- 25 Ağustos 2015
- 1.466
- 992
- 123
- 31
Erikleri yıkayıp bi tencereye koyuyosun suda koyuyosun 1 -1 buçuk litre kadar kaynatmaya başlıyorsun erikler yumuşamaya başlayınca 6-7 yemek kaşığı şeker koyuyosun yine biraz daha kaynayınca kapıyorsun altını hoşaf soğuyınca erikleri süzüp suyunu bi kaba boşaltıp içiyorsunNasıl yapılıyo erik kompostosu anlatsana canım ?
Canim komposta yapip icsene iyi geliyo diyolar
Ne kompostosu erikli onu yarin yapicam kayısının her halini denedim yokki ki ,yokkk,yokkk,ben zaten adet oluncada 1 hafta w c ye çıkamazdım,çok zor bir durumdayım ,aksandan beride dış ağrısı vurdu dayanamadım par ol içtim
Olayı çözmüşsünüz tebriklerBen sabahları kalkinca kefir içiyorum hem mide bulantısı bastırıyor bazen gece yatmadan . Sonra normal kahvaltı yapiyo yorum . Arada kefir yerine aç karinla Aktiviya yoğurt yedigimde oluyor sonra normal kahvaltı . Kabızlık olduğu zaman haftada 1-2 gün kahvaltı mi yoğurt ve yulaf ezmesi yle yapıyorum içine biraz da ceviz atıyorum. Akşam üstü yeşil ve ekşi elma ya başladım o da barsak lari calistiriyor . Hemoroid atlatmis biri olarak ben bunlardan fayda görüyorum . Beyaz ekmek kesinlikle yemiyoruz çavdar yada tam buğday
Pilav en fazla 2 kaşık makarna hiç yemem yoksa halim fena . 2-2,5 tl su içerim
Ayrıca sadece laktozsuz süt icebiliyom çünkü gaz ve kabizlik yapıyor
Erikleri yıkayıp bi tencereye koyuyosun suda koyuyosun 1 -1 buçuk litre kadar kaynatmaya başlıyorsun erikler yumuşamaya başlayınca 6-7 yemek kaşığı şeker koyuyosun yine biraz daha kaynayınca kapıyorsun altını hoşaf soğuyınca erikleri süzüp suyunu bi kaba boşaltıp içiyorsun
Ben sabahları kalkinca kefir içiyorum hem mide bulantısı bastırıyor bazen gece yatmadan . Sonra normal kahvaltı yapiyo yorum . Arada kefir yerine aç karinla Aktiviya yoğurt yedigimde oluyor sonra normal kahvaltı . Kabızlık olduğu zaman haftada 1-2 gün kahvaltı mi yoğurt ve yulaf ezmesi yle yapıyorum içine biraz da ceviz atıyorum. Akşam üstü yeşil ve ekşi elma ya başladım o da barsak lari calistiriyor . Hemoroid atlatmis biri olarak ben bunlardan fayda görüyorum . Beyaz ekmek kesinlikle yemiyoruz çavdar yada tam buğday
Pilav en fazla 2 kaşık makarna hiç yemem yoksa halim fena . 2-2,5 tl su içerim
Ayrıca sadece laktozsuz süt icebiliyom çünkü gaz ve kabizlik yapıyor
İstersen ye Can'ım sen bilirsinÇok teşekkür ler canım erikleri yemiyormuyuz ,onlar posalı olduğu için erikleri yiyin denirya :)bugün yaparım ,ama ben 1 kaşık seker koyiyim şekeri sevmiyorum hic ,
Eti yulaf ezmesi tatsız tuzsuz kuş yemi gibin sütü içine cilek atıp rondodan geçir çok güzel bi parça buz varsqbelki bi parça dondurma atınca çok süper bir içecek oluyor ✌✌✌Ayy yu canım ya çok sağol,sütü cay kaşığıyla bile icsemboldugum gündür,:) kefiri de 3 gün önce aldım korka korka içiyorum,sütten yapıldığı için ,ama aç karnıma denemedim hic ,günde 3 bardak içiyorum şuan.
Yulaf ezmesi mantıklı geldi hangi marka alıyosun?
Activya 150 tane yedim zamnında bisey yapması bana
Yeşil elmayı aldım ithal elma eksi olandan ama dişlerim çok agridi ğından yiyemiyorumarmut faydalı dediler onu yemeye çalışıyorum
Ekmek bende yeniyorum bir dilim senin y3diklerin en mantiklisi ,geçen de migros a gittim tam tahıl li vardı kaldırmışlar o markayı da
Sut içebilmek çok hos
İki gundur kadir içiyorum şişkinliğin olsada duphalac içmeden w c ye çıkıyorum ishalde olsam ( hic yoktan iyidir )benimde hemoroid im var
Su yulaf ezmesini sölersen bugün alırım canım
Ben sürekli gitmiyorum ama kalkmadığım gecelerin sabahında kasıklarım acıyo şiş oluyo sanki hemen gidiyorumGünaydın Kızlar bugün sabah burda müthiş yağmur yağdı bayildimmm miss uyumuşum ohbee ,,sizde gece sürekli vc ye gidiyomusunuz ? En fazla 1 saat uyuyorum ben
Hani su bizim hamilelik günlüğü varya imzamız ,orda yazanlar size de uyuyormu merak ettim
Ben bugün okuyorum ya hergun esim e yolluyorum ,yazılanları dun yaşamış oluyorum .
Sizde nasıl?
Eti yulaf ezmesi tatsız tuzsuz kuş yemi gibin sütü içine cilek atıp rondodan geçir çok güzel bi parça buz varsqbelki bi parça dondurma atınca çok süper bir içecek oluyor ✌✌✌
Slm kizlar bnde dun hamile oldugumu ogrendim cok saskinm cook mutluyum ne bileyim garibim korkularim var
Hosbulduk tatlm evet ilk gebeligim daha kac haftalik oldgumu bilmiyrum cift cizgiyi gorunce solugu doktorda aldim kese gorunmedi tabi kan verdim sonra ama doktorla gorusemedim kan sonucum 460 cmtesi gtcem bakalim insallah dusmezzSelam canım hoşgeldin ,ilk bebeğin mi seninde? Kaç haftalık sın ,dr,a gittinmi ?,ooo sen bendeki korkuları gorsennn
Hosbulduk tatlm evet ilk gebeligim daha kac haftalik oldgumu bilmiyrum cift cizgiyi gorunce solugu doktorda aldim kese gorunmedi tabi kan verdim sonra ama doktorla gorusemedim kan sonucum 460 cmtesi gtcem bakalim insallah dusmezz
Cmtsi bi bakalm kesyi goremezsek pztsi tekrar bakarz dedi hayrlisi kuzum bu guzel gecenin yuzu suyu hurmetine insallah hersey guzel cikicakOoo benimde öyle ilk ,hadi hayirlisiylada kucağına almayı nasip ets in inşallah rabbim,
C.tesi erke n degilmi benim 900 çıktı 4.gün sonra gittim canım
Bende sabah ikili teste gidicem dua edin bana kizlar
Cmtsi bi bakalm kesyi goremezsek pztsi tekrar bakarz dedi hayrlisi kuzum bu guzel gecenin yuzu suyu hurmetine insallah hersey guzel cikicak
İnşallah iyi çıkar Can'ım benim iki günde çıkmıştı test sonucum bizde gidicez bakalım 12 temmuzdaKızlar nasılsınız ? Ben ikili teste gittim ense kalınlığı 1 m.m çıktı kan tahlilin de 15 gün sonra cikicakmis inşallah oda iyi çıkar.
Sizde ne var ne yok ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?