İnşallah iyi çıkar Can'ım benim iki günde çıkmıştı test sonucum bizde gidicez bakalım 12 temmuzda
Evet Can'ım bide cinsiyet için gidicezAmin canım inşallah,benim araya bayram girdi birde devlet hastanesi ya 1 hafta 10 güne veriyorlarmış etti 15 gün valla meraktayım ,senin 3 lu testti dimi?
SiZin maşallah az kalmış hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallahHadi hayırlısı anneler :) yeni anneler görmek çok sevindirici :)
Amin insallah hepimiz sağlıklı bir sekilde kucağımiza alırızSiZin maşallah az kalmış hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah
Evet Can'ım bide cinsiyet için gidicez
Amin insallah hepimiz sağlıklı bir sekilde kucağımiza alırız
Hayirlisi olsun cnm aslan olacak büyük ihtimalle sezeryan olacamAmin inşallah,sizin baya az kalmış,buarada çocuk basak olucak,benim burcumdan ,ennnn mükemmel burçtur bende çok isterdim olsun basak
İnşalşah hepimizin öyleAyyy yu çok heyecanlı ,gönlüne gore versin rabbim senden sonrada ben giderim
Hayirlisi olsun cnm aslan olacak büyük ihtimalle sezeryan olacam
Sezeryan olunca biraz erken oluyor doğum tatlım ondanHamilelik takvimimiz geriden mi geliyo ozaman ?
Sezeryan olunca biraz erken oluyor doğum tatlım ondan
Yarın cinsiyet için gidiyoruz
16 Can'ım girdik yani heyecanlıyım tabi ya göstermezse diyorumTam kaç haftalık son canım? Bence erkek heyecanlı misin? Haber ver
16 Can'ım girdik yani heyecanlıyım tabi ya göstermezse diyorumsağlıklı olsun da farketmez benim için
Gözükebilir doktora ne Zaman gidiceksinHadi ya inşallah gösterir minigim benim,
Benim haftaya 15 haftalık olucak ozaman görünmez mi acaba ?
Gözükebilir doktora ne Zaman gidiceksin
Canım postu baştan sona okudum. Dişlerinin ağrısı için sarımsak yutmalısın. Kabızlık için de en etkilisi kefir. Kendin mi mayalıyorsun kefiri?Haftaya canım,günaydın bu arada,gelince yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?