Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahh canım ya Allah kolaylık versin ben bir kere bile kusmadim ama cook zordur eminim geçecek inşallahElevit demek hoşgeldin ikinci trimester demek :)mavili33 şaka maka güzel günler geliyor inşallah.. Bi de kusmalarim son bulsa
Merhaba canim sarı ve renksiz beyazımsı akinti normaldir ama yeşil enfeksiyona işaret eder .doktora gitmeden fayda var.Iyi aksamlar hanımlar .. Bende 2 haftadır sarı renkli kokusuz akıntı var bu iki gündür de yesilimsi .. böyle olan var mi gebelikte oluyo diolar anlamadm![]()
Beraberiz seninle. İnşallah Erken doğmaz. Ocakta doğar.kızlar sanırım ben en önce doğuracaklardan biriyim de mi aranızda
evet olmuştu bende de ama idrar yolu enf da gecırdım benIyi aksamlar hanımlar .. Bende 2 haftadır sarı renkli kokusuz akıntı var bu iki gündür de yesilimsi .. böyle olan var mi gebelikte oluyo diolar anlamadm![]()
hadi gözün aydın canımKızlar bugün ultrason için gittim çok heyecanlandım ya önce devlete gittim boşu boşuna çok kötüydü onca saatte boşa bekledim.
Sonra sonunda Ankarada tam istediğim gibi bir doktor buldum :)
Ay maşallah bebisine Rabbim saglikla kucaklamani nasip etsin canimmMerhaba canlar anca yaziyorum bebişimiz çook iyi çok şükür ikili taramayı kaçırdık malesef geç kaldık. artık 19. hafta ayrıntılıyı bekleyeceğiz ama doktorum herşeyi çok güzel görünüyor dedi ense kalınlığı olması gerektiği gibi için rahat olsun dedi. veee evet söylüyorum kız geliyoor13+3 üz bu arada
cordeliac S sevyeter @candy1907
yesil olmasi iyi degil. onun disinda benim her gun bir kez yumurta aki kivaminda uzayan bir yaratikla karsilasmisligim var. cok nadir de acik kahve biseyler oluyor icinde. basta oldugunda sordum doktora. ip gibi kahverengi bisey vardi. artarsa ve kanamaya donerse gel demisti. donmedi.Iyi aksamlar hanımlar .. Bende 2 haftadır sarı renkli kokusuz akıntı var bu iki gündür de yesilimsi .. böyle olan var mi gebelikte oluyo diolar anlamadm![]()
oy oy oyyyy masallah. 42 olcakmis nerdeyse !!!! erkek bebekler genelde daha gec doguyor diye soylenir. sen uydun buna.
ay inşallah bende sene sonunda doğurmak istemiyorumBeraberiz seninle. İnşallah Erken doğmaz. Ocakta doğar.
O konu bizde de vardı canım bi de ayrılan bi öğretmenimize sırf cemaat bağlantısı yüzünden 73 puan vermiş ki işini çok düzgün yapan bir öğretmendir ben üzüldüm onun adına bu arada bizde film filan yok ben de lisedeyimMilli Eğitimden gelen kiralıklar bitmedi daha bizde tatlım. performans notları gunun konusuydu bugun. torpil torpil nereye kadar.sistem ne hale geldi!!!!