2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66
O zaman boşuna dememişler ye ekşiyi doğur Ayşeyi :) Ben de kız istiyorum ama öyle çok ekşi falan yediğim yok

Bulantım oluyor sık sık. Limonata falan benim de hoşuma gidiyor ama özellikle canım ekşi çekmiyor, tatlı da çekmiyor. Bakalım haftaya Dr.a gidince ısrar edicem belki söyler cinsiyetini o zaman yazarım. Ama senin için çok sevindim.

Benim söylemedi 12 haftalıkta inşallah Allah gönlüne göre verir benim de bulantım oluyodu iki defa istifra ettim mesela ben ilk Zaman'lar tatlı yiyemiyodum tiksinmiştim

Ay canım inşallah dediğin gibi olur. Sen de inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına al kızını

Hoşgeldin canım nasılsın? Amin inşallah sende hayırlı sıyla kucağına alırsın meleğini sezaryan.i normal doğum mu dusunuyosun?ocakta doğurursun bence ,masallAh 3.gebeliğin bizden tecrubelisin canım ,senin için bakimi daha kolay olur

Canım postu baştan sona okudum. Dişlerinin ağrısı için sarımsak yutmalısın. Kabızlık için de en etkilisi kefir. Kendin mi mayalıyorsun kefiri?

Sarimsak yesem ,bende tansiyon ve mide problemi varda tutamam:)
Kefiri hazır alıyorum ülkerin canım,daha düzelmedi,az önce kayısı suyu yaptım ilk defa ,onuda bir deniyim dedim

Kayısının kendisini yedim ac kar na,puresini yedim,üstüne ilik su ictim yok ,geceden suya koydum yok,
Birde boyle deniyim bakalim,sistim valla cokkk şuan tam 60,61 kg geliyorum 9 kilo aldım 3 ayda

Siz kaç kilo aldınız?

Hic kilo almadim aksine 2-3 kilo verdim cunku tiksinti ve bulantim var

Slm kızlar Allah nasip ederse bende 7 ocakta bebeğimi kucağıma alıcam.bulantım sabahları çok fazla ve hala geçmedi sizlerde nasıl.cinsiyetini öğrenebildinizmi dr benim ısrarlarıma karşılık kız gibi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…