• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bu cinsiyet tahmininde bilimsel bir araştırma da varmış,seneler önce okumuştum.
Kadın vücudundaki hücreler 3 yılda bir,erkek vücudundakiler de 4 yılda bir yenilenirmiş. Bebeğin cinsiyeti, hamile kalınan yıla annenin yada babanın yaşının katına göre yani vücudunun yenilendiği yıla göre belli oluyormuş.
Karışık anlatmış olabilirim. Örnek vermem gerekirse, ben 27 yaşındayım yaşım 3ün katı yani vücudumun yenilendiği yılda hamile kaldım. Eşim de 29 yaşında, 4ün katı değil. Yani bu teoriye göre de bebiş kız çıkıyor:)
Önceden bebeği olanlar bir hesaplasanıza,doğru çıkıyor mu bu?

Ayyyyy daha nelerrr duyucazzzz zehirlenmiyelim :rolleyes: senin bebegin neymis cnm ultrsn resmine gore seninkinin tamm tersi duruyo benimki :KK48:
benimkine sev yeter erkek olabilir dedi.hiç fena olmaz aslında çünkü iki kızım var buda erkek olursa güzel olur.hayırlısı olur inşallah

Bu cinsiyet tahmininde bilimsel bir araştırma da varmış,seneler önce okumuştum.
Kadın vücudundaki hücreler 3 yılda bir,erkek vücudundakiler de 4 yılda bir yenilenirmiş. Bebeğin cinsiyeti, hamile kalınan yıla annenin yada babanın yaşının katına göre yani vücudunun yenilendiği yıla göre belli oluyormuş.
Karışık anlatmış olabilirim. Örnek vermem gerekirse, ben 27 yaşındayım yaşım 3ün katı yani vücudumun yenilendiği yılda hamile kaldım. Eşim de 29 yaşında, 4ün katı değil. Yani bu teoriye göre de bebiş kız çıkıyor:)
Önceden bebeği olanlar bir hesaplasanıza,doğru çıkıyor mu bu?

buna göre benim de kız duruyor :) ilk gebeliğim olduğu için öncesiyle kıyaslayamayacağım ama çin takvimine göre de kız diyor :))))) nasip bakalım sağlıklı olsunda görücez :)

image.webp

kızlar benim Çin Rus takvimlerine göre erkek çıkıyor bide hiç midem bulanmadı çok iştahım açık.geçen hafta dr kız olabilir dedi.ben anlamadım ki 10 haftada tahmin edilebiliyor mu?kafam çok karıştı.benim bu ayın 24 ünde ikili testim var.belli olacak inş cinsiyetimiz

kızlar benim Çin Rus takvimlerine göre erkek çıkıyor bide hiç midem bulanmadı çok iştahım açık.geçen hafta dr kız olabilir dedi.ben anlamadım ki 10 haftada tahmin edilebiliyor mu?kafam çok karıştı.benim bu ayın 24 ünde ikili testim var.belli olacak inş cinsiyetimiz
Ultrason resmın yokmu

ya kızlar önceki mesajları okudum da tam anlayamadım. bu solda sağda işini neye göre solda, neye göre sağda oluyor? Biri açıklayabilir mi? Yani bakış açımıza göre mi oluyor :KK54:

benimkine sev yeter erkek olabilir dedi.hiç fena olmaz aslında çünkü iki kızım var buda erkek olursa güzel olur.hayırlısı olur inşallah
Sevyeter baktıysa o anlıyor zaten canım. İnşallah Rabbim senınde bizimde gönlümüze göre versin. Hepimiz istediğimiz cinsiyetlere kavuşalım İnşallah

ben size bi hesaplama linki göndericem.doğum tarihiniz ve yumurtlama tarihiniz le bakılıyor.benim iki kızım var ikisi de doğru çıktı sonra iki ablam var onlarında ikişer tAne çocukları var onlar da doğru çıktı.sizde deneyin bakalım bi özellikle daha önce doğum yapmış olanlar denerse doğruluğunu ölçmüş oluruz.göndericem şimdi hadi kolay gelsin ::;;))

Back
X