Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok gerçekçisin vallayok bundan sonra rahat dünde yazmıştım.hele bir okula başlasınlar o birinci sınıf yok mu o birinci sınıf insanın anasından emdiği sütü burnundan getiriyor.ben geçen yıl ödev yaptırırken bi ara baktım defterler havada uçuşuyor.arkadaşlar artık annesiniz unutun rahatlığı.benim çok sevdiğim bir ablam vardı derdi ki:sen artık annesin ölene kadar hizmetçisin rahatı unut hakkaten de öyle oldu.günde kendinize 1 saat ayırabilirseniz öpüp başınızın üstüne koyun.bakın iki aydır bisiklet sürmeye gidicem güyaaaa
![]()
ahahaha çok motive edici oldu gerçekten. bu hamilelik olayının kolaylaşan bir evresi olmamışken bebeğin ilk 3 ayının da böyle olduğunu yeni deneyimlemiş birinden duymak çoook ferahlatıcı2016 ocak anası olarak, 2017 ocak anaları saglıcakla alın kucagınıza minnoşlarınızı.
allah kolaylık versin ilk 3 ay![]()
teşekkür ederiz.ben birşey sorucam kışın ortasında doğurmanın çok zorluğu oluyor mu?2016 ocak anası olarak, 2017 ocak anaları saglıcakla alın kucagınıza minnoşlarınızı.
allah kolaylık versin ilk 3 ay![]()
Ben olsam esim dedi siz alacakmissiniz , sunu begenmistim derimcok haklisin, birseyler almak isteyenler konusunda.
Bana arkadaslrimin hepsi hastane cikis takimini en alcam dedi de bozuldum. Ben secmek istiyorum diye. Dedim ama duramadim, olur secerim onu alirsin. bazisina da aldim canim, hatta alicaksaniz 3 aya kadar aldim herseyini 3-6 ay icin alin diyorum. Bozulan olursa da fifi valla. Sinirlenme tatlim soyle ama kibar sekilde, sinirlencegine sinirlarini ogrensinler.
Bebek esyalari satan joker gibi internet sitelerinde urunleri sepete eklermis gibi alisveris listesi olusturabiliyorsunuz. Millet ordan butcesine gore aliyor sectiklerinizden. Direk verdiginiz adrese gonderiyorlar. Gerci o sitelerden de istediginiz marka/modeli bulabilir misiniz ondan emin degilim.Yurt dışında baby shower partisinden önce anne bi liste hazırlıyor herkes ordan alacağı hediyeyi seçip işaretliyor partiye gelirken ne alsam diye düşünmüyorlar onun gibi işte hediye alcam diyene liste yapmıştık ordan seçebilirsiniz diyin Türkiye'de kınanabilriz gerçi ama bana neden hiç hediye alayım diyen yok ?![]()
![]()
aracınız vs varsa güzel oluyor :=) bebek pişmiyor, isilik olmuyor sıcaktanteşekkür ederiz.ben birşey sorucam kışın ortasında doğurmanın çok zorluğu oluyor mu?
canım sen görürsün, yaşın genç ve türkiye avusturyaya göre daha genç evlenilen bir ülke.
benim alzhemirli halim görür anca çocuğu :) ben böyle derken benim oğlan 20 yaşında çocuk yapıyormuuuş!!! ayyy o daha feci! bir de 55den sonra anneanne olursam. kendime kondurmadım resmen![]()
Yurt dışında baby shower partisinden önce anne bi liste hazırlıyor herkes ordan alacağı hediyeyi seçip işaretliyor partiye gelirken ne alsam diye düşünmüyorlar onun gibi işte hediye alcam diyene liste yapmıştık ordan seçebilirsiniz diyin Türkiye'de kınanabilriz gerçi ama bana neden hiç hediye alayım diyen yok ?![]()
![]()
Evet gördüm onları da ama pek benim çevreme göre degil ya benimkiler çeyrek , yarım altın fln takar bozdurup istediğini al ve yanında ufak hediyeler alırlar kıyafet oyun halısı gibi şeylerBebek esyalari satan joker gibi internet sitelerinde urunleri sepete eklermis gibi alisveris listesi olusturabiliyorsunuz. Millet ordan butcesine gore aliyor sectiklerinizden. Direk verdiginiz adrese gonderiyorlar. Gerci o sitelerden de istediginiz marka/modeli bulabilir misiniz ondan emin degilim.
Aynen yaa bana da hiç hediye alayım diyen yok annemden başkaYurt dışında baby shower partisinden önce anne bi liste hazırlıyor herkes ordan alacağı hediyeyi seçip işaretliyor partiye gelirken ne alsam diye düşünmüyorlar onun gibi işte hediye alcam diyene liste yapmıştık ordan seçebilirsiniz diyin Türkiye'de kınanabilriz gerçi ama bana neden hiç hediye alayım diyen yok ?![]()
![]()
Bizde baby shower yapıyorsun nerdeyse milyar harcıyorsun hediyeleri pastaları vs vs , gelen hediyelerin de bi kısmı işe yaramıyor bileOnlarda baby shower'in amacı o zaten. Bizim Türklerin baby shower'i da bi değişik. Şatafatlı.
Merak etme hediye alayım demeye başladıkları zaman da bizim kızlar gibi ayrı delirmeye başlarsın.![]()
Daha iyiymiş baksana karışınca da niye istedigim gibi olmadı derizAynen yaa bana da hiç hediye alayım diyen yok annemden başka![]()
Ay evet benim de etrafımda hep o şikayetlerde hastalar var çok duydum bu yaz .sudan bulaşıyor diyorlar sulara dikkat etmek gerek onun dışında duymadım bitki çayı flnkızlar etrafımdaki herkes bir çeşit virüsten yada enfeksiyondan olsa gerek hastaishal kusma halsizlik ateş ...vs. gibi şikayetlerle çoluk çocuk herkes hastaneye taşınıyor. kapıyı pencereyi kapattım, havadan bile bulaşacakmış gibi paranoyak oldum öylece oturuyom. bu tarz hastalıklardan korunmak için alınacak bir önlem, bitki çayı vs. bileniniz var mı. ablam hamileyken enfeksiyon geçirmişti çocuğu idrar yolu enfeksiyonuyla doğdu, 1 sene neler çekti, hamilelikte değil enfeksiyon kapmak nezle olmaya tamammülüm yok, napcam ben
![]()
antep canım
Nasildi kahvalti savaslari =)Yarin da bizim.okulda kahvalti varmisgevezek kilomuz senle ayni gidio :) valla zapzayif kizcagizdim. Iri yari buyuk beden mankeni oldum simdi
yarin seminer kahvaltiyla baslio ama ben evde yapip gitcem
orda peynir sirasinda birilerini dovmek istemiyorum acliktan
![]()
ayrintilida mi baktı tüm organlara yoksa normal renkli de mi- bugün bir arkadaşımla konuştum ben ayrıntılıya girmedim dedi normal renklerde de organlara bakabiliyor doktor dedi şok oldum. Bebekte bi rahatsızlığımı varda Ayrıntılı istedi doktor dedi. Bilmiyorum kafam allak bullak oldu