• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
:KK12::KK12::KK12::KK12:
senin bilinç altında da bi erkek istegi varmış aslında duygularına ket vurmuşsun:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:

Canım hayırdır ya?
Niye bu kadar zoruna gitti?
Tamam iste erkek, Allah sana 5 tane erkek versin de doy bence sen erkek çocuğa.:KK51:
Benim yazdıklarımı da alıntılayıp durma lütfen.
Ayrıca sen hiç duymadın mı ''malum olmakta var rüya da bilinçaltından ayrı'' sırf şimdi karalama yapmak için konuşma! ona malum olmuş denir rüya tersine çıkmazsa, bana da doktor %80 erkek demişti.
Bu şekilde devam ederse kız istememe rağmen, erkek çocuğu görerek Allah rüyam da çocuğumun cinsiyetini malum etmiş oluyor yani bilgine..

Allah'tan bireysel çevremde böyle insanlar yok. Bu arada toptan bir yargılama olmasın. Benim eşim de Tunceli'li, doğulu yani ama orada kız çocuğa verilen kıymet bir başka. 9 kızı olup, koruculuk yaparak 9'unu da avukat, mühendis, öğretmen vs. yapan baba da gördüm.

Öte yandan benim annem de Artvin'de bir yayla köyünde doğmuş. Anneannem tek kelime Türkçe bilmezmiş. Dedem yeter ki okusun diye şehirde ev tutup liseye, üniversiteye başka şehire yollamış annemi. Ortaokul mezunlarının öğretmenlik yaptığı, siyasi çatışmaların tavan olduğu yıllarda. Annem kurşunlar bacaklarımızın arasından geçerdi okuldan çıkarken diye anlatır. Nitekim herkes bir olmuyor.

Oğlum da olsa ilk önce öğrenmesini istediğim şey kadına saygı duyacak, yüceltecek bir insan olması.

Onlar istediklerini düşünmeye devam etsin. Bizim gibi bilinçli anneler, çocuklarına önce insan olma bilincini aşılayıp, kendinden farklı olanı da eşit ve insan olarak görmeyi öğrettiğimiz sürece ittire ittire de olsa bir gün bu düzenin değişeceğine inanıyorum ben.

Sozum burdakilere degil yanlis anlasilmasin ben yurt disindayim burdaki avrupadaki turkler icin soyluyorum erkek sevdalilari cok ogrettikleri ne saygi ne sevgi agizlarinda kufur ama ne kufurler erkek evladi ya babalari grur duyup verdikleri tek sey bu oluyor kizimi kufur ogrenmesin diye hep sessiz sakin parklara getirdim kufur bilmez gunahini bilir simdi kufur duysa anne cocuklar cok kotu konusuyor giddelim der alisik degil cunku kuccuken cocuklarimiza yalani kufurunun kotulugunu saygiyi sevgiyi de ogretmeliyiz

Sozum burdakilere degil yanlis anlasilmasin ben yurt disindayim burdaki avrupadaki turkler icin soyluyorum erkek sevdalilari cok ogrettikleri ne saygi ne sevgi agizlarinda kufur ama ne kufurler erkek evladi ya babalari grur duyup verdikleri tek sey bu oluyor kizimi kufur ogrenmesin diye hep sessiz sakin parklara getirdim kufur bilmez gunahini bilir simdi kufur duysa anne cocuklar cok kotu konusuyor giddelim der alisik degil cunku kuccuken cocuklarimiza yalani kufurunun kotulugunu saygiyi sevgiyi de ogretmeliyiz

Göster oğlum pipini amcaya..!:sinirli::KK14:

Ay benim rüyalarımdaki kız çocuğu hep sarışın kıvırcık saçlı mavi gözlü. Hep aynı kızı görüyorum.

Işin garibi, ben beyaz ten koyu saç ela göz. Eşim bildiğin esmer, ela gözlü. O çocuğun bizden çıkması mümkün değil. :stop:

Annemle kayınvalidem renkli gözlü. Olursa bi onlardan çeken genlerle olur.

