan çok zarari okur ve dogumda sıkıntı yasarim diye çekiniyor um.

Günaydın canım. Benim de bu haftadayken oğlumda erkek gibi demişti Dr 2 hafta sonra da kesin demişti. 2 hafta sonra kontrolüm var ben de merak etmeye başladım yavaştan odaklanmak istemiyorum göremezse merak eder dururum bu sefer diye gerçi ondan sonra da başka dra gitmeyi düşünüyorum o Dr erken goruyo hep cinsiyetleri :)) Yine de ramazan sonunu bulacak hayırlısı
Sende kese ne tarafta canım. Ilk cocugunda ne taraftaydı. Ben iki çocugumdada hiç dıkkat etmemişim. Zaten hiçbir bilgimde yoktu bu konularda

Bende hamile kiyafeti aldim iki tane birazda turkiyeden sipariş verdim ama gelisimi icin bebegi SIKMAMAK lazim :) sutyen olarak spor yapilirken olan arkadan destekli sutyenleri kullaniyorum cok rahat
Sporcu sutyeni var bende de iki tane. Gogus uclarim belli oluyor ama. Icine sunger vs koyarak deneyeyim bir de. Cok rahat oluyor spor sutyeni daha dogrusu bustiyer mi demek gerek

Cok tesekkur ederim canim. Bir tek sen yorum yaptin.
Diger aylara gore en az iletisimde bulunan topik olmamiz biraz uzuyor beni. Insallah gunler gectikce tum anne adaylari biraz daha kaynasiriz.

ben daha önce 2015 mart topiğindeydim çok eğlenirdik güzeldi paylaşımlar:) bura biraz sakin belki ilerde değişir, bende hafta sonu bakamıyorum, hafta içi işin gücün arasında kafamı dağıtıyorum burda soluk alıyorum:KK48: inşallah zamanla kaynaşıcaz:KK19:

Hayirli guzel haftalar herkese arkadaslar.
Bakiyorum da cinsiyet telasi sarmis herkesi :)
Kizimda 10 haftalikken soylemisti dr, buyuk ihtimalle kiz ama yine de belli olmaz diye, yanilmadi. Su an 10 haftalik olduk, haftaya kontrolum var ama bir aksilik olmazsa hafta sonuna dogru gidip 12. Haftaya yanasmak, cinsiyet bilgisi alabilmek istiyorum.
Ikinci diye fark etmiyormus, her bebek ayri heyecan. Allah once saglik versin hem bebeklerimize hem bize, sonra hayirlisiyla cinsiyetlerini de ogreniriz insallah
Bende çok merak edıyorum. İnşallah Rabbim gönlümüzden ne geçiyosa nasip etsin.

Cok tesekkur ederim canim. Bir tek sen yorum yaptin.
Diger aylara gore en az iletisimde bulunan topik olmamiz biraz uzuyor beni. Insallah gunler gectikce tum anne adaylari biraz daha kaynasiriz.
Evet buradı yavaş ilerliyor. Hiç samımıyet olmadı sanki. Bende 2011 Nisan topiğindeydım daha önce. Sayfalara yetişemezdik. Facebokkdan bıle sayfa açmıştık.

canım benim kuzu 15 aylık oldu, dr a sordum 7. aya kadar emzirebilirsin dedi inşallah o zamana kadar devam:anne:bende tuvalet eğitimi için bikaç denemem oldu ama bizimki hazır değil oturur oturmaz kalkıyor:KK48:
Ben de doğuma kadar tuvalet ve uyku olayını halletmek istiyorum , lazimliga oturmaya korkuyo bir turlu oturtamadim. Bu aylardaki bebisler için tuvalet adaptörü tavsiye edildiğini okudum, bir kere tedirgin olarak oturdu bakalım ne olacak :)

Sporcu sutyeni var bende de iki tane. Gogus uclarim belli oluyor ama. Icine sunger vs koyarak deneyeyim bir de. Cok rahat oluyor spor sutyeni daha dogrusu bustiyer mi demek gerek
Ben bır beden buyuk südyen aldım. Koray magazasından. Penye sutyen. Çok rahatmış. Ikı renk aldım

Merhaba arkadaşlar takvim 4 şubatı göstersede ben de ocak annesi olucamm Allah nasip ederse. Bugün 6+2yim şükür. Dr randevum haftaya pazartesi inşallah. Ancak benim göğüs acısı ve akşam üşümesi dışında hiç belirtim yok. Ne kasık ağrısı ne bel ağrısı ne bulantı ne tiksinti..

