2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66

Hadi ya yokmuymuş ,burdada her devlet hast,yapmiyor ama yapanlar var,
Kaşınıyor evet cokk ,
sütyeni çıkardım baktım oldum oldum mecbur takıyorum ama gece yarim saatte bir w c ye kalkıyorum sızım,sızım
Sen han kremi kullanıyo sun canım dr,mu verdi,?

Ne güzel ayni yerde çıktınız ,
M meyra_melek seninle aramız da birkaçgün var di,ben bu cumaya gidicem sen gece kalmıyormusu n ?
Canim ben herhangibi nemlendirici krem kullaniyorum yumusatiyo kasintiyi azaltyo doktora sorcam gittimde ilac onerisi ben su an 12. Haftaya girdimde bayram sonrasi 14. Hafta gecmi kalmis olurum

Canim ben herhangibi nemlendirici krem kullaniyorum yumusatiyo kasintiyi azaltyo doktora sorcam gittimde ilac onerisi ben su an 12. Haftaya girdimde bayram sonrasi 14. Hafta gecmi kalmis olurum
11 ile 14 haftalar arası oluyo ikili test gidersin bi kere ne diyecekler

Kızlar sizde kabızlık şikayeti yokmu ya ,yoksa ne yiyip ne içiyorsunuz ben çok fenayım su doğurana kadar diş ağrım la ,gaz sancı m 1 günlük dursa ne olurdu

Canim komposta yapip icsene iyi geliyo diyolar

Ne kompostosu erikli onu yarin yapicam kayısının her halini denedim yokki ki ,yokkk,yokkk,ben zaten adet oluncada 1 hafta w c ye çıkamazdım,çok zor bir durumdayım ,aksandan beride dış ağrısı vurdu dayanamadım par ol içtim

Ben bol bol erik topladım etik hoşafı vişne hoşafı içiyorum kola falan içemediğimiz için çok iyi geliyo bizim bebiş ekşi ve tuzluyu seviyo

Süpersin erik iyi geliyormu peki?
Vişne hastasiyim da daha bulamadım yeni cikiyo sanırım ,hazır alıyorum mecbur aynen,eksi tuzlu benimde

Nasıl yapılıyo erik kompostosu anlatsana canım ?

Süpersin erik iyi geliyormu peki?
Vişne hastasiyim da daha bulamadım yeni cikiyo sanırım ,hazır alıyorum mecbur aynen,eksi tuzlu benimde
Valla ben erik hoşafı bi içiyorum içim ferahlıyo sanki her gün yapmasam da diğer gün yapıyorum tuvaletimi vişne ağaçtan topladı annem yaptı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…