Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Foto yokmu bak istersen ben erkeğe benzettim.ama keseye beraber tahmin yürütülüyor asllinda. Benim oğluma 11 haftada aynı resim deki gibiydibilmiyorum ki hiç dikkat etmedim
Ayyyyy daha nelerrr duyucazzzz zehirlenmiyelimkızlar bakın bide nette ne gördüm.lavabo açıcı ve idrarla cinsiyet testi yapılıyormuş
benimkine sev yeter erkek olabilir dedi.hiç fena olmaz aslında çünkü iki kızım var buda erkek olursa güzel olur.hayırlısı olur inşallahAyyyyy daha nelerrr duyucazzzz zehirlenmiyelimsenin bebegin neymis cnm ultrsn resmine gore seninkinin tamm tersi duruyo benimki
![]()
Bu cinsiyet tahmininde bilimsel bir araştırma da varmış,seneler önce okumuştum.
Kadın vücudundaki hücreler 3 yılda bir,erkek vücudundakiler de 4 yılda bir yenilenirmiş. Bebeğin cinsiyeti, hamile kalınan yıla annenin yada babanın yaşının katına göre yani vücudunun yenilendiği yıla göre belli oluyormuş.
Karışık anlatmış olabilirim. Örnek vermem gerekirse, ben 27 yaşındayım yaşım 3ün katı yani vücudumun yenilendiği yılda hamile kaldım. Eşim de 29 yaşında, 4ün katı değil. Yani bu teoriye göre de bebiş kız çıkıyor:)
Önceden bebeği olanlar bir hesaplasanıza,doğru çıkıyor mu bu?
Kızlar bırde bu takvımı koymuşlar facebokdakı sayfaya.
Ultrason resmın yokmukızlar benim Çin Rus takvimlerine göre erkek çıkıyor bide hiç midem bulanmadı çok iştahım açık.geçen hafta dr kız olabilir dedi.ben anlamadım ki 10 haftada tahmin edilebiliyor mu?kafam çok karıştı.benim bu ayın 24 ünde ikili testim var.belli olacak inş cinsiyetimiz
bu ne takvimi oluyor
Sevyeter baktıysa o anlıyor zaten canım. İnşallah Rabbim senınde bizimde gönlümüze göre versin. Hepimiz istediğimiz cinsiyetlere kavuşalım İnşallahbenimkine sev yeter erkek olabilir dedi.hiç fena olmaz aslında çünkü iki kızım var buda erkek olursa güzel olur.hayırlısı olur inşallah
Ultrason resmın yokmu
amiiiinnn sağlıkla inşallahSevyeter baktıysa o anlıyor zaten canım. İnşallah Rabbim senınde bizimde gönlümüze göre versin. Hepimiz istediğimiz cinsiyetlere kavuşalım İnşallah
Bır kızın annesınden kalma bır takvımmiş bu. çarpı olanlar erkek O olanlar kızmış. Yaşınızla hamıle kaldığınız ayı bulup bakacaksınızbu ne takvimi oluyor
Teşekkür ederim eşim gelirken eczaneye ugrayacak ama ne alır bilmiyorum.moonspell_ vectavir ucuk kremi gecmis olsun
Ay ne güzel benim fikrim hep değişiyor ama Melisa bu ara çok hoş geliyor banaBenım kızımın adıda Melisa :)
İki isim koyduk bız Melisa BerenAy ne güzel benim fikrim hep değişiyor ama Melisa bu ara çok hoş geliyor bana