Benim gibi olup hamileliği devam eden kalp atışını duyan var mi? Bu durum beni çok tedirgin ediyo.

Sen bılıyomusun canım. Nasıl oluyor peki. Yani bebegın kafası ne tarafta olunca kız yada erkek oluyor
Yok nerde keske bilsem. Deniz'imin karnimin solunda oldugunu biliyorum sadece. Hep sol tarafa bakiyor doktor hem vajinal hem abdominal ikisinde de sola tuttu aletleri.
Kesenin icinde durumunu sylvester yorumluyor
Link bulayim da yazarim

Erken goren doktor nerede? Yakinsa ben de gideyim :) merak etmeye basladim
Kutahyada canım :) Kese şeklinden bile anlıyo diyolar. Bence az daha merak edelim ya heyecanı güzel oluyo :))
Sende kese ne tarafta canım. Ilk cocugunda ne taraftaydı. Ben iki çocugumdada hiç dıkkat etmemişim. Zaten hiçbir bilgimde yoktu bu konularda
Canım ılkinde baya araştırmistim ona göre bakınca kız olması gerekirken erkek olmuştu. Şimdi ultrason kağıdını elime alıp bakınca solda görünüyo. Bu solda olduğu anlamına mı geliyor sağda mi kafam karıştı :)))

Ben de doğuma kadar tuvalet ve uyku olayını halletmek istiyorum , lazimliga oturmaya korkuyo bir turlu oturtamadim. Bu aylardaki bebisler için tuvalet adaptörü tavsiye edildiğini okudum, bir kere tedirgin olarak oturdu bakalım ne olacak :)

inşallah canım bende bir düzene koymak istiyorum, lazımlıktan benimki de korktu hazne kısmını çıkarıp legolarını doldurup oynuyor:KK48:bazen lazımlığını salona taşıyor oynuyor ama asla oturmuyor:KK14:

Merhaba arkadaşlar takvim 4 şubatı göstersede ben de ocak annesi olucamm Allah nasip ederse. Bugün 6+2yim şükür. Dr randevum haftaya pazartesi inşallah. Ancak benim göğüs acısı ve akşam üşümesi dışında hiç belirtim yok. Ne kasık ağrısı ne bel ağrısı ne bulantı ne tiksinti..

Benim gibi olup hamileliği devam eden kalp atışını duyan var mi? Bu durum beni çok tedirgin ediyo.
Hos geldin hayirli olsun. Tum belirtileri her hamile yasayacak diye bisey yok. Hic bekirti yasamayan arkadaslarimiz var burda ve saglikli devam ediyor gebelikleri. Benim de iki gun bulantim oldu sadece. Bugunlerde mide yanmasi disinda bisey yaşamıyor um.
Meme hassasiyeti herkeste var. Ya da zamanla olusur. Sut fabrikalari kuruluyor :)

hayırlı olsun canım:) herkeste durum farklı, içini ferah tut duyarsın inşallah:anneadayı:

Kutahyada canım :) Kese şeklinden bile anlıyo diyolar. Bence az daha merak edelim ya heyecanı güzel oluyo :))
Canım ılkinde baya araştırmistim ona göre bakınca kız olması gerekirken erkek olmuştu. Şimdi ultrason kağıdını elime alıp bakınca solda görünüyo. Bu solda olduğu anlamına mı geliyor sağda mi kafam karıştı :)))
Yanı kızın sag taraftamıydı canım

Hos geldin hayirli olsun. Tum belirtileri her hamile yasayacak diye bisey yok. Hic bekirti yasamayan arkadaslarimiz var burda ve saglikli devam ediyor gebelikleri. Benim de iki gun bulantim oldu sadece. Bugunlerde mide yanmasi disinda bisey yaşamıyor um.
Meme hassasiyeti herkeste var. Ya da zamanla olusur. Sut fabrikalari kuruluyor :)
B bugza insallah canim rahatladim biraz sagol tedirgin olmamaya calisiyorum elimden geldiğince Allaha emanetler.

Iyi cok uzak diilmis Manisa'dayim ben. Usg kagidi ters basiliyor galiba. Karnimin uzerine koydugumde sag oluyor ama Deniz sol tarafimda. Ayna teorisi gibi çalışıyordur belki de sistem bilemiyorum

Back
X