- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
Tabi ki kafana takılacak canım farklı bir davranılı olunca ister istemez insanın kafasına takılıyor.Kizlar bu da dertmi demeyinde aksam Miray kizi yikadik pakladik 10 da emip uyudu. Ben uykusuna mudahalde etmiyorum uzun zamandir ne zaman uyanirsa emiyor ama 5 6 saati gecicek gibiyse uyanirsam ben emziriyorum. 8.5 saat olmus bir uyandim hatun uyuyor. Normal mi? Uykuda onemli artik su donemlerde tamam ama ac kalmiyordur degil mi kafamda deli sorular.
Annelik farklı meslek valla duygusal olarakDuymamana ımkan yok bence okadar tetıkteyız kı
Dun gece rüyamda umut aramızda yatıyormuş eşımde donup ustune yatıyo
Gece yarısı adamın ustune atlamışım çekıl dıye
Neoldugunu şaşırmış o da![]()
Amin canım benimde en büyük korkum o yüzden yatarken emziremiyorum. Nefes dinleme bende de var gece kızımı bile kaç kere dinlerim hatta bazen abartıp elini kolunu oynatıyorumcanım bende kaynanamdan dolayı aşırı pimpirikli oldum kaynanamın bi oğlu 2 aylıkken yanında yatıyormuş sabah uyandığında ölüsüyle karşılaşmış o yüzden bende çok korkuyorum amacımız kimseyi korkutmak değil söyleyelim ki dikkatli olsun kızlarda Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın.senin bubdediğin bekçi anne sendromu sürekli nefes dinlememi oluyor eğer o ise bende var sirekli uyurken gidip nefesini dinliyorum nefes alıyor mu huzlı mı alıyor yavaş mı alıyor ama bu durum beni çok yoruyor