- 13 Temmuz 2015
- 177
- 210
- 23
- 43
canım rahat ol çişin zaten sık sık gelerek sana ne zaman mola vereceğini söylerKızlar tatıle arabayla gıdecek kimler var. Bsna ne önerırsınız. Ne kadar surede mola verelım. Ne yapayım sızce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım rahat ol çişin zaten sık sık gelerek sana ne zaman mola vereceğini söylerKızlar tatıle arabayla gıdecek kimler var. Bsna ne önerırsınız. Ne kadar surede mola verelım. Ne yapayım sızce
Ben kiz diyorum
eşim de kız diyo bakalım ayy cok heyecan vericiBen kiz diyorum
Benim Antalya dedin diye aklımda kalmış.Yok canım Balıkesier Erdeğe gıdıyoruz. Antslya çok sıcak oluyor. Oyuzden pek gıdemıyoruz oraya.
sağolasın canım Allah hepimizin gönlune gore versinÖyle tabii canım, Allah gönlündekini hayırlı eylesin inşallah diyelim o zaman..
benimde bayramdan sonra ve 13. haftama denk geliyor. bebeğimi de özledim en son 8 haftalıktı gördüğümde zaman çabuk geçsemaşallah kızlar ya cinsiyet öğrenen öğreneneöğrenenlerin gözü aydın bende heves ettim valla, benim randevu tee bayramdan sonra 13. haftada çoook var daha inşallah bana da bir tahmin yapar doktor merakla sabırla beklemedeyim
![]()
benimde bayramdan sonra ve 13. haftama denk geliyor. bebeğimi de özledim en son 8 haftalıktı gördüğümde zaman çabuk geçse
bende lisedeyim. 3 günde 3 film izleyecekmişizBiz izlemedik henuz. Meslek Lisesi. Sen ilkogretimde misin?
canım rahat ol çişin zaten sık sık gelerek sana ne zaman mola vereceğini söyler![]()
Canım son adetın ne senın. Benım 12 nisandı.benimde bayramdan sonra ve 13. haftama denk geliyor. bebeğimi de özledim en son 8 haftalıktı gördüğümde zaman çabuk geçse
Canim kıza benzettim inşallah saglikla kucaklarsin masallah bidika. Ben simdi geldim geçen salı 7+1 deyip korkuttuklari bebeğim bugün 9+2 olmuş gerçek satla uyumlu şimdi çok mutluyum ya hersey yolunda çok şükür buda fotomuz senin 9 haftalik foto varsa at sana canım durusla alakası varmi cinsoyet in .
benimde bayramdan sonra ve 13. haftama denk geliyor. bebeğimi de özledim en son 8 haftalıktı gördüğümde zaman çabuk geçse
Canim kıza benzettim inşallah saglikla kucaklarsin masallah bidika. Ben simdi geldim geçen salı 7+1 deyip korkuttuklari bebeğim bugün 9+2 olmuş gerçek satla uyumlu şimdi çok mutluyum ya hersey yolunda çok şükür buda fotomuz senin 9 haftalik foto varsa at sana canım durusla alakası varmi cinsoyet in .Eki Görüntüle 1853147
ohhh masallah gözun aydin canim coook sevindim 9 haftalik yok benim bebisin Allah sağlık versin tatlim bebislereCanim kıza benzettim inşallah saglikla kucaklarsin masallah bidika. Ben simdi geldim geçen salı 7+1 deyip korkuttuklari bebeğim bugün 9+2 olmuş gerçek satla uyumlu şimdi çok mutluyum ya hersey yolunda çok şükür buda fotomuz senin 9 haftalik foto varsa at sana canım durusla alakası varmi cinsoyet in .Eki Görüntüle 1853147
D
dorti
C
candy1907
canım geçen salı 7+1 demişti üzülmus korkmustum ama bugun 9+2 çıktı hersey çok güzel dedi Dr um bi dahada başka Dr gitmem zorda kalmadıkca .68.200 kilodan 67.250 ye dusmusum .Bu da fotomuz cinsiyet tahmin eden varsa bakiverin gari .çok mutluyum satla tam uyumlu demem oki demekki her Dr ölçümü farklı .yok neymis geç döllenme . ay umarım hepiniz de iyi haberler getirirsiniz .