İnşallah canım.Hımm benim oğluMDA tuttu
.inşallah nur topu gibi oğlun olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım.Hımm benim oğluMDA tuttu
.inşallah nur topu gibi oğlun olur
2 çocukta daEşiminki yüksek çıktı canım
Bu ne testi canimBende yaptım 1 tane kızım var. Bu teste göre koz çıktı. 2 hafta önce 11 . Haftada doktor erkek olabilir demişti ama bu teste göre kız çıkıyor yine.
Burada gördüğüm bi test2 çocukta da
Bu ne testi canim
Nasıl yapmamBurada gördüğüm bi test
Randevuya iki hafta kaldı canım,iki hafta önce gördüm bebeğimi saat sayıyorum resmen.bir ay sonraya mı verdi 12 haftada 2 li test yapmayacak mı ilginç
Perinatoloji bölümü yapacak. Doktorun universite hastanesinde. Tahlillerimi de orada yaptırıyor um. Doktora ozel muayene ucreti oduyorum sadece doguma da girecek. 400/500 lira bişey fark oduyoruz.Ben bir şey sormak istiyorum. ikili testi kendi doktorunuz yapıyor değil mi. Bana bayramdan sonra gel ikili test yapalım dedi. kimileri ayrıyetten randevu almış. ben sadece her zaman yaptığım gibi doktoruma randevu alacağım değil mi
Nerden anladin :)Kızlar benim oğlum olacak ahanda buraya yazıyorum
Canim ben baktigimda kiZ gosteriyordu . Senin baktigim yerden bana da bakar misin lütfen. 17.09.1984 sat 21 nisan.Kız olarak görünüyor canım allah gönlüne göre versin istersen @iyotsuztuz senin cinsiyet tahminini eklesin listeye :)
Can'ım time zone saat demek onu boş bırak zorunlu değil.ilkine kendi doğum tarihini yazıcaksın ikincisine tahmini yumurtlama tarihini yani adetinden 15 gün sonrası filan.Canim t8me zone dedigi yerde ne yapilacak ben onu anlamadim.
Bir de ikinci sira sin adet tarihimiz drgil mi
adet tarihinden 14-15 gün sonrası filan.dene bakalım başka çocuk varsa onlarında deneYumurtlama tarıhımı bılmıyorum ben
Hemen yapıyorum. Üste annenın doğum tarıhı alta yumurtlama tarıhı değilmi canımadet tarihinden 14-15 gün sonrası filan.dene bakalım başka çocuk varsa onlarında dene
valla benim iki kızım var yapıyorum doğru çıkıyor. tanıdığım başka yakınlarımın kinide yaptım onlarda doğru çıktı bunada erkek diyor hayırlısı bakalım yüksek oranda doğru çıkıyormuşasli2434 gonderdigin linke gore kiz cikti her yerden testler kızı gösteriyor
Cinliler bana da kiz dedi :)Çin takvimine göre benim de kız görünüyo