• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
İlk zamanlar surekliydi canım şimdi arada gelip gidiyo,bazen olmasam bile öyleymiş gibi karnım ağrıyo filan. Kan tahlilimde lökosit yüksek çıkmıştı Dr um grip ishal var mı dedi ishal var deyince iki gün 1er kaşık sirke iç 1 hafta sonra kan ver bakalım dedi. Ben sirkeyi direkt içmedim ama 1-2 yemeğime koyarak yedim biraz hafifletti lokosit değeri de düşmüş,istersen sen de dene
Ya bu ishal beni de mahvediyor.
Ilkinde de olmustu simdi de var.
5-6. Hafta gibi basladi hala devam.
Surekli tuvalete gitmiyorum ama hep karnim buruluyor ayni ishal gibi.
Gur gur ses geliyor surekli.
Cok afedersiniz bazen kendimi zor atiyorum tuvalete ama yok yapamiyorum.
Cok bunaltici gercekten.

Hicbir dayanagim yok, cin takvimi rus takvimi bilmiyorum ama kiz hissediyorum ben de.

Kese yuvarlıkmi fasulye gibi uzun ince mi canım. Bi teyze bana 2012 çift sene gebe kalmışın 2013 dogurmussun .bunda da 2016 yine çift sene kalmisin yine tek sene 2017 doğuracaksin eğer öbür çocuk doğum günü gelmeden önceki ay doğar sa cinsiyet aynı olur demişti pek inanasim gelmedi ama bilmiyorum.eğer şubatta sonra doğar sa bu bebek cinsiyet değişir dedi kısmet bakalim.önce doğuyor bu ocakta ama alakasız bence keseye biraz inandım sanki yüzde 70 doğru gibi tutmayanlarda yüzde 30 a giriyor galiba .Rabbin gonlundekini gobusunde eylesin canim
Kese sanki yuvarlak gibiydi şuan çok hatırlayamadım,Yuvarlak olunca kız mı erkek mi,eve gidince resme bakacağım :)

Yok canim benim kalp rahatsizligim ama riskli gebeyim ben de belki onu hatirliyorsundur.
Ben dogumdan sonra bir cesit rahim atonisi gecirdim, asiri kanamam oldu olumden dondum.
Bu cok nadir rastlanan bir seymis pek cok dr bilmiyor malesef. Simdi kendi doktorum oncesini de biliyor diye yine ona devam ediyorum. O kendisine guveniyor ben kontrol altinda tutarim diyor ama ben emin olamiyorum yine de. Tam tesekkullu bir hastanede de takibim olsun istiyorum. Iki bebeyle olmeye niyetim yok Allah muhafaza :)

Allah esirgesin canım. Evlatlarını sana, Seni onlara bağışlasın. Yine dediğin gibi tam teşekküllü hastane bana da normalde şart gibi geliyor. En azından tahliller için. Ben bi' tanıdık vasıtası ile doçent bi' hocaya randevu aldım (araya kaynak yaptım diyeyim. ) yarın için, hem ikili randevusu, hem de bi' hoca yönlendirmesi alırım en azından. Benim doktorum psikolojik olarak olağanüstü ilgileniyor ama doğuma zaten giremeyecek. İzmir'de ailemin yanında yapacağım oradaki jinekoloğumla. 30. haftaya kadar da böyle devam artık.

İlk zamanlar surekliydi canım şimdi arada gelip gidiyo,bazen olmasam bile öyleymiş gibi karnım ağrıyo filan. Kan tahlilimde lökosit yüksek çıkmıştı Dr um grip ishal var mı dedi ishal var deyince iki gün 1er kaşık sirke iç 1 hafta sonra kan ver bakalım dedi. Ben sirkeyi direkt içmedim ama 1-2 yemeğime koyarak yedim biraz hafifletti lokosit değeri de düşmüş,istersen sen de dene

tamam canım bende deneyim inşallah şifa olur:KK14:

Kese sanki yuvarlak gibiydi şuan çok hatırlayamadım,Yuvarlak olunca kız mı erkek mi,eve gidince resme bakacağım :)
Yuvarlak kese Kızmış fasulye gibi erkekmis. teyzenin bana dediği doğruysa seninki kız olacak ozaman kız a kız kardeş gibisi varmı yaaa .ama Rabbim öncelikle gonlundekini nasip etsin insallah

Ben bir şey daha soracağım,doktorlarınız sizi ne sıklıkla çağırıyor? İlk gittiğimde 4 haftalıktı. Kese görünmediği için 2 gün sonra tekrar çağırdı. Sonra 6 haftalıkken gittim,vajinal bakıp kalp atışını duyduk. 7 haftalıkken tekrar gel karından da duyalım dedi bu cumartesi yine muayenedeydik. Bir sorun yok çok şükür ama 2 hafta sonra yine gel dedi. İyi de bu kadar sık niye çağırıyor yahu,aylık kontrole geçilmesi gerekmiyor mu artık? Sizin de böyle mi?

bende bazen diyorum erkek galiba şu ana kadar kusmam olmadığından kızımda fenaydım, tatlı yiyememeye başladım hatta görmek bile istemiyorum kızım da hiç yemedim ikisinde de varsa yoksa acı ekşi baharat galiba erkek değil kız diyorum :KK48:ama hiç önemi yok Rabbim sağlıkla sıhhatle hayırla kavuştursun da gerisi mühim değil :KK37:biz 3 kız kardeşiz ve benim için kardeşten çook öteler kızımda tatsın o duyguyu isterim:21:

yaa bizde 3 kızız ve hayalimm cidden. Kardeş heleki kız kardeş bambaşka:KK36:

Ya bu ishal beni de mahvediyor.
Ilkinde de olmustu simdi de var.
5-6. Hafta gibi basladi hala devam.
Surekli tuvalete gitmiyorum ama hep karnim buruluyor ayni ishal gibi.
Gur gur ses geliyor surekli.
Cok afedersiniz bazen kendimi zor atiyorum tuvalete ama yok yapamiyorum.
Cok bunaltici gercekten.

aynı ben canım:KK19:niye böyle oluyor anlamıyorum:KK43:

Yuvarlak kese Kızmış fasulye gibi erkekmis. teyzenin bana dediği doğruysa seninki kız olacak ozaman kız a kız kardeş gibisi varmı yaaa .ama Rabbim öncelikle gonlundekini nasip etsin insallah
Çin takvimi,kesenin şekli, bebeğin durduğu kısım filan hepsi kız görünüyor hadi hayırlısı:KK68:

Kızlar Merhaba Nasılsıniz ben kız hissediyorum ama erkek de çok istiyorum ..6buçuk yaşında kızım var oda kız istiyor ..benim kese fasulye gibi tahminde bulunanlar fasulye gibi kız mi erkek mi

sağda ise kız solda ise erkekti di mi canım
Evet kese yuvarlak sağda ise bebekte kızmış ama bu teori herkeste tutmaz yüzde 30 a girip tersi olabilir .canım nub a göre cinsiyet slvester arkadasa foto at o plesentaya ve keseye göre tahminde bulunuyor .birde USG karından sa sağ kiz

Back
X