Kayınvalidem de esmer, buz mavisi gözler var. Gençken Adriana Lima gibi kadınmış. Ona bakıp bakıp içimden inşallah ona benzer diyorum. Annem bilse beni pinçik pinçik eder. :confused:

Günaydın 2017 nin ilk ay anneleri :) geçen hafta 5 mm olan yavrum ne kadar oldu acaba :) dün gece karnımda bi hareket hissettim gaz değildi gaz hareketini kızıma hamileyken iyi öğrenmiştim :) ama hareketi için de erken gibi. Gerçi daha önce gebelik geçirenler daha erken hissedebilir diyor ama bilemedim :) yine de hissetmek güzel olurdu :) eşim kızımın ilk tekmesini hissettiğinde koltuktan fırlamıştı şok olmuştu :)
ben dr a sordum sen artık bebeğin hareketi anlayabilirsin onun içinde hissedebilirsin dedi

canım ilk gebeliğimde 64 başladım 71 le doğuma gittim, bunda 59-60 la başladım 58 im kaçla doğuma giderim bilmiyorum sürekli de vitamin kullanıyorum, çatlama biraz genetik ister istemez oluyor cildi iyi nemlendirmek birde bol su içmek gerek:))
ben bio oil alicam göğüslere ne kullanıcaz ki

Göster oğlum pipini amcaya..!:sinirli::KK14:
amca yenge dayi fark etmiyor facebook goruyorum çocuklar 5 10 yaslarinda iki kardes ciplak havuz keyfini koymuslar ekrek cocugu geri zekali ortalikta bu kadar sapik varken sadece kiz cocuklari mi tecavuze ugruyor bi kerede arkadasim koymustu turkiyeden cocugu o zaman 3 yasinda idi hemen mesaj cektim kaldirdi o resmi

Kizlar bende altkarin bölgemde bagirsak hareketi gibi hissediyorum ama bagirsak degil artik onu cozdum acaba diyorum benimdeki ikimci ya erken baslarmi kizmi 20 haftalik ancak hissetim :) oda dondurma yiyordum oyle

Allah'tan bireysel çevremde böyle insanlar yok. Bu arada toptan bir yargılama olmasın. Benim eşim de Tunceli'li, doğulu yani ama orada kız çocuğa verilen kıymet bir başka. 9 kızı olup, koruculuk yaparak 9'unu da avukat, mühendis, öğretmen vs. yapan baba da gördüm.

Öte yandan benim annem de Artvin'de bir yayla köyünde doğmuş. Anneannem tek kelime Türkçe bilmezmiş. Dedem yeter ki okusun diye şehirde ev tutup liseye, üniversiteye başka şehire yollamış annemi. Ortaokul mezunlarının öğretmenlik yaptığı, siyasi çatışmaların tavan olduğu yıllarda. Annem kurşunlar bacaklarımızın arasından geçerdi okuldan çıkarken diye anlatır. Nitekim herkes bir olmuyor.

Oğlum da olsa ilk önce öğrenmesini istediğim şey kadına saygı duyacak, yüceltecek bir insan olması.

Onlar istediklerini düşünmeye devam etsin. Bizim gibi bilinçli anneler, çocuklarına önce insan olma bilincini aşılayıp, kendinden farklı olanı da eşit ve insan olarak görmeyi öğrettiğimiz sürece ittire ittire de olsa bir gün bu düzenin değişeceğine inanıyorum ben.
Can'ım oğlumda olsa ilk önce kadına saygı duymayı öğreticem demişsin takdir ediyorum.ben hep derdim ki oğlum olsun istiyorum ama asla onu şımartmıycam onun hiç bir farkı yok kızdan.ve onu öyle güzel yetiştiricem ki karısı arkamdan Allah razı olsun çok iyi yetiştirmiş desin.şimdi iki kızdan sonra bir erkek nasip etti Allah inşallah düşüncelerimi gerçekleştirebilirim

Boyun kaç peki canım
1.68 boyum, doktordan geldim 1 kilo almışım oradaki basküle göre doktor iyi dedi. Ense kalınlığı ve burun kemiği de iyi gayet sağlıklı görünüyor dedi şükürler olsuN. Kan testi sonucu Bayram'dan sonraya. Bi de eylüle radyolojiden randevu verdiler ayrıntılı inceleme galiba, böyle bakılacak olan başka var mı acaba?

