- 28 Haziran 2016
- 2
- 6
- 1
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa, demek ki totoyu havaya diken zilli oluyormuş.Kıyamam ona ben. Darısı benim başıma. Sen beni kızdırıp durur musun öyle. Oh! Kızlarımız çoğalsın böyle işte.
hayırlı olsun canım maşallahMerhaba hamişlerBende az once geldim dr dan hersey gayet iyi dedi burun kemigi bile olusmus bu saglikli oldugunu gosteriyor dedi cok az kanama alani kalmis 1 hafta daha progstana dewam dedi bebek acayi zipliyordu sok olduk zipladi zipladi dondu popoyu
esimde diyo hissettinmi nasil hissetmezsin
cumartesi ikili test war ense kalinligina bakti cok.iyi dedi ama bikac gun daha bekliyelim ikili test icin dedi cunku 1 hafta onden gidiyo ultrsonda ama sat farkli hatta sat tarihini karistirmiyosunuz dimi dedi.anlamadm bnde karistirmiyorumdur heralde
birde saglikli oldugunu duyunca esim cinsiyet ne diye yuklendi adamcagiza oda erkek gibi dedi cumartsi bakicam yine karizmayi cizmiyelim dedi yaninda ki ebe ablada 37 senedr ben bu isi yapiyorum bu cocuk erkek diye esimi gazladi .icimden gecen hep kiz 7 yasinda bir kizim daha var iki kiz buyusunler birlikte diye dusunuyordm istiyordum hep ama esimin gonlundende erkek geciyo bakalim cumartesi belli olucak sanirim saglikli hayirli ewlat olsunda ne olursa olsun
![]()
Acı anında insanın aklına hiçbir şey gelmiyor. Belki hiç vajinal muayene olmadıysa insan tedirgin oluyor. Arkadaşa hak veriyorum.niye tedirgin oldunuz anlamadım ben? dogururken napcanız?
Bende kızım olsun diye dua ediyorum. İnşallah Rabbim hakkımda hayırlısını kalbimden geçeni kısmet ederAy herkez erkek doguruyo bi benim kiz galiba kizim yanliz kalmasin :)
çok sağol Can'ım inşallah darısı sana.gozun aydın.darısı bize inşallah. ben de cok istiyorum oglum olsun diye. kısmet artık.hayırlısı erkektir ınsallah.
Hayırlı olsun canım. Darısı bizlereMerhaba canlar anca yaziyorum bebişimiz çook iyi çok şükür ikili taramayı kaçırdık malesef geç kaldık. artık 19. hafta ayrıntılıyı bekleyeceğiz ama doktorum herşeyi çok güzel görünüyor dedi ense kalınlığı olması gerektiği gibi için rahat olsun dedi. veee evet söylüyorum kız geliyoor13+3 üz bu arada @cordeliac @sevyeter C candy1907
İşte o benim doğum yapmadan evi temizleyip banyoda suyu gelenicgudusel bir durum bu. hayvanlar da doguracagı zaman temiz yer arar orayı ıyıce temizler ve bebege hazırlar. icgudulerimiz neler yapacagımızı soyluyor biz farketmesek de. Dogum yapacagı gun temizlik yapan banyo yapan cok arkadasım var. ardından da suları sancıları gelip dogurdular.

hoşgeldinSelamm, bizde geldik bebişimle. 11+1 tahmini doğum tarihi 16 Ocak![]()
hoşgeldin
cnm cok sevindim heleki esininn adina cok sevindim simdi ikisinin ask hallerini izleyeceksin kiskanacaksin baba kiz iliskisi cok farkli oluyorMerhaba canlar anca yaziyorum bebişimiz çook iyi çok şükür ikili taramayı kaçırdık malesef geç kaldık. artık 19. hafta ayrıntılıyı bekleyeceğiz ama doktorum herşeyi çok güzel görünüyor dedi ense kalınlığı olması gerektiği gibi için rahat olsun dedi. veee evet söylüyorum kız geliyoor13+3 üz bu arada @cordeliac @sevyeter C candy1907
Canım bebeğin erkek mi? Erkek bebeklerde daha sıklıkla görülen bir durummus. Benim oğlumda da var arada kontrol ediyorum.farklı doktorlara götürdüm 7 8 yaşlarında tamamen kayboluyor.bir çok anne farketmiyor bile dedi.kızlar bebeğimin kafasının arkasında enseye yakın sağda ve solda fasulye tanesi büyüklüğünde 3 tane beze var bilgisi olan varmı acil cevap yazarmısınız
Doktorun çok aksi değilse mutlaka bir yorum yapar ama bu yorumlar ne kadar tutacak bunu 1 ay sonra göreceğiz. Benim doktor arayışım sürdüğünden cumartesi başka birine gidip tahmin alacağım bakalım tutacak mı ikisiKızlar cinsiyetler belli olmaya başlamış ayyy benim kontrol cumartesi burda okudukça iyice meraklandım belli olur mu ki
evet ve muhtemelen aralık sonu bence. cok az bebek tam gununu beklıyor. genelde 2 hafta once gelıyorlarkızlar sanırım ben en önce doğuracaklardan biriyim de mi aranızda