- 25 Ağustos 2015
- 1.466
- 992
- 123
- 31
Kız sankiHadi hayırlısı az kaldı ,heycanlisindir sen simdi ,gönlünden geçen neydi,?
Kız sanki
Sağlıklı olsun da ikisi de olurGünaydın:) benimde kız ,kızlar daha sevimli oluyo sanırım bıcır bıcır ,erkenden dilleniyolar ,bide büyüdüklerinde aileyi unutmuyorlar erkekler gibi kendimden biliyorum.
Anladim canim imkani yok icemem henuz okadar su ben insallah duzelir seninde skntlarn bir an once boyle olunca hamileligin tadinada varamiyoruz sanirimZorlada olsa yemelisin canım 3 lt ye yakin şu içmeye çalışıyorum.benim normal hayattada bulanırdı midem takmamaya çalışıyorum ,bak 100% vişne elma ,vişne uzum suyu var o olmadan kahvaltı yapamiyorum asla ekşi ya büzüyor mideyi sende dene şekerde yok içinde,beni en çok kabızlık ve dişlerim zorluyor çok ağrı sancı m var.herkezin dişleri dökülüyor muş hamileyken benim bir tane kanalım düştü,ben istanbul dayım canim
Ben devlet hastanesinde fatma hanima gidiyorum ama simdi ikili test iicin ozelde bir doktor arastiriyorum sen hangi doktora gidiyorsunÇorlu'da hangi doktora gidiyorsunuz benimde doktorum çorluda
Ben de muratlılıyım Çorlu'yla vatan hastanesine Nilüfer Atalay'a gidiyorum gayet iyi yaptırdık ikili testlerimizi bi kaç gün içinde çıkıyo sonuçlarBen devlet hastanesinde fatma hanima gidiyorum ama simdi ikili test iicin ozelde bir doktor arastiriyorum sen hangi doktora gidiyorsun
Ben de muratlılıyım Çorlu'yla vatan hastanesine Nilüfer Atalay'a gidiyorum gayet iyi yaptırdık ikili testlerimizi bi kaç gün içinde çıkıyo sonuçlar[/QUO
hayirli en guzel sonuclar cikar insallah peki memnunmusun nasil bi doktor olmadi bende ona gideyim birde ikili testin fiyati nekadar
Güzel çıktı sonuçlarım Can'ım şimdi Bayram'dan sonra üçlü teste gidicem sen kaç yaşındasın ben 23 yaşındayım gençsin zaten olacağını sanmam dedi iki değere baktılar bende 94 lirahayirli en guzel sonuclar cikar insallah peki memnunmusun nasil bi doktor olmadi bende ona gideyim birde ikili testin fiyati nekadar
Hayirli olsun ozman gozun aydin canim bende 24 yasindayim bayramdan sonra yaptircam iste insallah benimkide guzel cikar vatana gitmeyi dusunuyodum zatenGüzel çıktı sonuçlarım Can'ım şimdi Bayram'dan sonra üçlü teste gidicem sen kaç yaşındasın ben 23 yaşındayım gençsin zaten olacağını sanmam dedi iki değere baktılar bende 94 lira
Ben memnunum doktorumdan çok sakın bi kadın Can'ım Orhan Ateşer var onuda iyi Dyo'larHayirli olsun ozman gozun aydin canim bende 24 yasindayim bayramdan sonra yaptircam iste insallah benimkide guzel cikar vatana gitmeyi dusunuyodum zaten
Sağlıklı olsun da ikisi de olur
Evet duydum o doktoru cok iyi diyorlar ama iste esimin takintisi var illa bayan olsun diye :)Ben memnunum doktorumdan çok sakın bi kadın Can'ım Orhan Ateşer var onuda iyi Dyo'lar
Anladim canim imkani yok icemem henuz okadar su ben insallah duzelir seninde skntlarn bir an once boyle olunca hamileligin tadinada varamiyoruz sanirim
Ben pazartesi yaptırdım Çarşamba ya da perşembe çıktı diye sonuç geldiAynen öyle canım sağlıklı olsun ,canım bu ikili test kaç güne senin ,cumaya bende yaptıracam teldeki bey 10 gün dedi de
Bende bayan istedim ondan Nilüfer'i seçtim onun eşi de devlette Atalay soy ismiEvet duydum o doktoru cok iyi diyorlar ama iste esimin takintisi var illa bayan olsun diye :)
Benim de büyüdü tişört deyince acıyoBende bu zamana kadar hep özele gittim,ama artik test,tahlil çok para tutuyor,,
testlerimi devlette yaptıracam bundan sonra
burda 200,250 arası yapıyorlar iki tahlile 250 istiyolar muamelede özel daha iyi bence
Kızlar benim göğüslerim cookkkk ağrı yor
,birde uçları düğme gibi büyüktü iyice büyüdü ,ama çatladılar hep,krem kullanmalimiyim,hep doğuma yakin kullanmışlar
En iyisi bende senin doktora gideyimBende bayan istedim ondan Nilüfer'i seçtim onun eşi de devlette Atalay soy ismi
Aynen canim cokk para gidiyo haddinden fazla o yuzden rutinimi devlette yüritüyorum ben corlu devlette ikili test olmadig icin mecbur ozele gidcem test icin benim gögüslerde ayni ben krem kullaniyorum sirf yumusasin diye birde cok kasiniyoBende bu zamana kadar hep özele gittim,ama artik test,tahlil çok para tutuyor,,
testlerimi devlette yaptıracam bundan sonra
burda 200,250 arası yapıyorlar iki tahlile 250 istiyolar muamelede özel daha iyi bence
Kızlar benim göğüslerim cookkkk ağrı yor
,birde uçları düğme gibi büyüktü iyice büyüdü ,ama çatladılar hep,krem kullanmalimiyim,hep doğuma yakin kullanmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?