Slvester a bu foto at canım o yüzde 85 doğru çıkıyor nub tahmini .ben erkeğe benzettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slvester a bu foto at canım o yüzde 85 doğru çıkıyor nub tahmini .ben erkeğe benzettim
Canim ilk gebeligimde 10. Haftada doktorum bana kemik yapisina gore kiz ama yine de kesin demeyelim alisveris falan yapma sakin demisti. Dedigi gibi de oldu.
Simdi 11. Haftada cagirdi umutluyum :)
Kız demişler sanırım doktordaSlvester a bu foto at canım o yüzde 85 doğru çıkıyor nub tahmini .ben erkeğe benzettim
benim ki 7500 lük doktorum koluna bacagina yapma daha cok acır daha cok morarır dedi öylemi pekiBen de de aynı artık kola yapıyorum hibor 5000 kullanıyorum kan pıhtısı için
Sana kız mı dediler?
Ayy cinsiyetleri bilmemek,tahmin yapmak ne heyecanlı yahu![]()
2012de kızımın kesesi için erkeğe benziyor demişti canım. Ben %15 kısımdayım sanırım :)Slvester a bu foto at canım o yüzde 85 doğru çıkıyor nub tahmini .ben erkeğe benzettim
Kafası top gibi olunca erkek dedim nub görünmüyor kordon gelmiş galib. Canım slvester atsana bu fotoyu bakalım o ne dicek.baya iyi biliyor oKız demişler sanırım doktorda
Kac haftalıksın canım
Arkadasa soyledım gerek yok dıyor.Kafası top gibi olunca erkek dedim nub görünmüyor kordon gelmiş galib. Canım slvester atsana bu fotoyu bakalım o ne dicek.baya iyi biliyor o
bebek solda erkek oluyor amaFacebokda hamıle sayfasının bırınde anket yaptım. Hepsi bebek solda ve kız olacak dıyolar.![]()
8 haftalik ken kesenin ne tarafindaydi bebek karında USG dekızlar bu da benim 10 haftalık sizce cinsiyeti nedir ??
İnşallah canım.Seninni soldaydi canım
bebek solda erkek oluyor ama
10 haftalıkKac haftalıksın canım
İnşallah canım.
bilmiyorum ki hiç dikkat etmedim8 haftalik ken kesenin ne tarafindaydi bebek karında USG de
Sagda buyurse ne denek canımResimde sol ,gerçekte sağ kasık ağrıRSA erkek oluyormuş şimdi okudum nette sağda büyürse bebek erkek olurmuş canım .