- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
Yok yanlis anlamadim haklisin az cok bu tarz seyleri bende yasiyorum iyi ne soylesem o gece pisman oldugum oldu misal insanin illa kotu olmasina gerek yok biraz imrensede oluyor olan inanirim nazara. Gelen misafirlere soranlara uyuyormu dediklerinde huysuz hic durmuyor gecede uyumuyor diyorum cok agliyor diyorum cunku dilim yandi :) sutun varmo diyene eh iste idare ediyoruz yetiyor sanirim diyorum. Heee bisey daha anlatayım bari :) bizim kiz 22.30 23.00 civari uyuyup 12-1 gibi uyaniyordu emmeye o yuzden yatagina goturup yatirmiyordum nasilsa oturuyoruz o saate kadar en son emzirip yatariz diye yanimizda uyuyordu. Ama 2 gecedir ben onu direkt kendi yataginda o saatte uyutup bende yatiyorum ve 3 gibi uyaniyor emip uyuyor yine bende dinlenmis oluyorum onunda rutini oluyor sanirim. Yanlis yapiyormusum sonucta oturdugumuz odada isik var gormese bakmasada tv var. Bu sayede kendimi daha dinlenmis onuda daha huzurlu gozlemliyorum benim gibi boyle bir hatada olan varsa bilgisine.Aynen sizleri okuyorum okudukça ohhh be bizimkide geçer böyle böyle yapınca diyorum öyle rahatlıyorum. Bir yerden de bazen okadar güzel yazılar yazılıyor ki kendi adıma korkuyorum yavrucaklar için ya nazar değerse diye , çünkü aramızda inanıyorum ki kötü niyetli kimse yok Ama işte korkuyor insan.
Annem gilin orada sütüm çok bebeğine yetiyor dedim soranlara sütüm acayip azaldı resmen , yazdıklarınızı okuyaokuya normale döndük hamdolsun. Ama sonuç ne yine nazar ondan öyle dedim canım sakın beni yanlış anlama, anlamayın Kızlar![]()