2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
ya bilemedim ki geceleri kısa kollu giydirdiğimde kolları üşüyor.bende ince uzun kollu giydiriyorum.pikeyide rahat açıyor diye değiştirdim.ama çorap konusunda bi keresinde çıkardım baktım çorapsızken üstünü daha kolay açıyor geri giydirdim.ama yine çorabıda çok incelerinden aldım.valla bu bebek işi zor kaçıncıyı büyütürsen büyüt zor.her çocuk farklı oluyor.mesela keremin normalde vücut ısısı hiç 37 nin altına düşmüyor bende inceltmeye korkuyorum anlatamadım sanırım.yani şöyle normal vücut ısısı yüksek olunca sanki benim yüzümden düşse üşüyormuş gibi düşünüyorum.umarım anlarabilmişimdir:KK70:
Anladım canım. Ama bence 36,5 düşmesinin bir sakıncası olmaz. İdilinki hep 36 36,5 arası. Ben de dün üstüne açtı tekrar giydirdim çorabını:-)

Kizlar bizim buraya yaz gelir gibi yapip geri gitti. Dun kombi acikti dusunun.
Uyaninca bazen hala yelek bile giydiriyorum .
Yazliklarimiz küçüldü giydiremeden o kadar heves edip almistim
Yazlıkları beyaz alt üstüne kilotlu corap giydirip giydiriyorum artık :-)

Yazlıkları beyaz alt üstüne kilotlu corap giydirip giydiriyorum artık :-)
Yazlik sortlu tulumlar vardi citcitli badi gibi.
Artik umidimi kestim yazdan dun icine giydirdim. Nasil da begenip almistim yazik oldu hepsine.
Bir de incecik uzun tulumlar vardi, hava biraz isininca gecelik gibi giydiririm diye.
Onlari giydirecek kadar bile isinmadi.
Kombi yanarken terletiyor kapatınca usutuyor.
Su an gunesli mesela, ama aksama dogru kar bile yagabilir :)))))

Yazlik sortlu tulumlar vardi citcitli badi gibi.
Artik umidimi kestim yazdan dun icine giydirdim. Nasil da begenip almistim yazik oldu hepsine.
Bir de incecik uzun tulumlar vardi, hava biraz isininca gecelik gibi giydiririm diye.
Onlari giydirecek kadar bile isinmadi.
Kombi yanarken terletiyor kapatınca usutuyor.
Su an gunesli mesela, ama aksama dogru kar bile yagabilir :)))))
Aynı burası :)) şimdi sıcak aksam donarız kesin :) benim gibi yap sende kilotlu corap üstüne beyaz cıtcıtlı. (şu anda iki kat var Bizimkinde) Hevesini alırsın en azından :))

Eklentiler

• _20170602_112054.webp
    _20170602_112054.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 103
Canım benim yatak odası da ancak 23ü görüyo ben hala uzun kollu üst ve ayaklı altla yatırıyorum üstüne de pamuklu battaniye örtüyorum yine de kalktığında elleri soğuk oluyo zaten benim kızımın normal vücut ısısı 35.5 a kadar bile düşüyo bazen
Bugün kısa kolluya başladım ben ama gece yine uzun kollu giydiricem sanırım. İdilinde hep 36-36,5 arası oluyor

Merhaba anneler nasılsınız?4 ay kontrolüne gittik dr umuz ferrum damla başladı.Damla içerisinde paraben olduğunu duyup ben kullanmak istemediğimi belirtince ferromix verdi günde 1 şase suyla karıştırıp yada ag zina hafif bosaltabilecegimi soyledi. Siz neler yapıyorsunuz? Şimdiden teşekkürler

çok sağol canım Allah razı olsun..gece iyiydik şükürler olsun..evet artık çok daha dikkatli olmalıyız..iyice hareketlendiler..

Çok geçmiş olsun canım yeni yazabiliyorum. Bizimki de başladı pusette kendini kaydırmaya dün sadece kafası ve omzu pusetteydi devamı resmen sallandı tuttum bakalım ne kadar kendini kaydıracak diye ama yılan gibiler yahu aşağı kayı veriyorlar. Çok dikkatli ol canim

Back
X