Kızlar Merhaba bende ocak annesi olcm ins istanbuldayım 26 yasindayim 5 yaşında kızım ve iki yaşında oğlum var süpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim sat 15 nisan çok şaşırdık ve sevindik ertesi gün hapina rağmen allah nasip etti biz bi 5 sene sonra hayal ediyorduk ama çok sevindik:) sizi böyle sohbet ederken görünce dayanamadım üye oldum.iki bebegimide kartal ozel avicenna umut hastanesinde doğurdum.şimdide oraya aynı Dr gidiyorum çok memnunum . Fiyatlar uygun 63 tl muayene doğumu 2 sene önce 800 yapmıştım bu sene 900 falan olmuş herhalde henüz tarama yaptırmadim 15 temmuz randevu aldım inş güzel geçer :)

Ay benim rüyalarımdaki kız çocuğu hep sarışın kıvırcık saçlı mavi gözlü. Hep aynı kızı görüyorum.

Işin garibi, ben beyaz ten koyu saç ela göz. Eşim bildiğin esmer, ela gözlü. O çocuğun bizden çıkması mümkün değil. :stop:

Annemle kayınvalidem renkli gözlü. Olursa bi onlardan çeken genlerle olur.

Kayınvalidem de esmer, buz mavisi gözler var. Gençken Adriana Lima gibi kadınmış. Ona bakıp bakıp içimden inşallah ona benzer diyorum. Annem bilse beni pinçik pinçik eder. :confused:
ayyy cok yasa emi sen ruyanda benim kızı goruyosun bence ayni ben cünkü tarifinde ki kız ☺☺☺

Kızlar Merhaba bende ocak annesi olcm ins istanbuldayım 26 yasindayim 5 yaşında kızım ve iki yaşında oğlum var süpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim sat 15 nisan çok şaşırdık ve sevindik ertesi gün hapina rağmen allah nasip etti biz bi 5 sene sonra hayal ediyorduk ama çok sevindik:) sizi böyle sohbet ederken görünce dayanamadım üye oldum.iki bebegimide kartal ozel avicenna umut hastanesinde doğurdum.şimdide oraya aynı Dr gidiyorum çok memnunum . Fiyatlar uygun 63 tl muayene doğumu 2 sene önce 800 yapmıştım bu sene 900 falan olmuş herhalde henüz tarama yaptırmadim 15 temmuz randevu aldım inş güzel geçer :)
selam hosgeldin bende kartalda oturuyorum arkadaslarim fatih birola gidiyor cok uygun fiyatları

Can'ım oğlumda olsa ilk önce kadına saygı duymayı öğreticem demişsin takdir ediyorum.ben hep derdim ki oğlum olsun istiyorum ama asla onu şımartmıycam onun hiç bir farkı yok kızdan.ve onu öyle güzel yetiştiricem ki karısı arkamdan Allah razı olsun çok iyi yetiştirmiş desin.şimdi iki kızdan sonra bir erkek nasip etti Allah inşallah düşüncelerimi gerçekleştirebilirim

Bu arada içime dert oldu.
Yanlış anlaşılmamak adına şunu belirtmek isterim.
İnsanın gönlünden bir şey geçer, evet söz geçiremeyebilir.
Allah' tan dilenir, istenir. Ki Allah ne derse o olur.
Boşuna mı Allah gönlüne göre versin denir.
Benim serzenişim çok başkaydı, geneldi mesela.
Gelin- Görümce arasında geçen bir olayı anlatayım.
Hala yeğenine diyor ki; seni annen erkek istemişti, kız olduğunu görünce üzüldü.
Ayıklayın bakalım pirincin taşını.
Bu yüzden aslında yakın çevrede dillendirilmemesi lazım diye düşünüyorum.

selam hosgeldin bende kartalda oturuyorum arkadaslarim fatih birola gidiyor cok uygun fiyatları
Hosbulduk :)Bende fatih Birol gidiyorum iki doğumundan o yaptırdı aslında tuzla da oturuyorum ama Dr çok güvendiğim ve cok ilgili oldugu için oraya gidiyoruz canim

Hosbulduk :)Bende fatih Birol gidiyorum iki doğumundan o yaptırdı aslında tuzla da oturuyorum ama Dr çok güvendiğim ve cok ilgili oldugu için oraya gidiyoruz canim
iyi bir doktor ama beni sinir etti biraz ben o yuzden gitmiyorum

Back
X