- 30 Eylül 2008
- 406
- 485
- 303
- 42
Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun inşallahGünaydın kızlar istanbulda deprem oldu baya sallandik ona uyandım allah korusun çok korkutucu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun inşallahGünaydın kızlar istanbulda deprem oldu baya sallandik ona uyandım allah korusun çok korkutucu
Benimde yuksekti cogul vebelik dendi ilk once ama sonra tekmis bebis ama olsun bir sirirdan iyifir saglikli olsunda .bebek iyi tutununcada hcg yuksek cikarmisBenim adetimi.üç gün geçerken bu değer 5.036.00 oldu bu değer den on gün sonra gittim doktora ultrosonda bebeklerin ikisini de gördük ultrosonda anlaşılıyor eğer ultrosonda gözükmezse sekizinci haftaya kadar çoğul gebelik olup olmadığı kalp atışlarından anlaşılıyor atışlar tek mi çift mi anlaşılıyor muş.bide genelde böyle yüksekse çoğul gebelik olasılığı olabiliyor. Ama benim ablamın son bebeğine adetini 1 gün geçerken 5.000.00 lerdeymiş tekil gebelikti... Herkesde
Sağol canimçokk geçmiş olsun canımm
tam sevinecekken fiyat farkını gördümmbu nası bir fiyat farkıdır ya 100 euro nerde 550 TL nerde yok anacım ben anneme derim alır getirir
![]()
Amin inşallahGeçmiş olsun. Allah beterinden korusun inşallah
13 nisandan itibaren hamile sayilirsin tipta 10hata 3gunluk su anda bebisin saglikla kucagina al tahmini dogumBüyük ihtimal 6 haftalıksn cnm
evet canım herşeyi çok iyi ama kanguruda emin değilim eşim ben kullanmam diyor gıcık bende gerek yok diyorum o zamanTürkiye'ye gelene kadar fiyat uçuyor.
Ama kangurulari da çok güzelmiş bu markanın.
ayy sakın canım o zaman alma kızın onu ordan düşürür. zaten havada sallandığı için ben istemem bu modeli iyice kıpırdamaya başlayınca emniyetde olmaz bunda. babybjörn modelini çok tavsiye ederim gerçekten arkadaşımın bebişinde gördüm çok hareketli oluyordu bunun içinde çok zevk alıyorduSunrise82 ever Evet buda iyi. Ben gönderdiğim resimdekine aklım kaldı kızımda almamıştım saf gibi şimdide almam Çünkü çok dikkat çekici kızım kardeşini yatırmaz :) ben direk bi park yatak alıp onun içine koyucam bebeği kızımla evdeyken çünkü kızım normalde bile severken insanları eli baya ağır sert seviyor
evet canım herşeyi çok iyi ama kanguruda emin değilim eşim ben kullanmam diyor gıcık bende gerek yok diyorum o zaman
Günaydın hayırlı olsun canımMrh kizlar epeydir girmiyodum cinsiyetler belli olmaya baslamis doktor banada erkege benziyor dedi saglikli olsunda birde 3 ayin sonunda hangi ilaclari kullaniyosunuz
Günaydın ben uyuyodum duymadım kardesim söylediGünaydın kızlar istanbulda deprem oldu baya sallandik ona uyandım allah korusun çok korkutucu
Günaydın kardesinede sana da gecmis olsun canımGünaydın arkadaslar. Galiba erkek tahminleri önde gidiyor gibi. Ben dün biraz korku yaşadım. Ailem Antalya da. Ben Ankara da. Kardeşim trafik kazası geçirmiş. Çok şükür iyiymiş ama ben biraz panik oldum korktum üzüldüm. Ondan mıdır nedir dünden beri karnımın altında hafif ağrı hissediyorum. Ne güzel gayet rahattım. Kanama filan göreydim doktora gidecektim. Allah a şükür kalamam yada lekelenme yok.
Birde acayip mide ağrım var. İlaçda alamıyorum. Mide ağrısı sebebide stres yaptım ondan oldu. Dünden beri yatıyorum.