Benim de büyüdü tişört deyince acıyoaynen çatladı kenarları benim ama geçiyo ben süremedim hiç bişey
Aynen südyensiz çok rahatZaten sutyen takmasam ölurum ,gece sizliyo acayiip
Güzel yani ben memnunum görümcen de onda doğum yaptı etrafta tanıdıklarda var onda gidip doğum yapan iyi yani muayene de 65 lira olması lazımEn iyisi bende senin doktora gideyim
Tamam ozman bayramdan sonraya randevumu alayim esimlede konusup tesekkur ederim canim bilgilerin icinGüzel yani ben memnunum görümcen de onda doğum yaptı etrafta tanıdıklarda var onda gidip doğum yapan iyi yani muayene de 65 lira olması lazım
Bayram haftası 12 sinde gidicem ben şimdiden aldım randevular bi hafta önceden doluyo internetten de alabilirsin Can'ımTamam ozman bayramdan sonraya randevumu alayim esimlede konusup tesekkur ederim canim bilgilerin icin
Tamam canim bende bugün alirim :)Bayram haftası 12 sinde gidicem ben şimdiden aldım randevular bi hafta önceden doluyo internetten de alabilirsin Can'ım
Aynen canim cokk para gidiyo haddinden fazla o yuzden rutinimi devlette yüritüyorum ben corlu devlette ikili test olmadig icin mecbur ozele gidcem test icin benim gögüslerde ayni ben krem kullaniyorum sirf yumusasin diye birde cok kasiniyo
Canim ben herhangibi nemlendirici krem kullaniyorum yumusatiyo kasintiyi azaltyo doktora sorcam gittimde ilac onerisi ben su an 12. Haftaya girdimde bayram sonrasi 14. Hafta gecmi kalmis olurumNe güzel ayni yerde çıktınız ,
M meyra_melek seninle aramız da birkaçgün var di,ben bu cumaya gidicem sen gece kalmıyormusu n ?
11 ile 14 haftalar arası oluyo ikili test gidersin bi kere ne diyeceklerCanim ben herhangibi nemlendirici krem kullaniyorum yumusatiyo kasintiyi azaltyo doktora sorcam gittimde ilac onerisi ben su an 12. Haftaya girdimde bayram sonrasi 14. Hafta gecmi kalmis olurum
Canim ben herhangibi nemlendirici krem kullaniyorum yumusatiyo kasintiyi azaltyo doktora sorcam gittimde ilac onerisi ben su an 12. Haftaya girdimde bayram sonrasi 14. Hafta gecmi kalmis olurum
13+5 den once yapitirmis olurum canim hemen bayramdan sonraki pazartesi yada saliya alicam randevu su an 11+2 yim13+5 den sonra yapılamıyor
Canim komposta yapip icsene iyi geliyo diyolarKızlar sizde kabızlık şikayeti yokmu ya ,yoksa ne yiyip ne içiyorsunuz ben çok fenayımsu doğurana kadar diş ağrım la ,gaz sancı m 1 günlük dursa ne olurdu
Salı al ben bugun aldım salı günü var randevu13+5 den once yapitirmis olurum canim hemen bayramdan sonraki pazartesi yada saliya alicam randevu su an 11+2 yim
Ben bol bol erik topladım etik hoşafı vişne hoşafı içiyorum kola falan içemediğimiz için çok iyi geliyoCanim komposta yapip icsene iyi geliyo diyolar
Canim komposta yapip icsene iyi geliyo diyolar
Ben bol bol erik topladım etik hoşafı vişne hoşafı içiyorum kola falan içemediğimiz için çok iyi geliyobizim bebiş ekşi ve tuzluyu seviyo
Valla ben erik hoşafı bi içiyorum içim ferahlıyo sankiSüpersin erik iyi geliyormu peki?
Vişne hastasiyim da daha bulamadım yeni cikiyo sanırım ,hazır alıyorum mecbur aynen,eksi tuzlu benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?