2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Sehirdisindayiz az yer kaplar.diye baston arabayi getirmiştik artik kiZim oturuyor diye kaldirmistik oturma kismini demirin vida kismina.basini vurdu kizim:KK43: cok.agladi izi cikmis.resmen kizardi 3saat uyutmadim beze sararak buz degirdim kizariklik.kaldi insallah bisey olmaz.bundan sonra çocuklarımız hareketle necek Allah beterindensaklasin korusun hepimizin evladini :KK43:

aminn çok geçmiş olsun canım, söz konusu evlat olunca insanin ici gidiyor.. bisey olmaz Allah'ın izniyle, korkma.. benim kuzum da yataktan düştü geçen gün, aklım gitti.. hep kızardım insanlar nasıl cocuguna goz kulak olmaz, nasıl dusururler diye... bisey olmadi çok şükür

Oh maşaAllah damat olduğu günleride görür sunuz inşaAllah
Bende çok korkmuştum ya iyilesmezse falan diye ama iyileşiyor.10 15 güne şişliği ancak iniyor. Kremiel değdirmeden sürmemiz gerekiyor muş vs vs dikişli yerlere sür canım sonra bezleyince heryerine dagiliyor korkma iyi olur Allah in izni ile

hayırlı olsun, bayadir giremiyordum, kuzular büyümüş de sunnet bile olmuslar :)))
damatliklarini da görün insallah..
ama iyi kv olun, gelinlerinizi üzmeyin lütfen:)))

Sehirdisindayiz az yer kaplar.diye baston arabayi getirmiştik artik kiZim oturuyor diye kaldirmistik oturma kismini demirin vida kismina.basini vurdu kizim:KK43: cok.agladi izi cikmis.resmen kizardi 3saat uyutmadim beze sararak buz degirdim kizariklik.kaldi insallah bisey olmaz.bundan sonra çocuklarımız hareketle necek Allah beterindensaklasin korusun hepimizin evladini :KK43:
Gecmis olsun canim malesef artik bu tarz kazalar olmaya basladi kollamak lazim iyice. Mirayda gecen hafta yataktan dustu o kadar dikkat etmeme ve etrafini sarmis olmama ragmen demekki neymis duse kalka buyuyorlarmis cidden :)

Gecmis olsun canim malesef artik bu tarz kazalar olmaya basladi kollamak lazim iyice. Mirayda gecen hafta yataktan dustu o kadar dikkat etmeme ve etrafini sarmis olmama ragmen demekki neymis duse kalka buyuyorlarmis cidden :)
Herkesin düşme zamanı gelmiş demekki bugün Defne de düştü gündüzleri de park yatağa koymak lazım artık

Arkadaşlar, inek sütü kullanıyo musunuz beybilere? Muhallebi yapıcam. İnek sütü koyayım mı?

Not: Peynir yoğurt yiyo, alerji olmadı hiçbişeye..

I ikizcan2016 Sabirsiz61 Sabirsiz61 S SweetNovember30 sizlere de cok gecmis olsun ben de korkuyorum.ondan ya git gide parkyatagin ustune de ulasmaya basladi bayramdan sonra alt kademeye indircem yatagi
mercaneke mercaneke ben yogurt yedirdigimde agzinin.etrafi.cok.kızardı oyuzden korkuyorum.inek.sutune hic muhallebi yapmadim ama.sütunu sagiyorsan kendi.sütünden deneyebilirsin.ilk sefer icin

I ikizcan2016 Sabirsiz61 Sabirsiz61 S SweetNovember30 sizlere de cok gecmis olsun ben de korkuyorum.ondan ya git gide parkyatagin ustune de ulasmaya basladi bayramdan sonra alt kademeye indircem yatagi
mercaneke mercaneke ben yogurt yedirdigimde agzinin.etrafi.cok.kızardı oyuzden korkuyorum.inek.sutune hic muhallebi yapmadim ama.sütunu sagiyorsan kendi.sütünden deneyebilirsin.ilk sefer icin
Lutfen bayram sonrasını bekleme ve alt kademeye gecir gunleri gunlerine uymuyor sonradan pismanlik yasama Allah korusun

Arkadaşlar, inek sütü kullanıyo musunuz beybilere? Muhallebi yapıcam. İnek sütü koyayım mı?

Not: Peynir yoğurt yiyo, alerji olmadı hiçbişeye..
Inek sutu hem alerjik hemde kansizligin bas nedeni 1 yas sonrasi bile erken donemde vermeyi planlamiyorum. Suyla yada peynir alti suyuyla yapabilirsin muhallebiyi.

Herkesin düşme zamanı gelmiş demekki bugün Defne de düştü gündüzleri de park yatağa koymak lazım artık
Gunduzleri yerde bizimki. Emekledigi icin mumkun degil park yatakta uyanikken durmuyor delleniyor:) dustugunde yanima almistim yatagima emzirmek icin etrafi sarili olmasina ragmen ben uyuyunca firar etmis yataktan cok uzuldum ama iste ne kadar kollarsak kollayalim dusmeyen bebek yok.

Gunduzleri yerde bizimki. Emekledigi icin mumkun degil park yatakta uyanikken durmuyor delleniyor:) dustugunde yanima almistim yatagima emzirmek icin etrafi sarili olmasina ragmen ben uyuyunca firar etmis yataktan cok uzuldum ama iste ne kadar kollarsak kollayalim dusmeyen bebek yok.
Bizimki de öyle öne atlaya atlaya emekliyo ben de yatakta uyutmuştum etrafını o kadar doldurmama rağmen düştü

hayırlı olsun, bayadir giremiyordum, kuzular büyümüş de sunnet bile olmuslar :)))
damatliklarini da görün insallah..
ama iyi kv olun, gelinlerinizi üzmeyin lütfen:)))

İnşaAllah. Çok sağol canım benim.hayırlı temiz helal sut emmiş kızlarını üzmeyecek damatlar nasip eylesin Rabbim sanada :)

Tek hımbıl benimki sanırım kucak delisi emeklemeyi bilmiyor. Yeni oturtmaya başladım zaten :(

Tek hımbıl benimki sanırım kucak delisi emeklemeyi bilmiyor. Yeni oturtmaya başladım zaten :KK43:
Canım sürekli yere koy kucagına fazla alma bizimkisi dönmüyodu fark ettimki yere fazla koymuyorum artık yere carsaf serip koyuyorum maşallah iyi durumdayız çok şükür

Bizde iki gundur komando surunmeleri basladi karşısına telefon ve terlik koyunca zorluyo kendini.alacam.diye normalde vermedigim icin tatli.geliyor onlara ulasmak

Bizde iki gundur komando surunmeleri basladi karşısına telefon ve terlik koyunca zorluyo kendini.alacam.diye normalde vermedigim icin tatli.geliyor onlara ulasmak
Ohh süper bende öyle yapıyorum gelmek için çabalıyo ve çok şükür geliyoda bide elinden tut yürütmeye çalış canım evde yürüt bayagı iyi geliyo

Back
X