Kizlar simdi hastaneye gidiyorum yatisim yapilacak bugünkü kontrolden sonra sezaryene karar verdik sabah dokuz gibi olucak dua edin sağ salim yavrumu kucagima alayim ama karar vermedim hala genelmi yoksa epiduralmi olsam diye siz ne tavsiye ediyorsunuz tecrübeli arkadaşlarım
Haydi hayirlisiyla guzel haberlerini bekliyoruz. Birimiz daha bebisine kavusuyor cok sukurKizlar simdi hastaneye gidiyorum yatisim yapilacak bugünkü kontrolden sonra sezaryene karar verdik sabah dokuz gibi olucak dua edin sağ salim yavrumu kucagima alayim ama karar vermedim hala genelmi yoksa epiduralmi olsam diye siz ne tavsiye ediyorsunuz tecrübeli arkadaşlarım
MasallahArkadaşlar spinal anestezi ile biricik yavrum sabah 9:17 de dünyaya geldi annesine merhaba dedi çok tatli çok başka biseymis darisî bekleyen arkadaşlara pamuk gibi
Kizlar simdi hastaneye gidiyorum yatisim yapilacak bugünkü kontrolden sonra sezaryene karar verdik sabah dokuz gibi olucak dua edin sağ salim yavrumu kucagima alayim ama karar vermedim hala genelmi yoksa epiduralmi olsam diye siz ne tavsiye ediyorsunuz tecrübeli arkadaşlarım
Arkadaşlar spinal anestezi ile biricik yavrum sabah 9:17 de dünyaya geldi annesine merhaba dedi çok tatli çok başka biseymis darisî bekleyen arkadaşlara pamuk gibi
Masallahsaglikla kucagina aldin hamdolsun.darisi basimiza. koklaya koklaya op annesi
Benim tontili memnun bakalim.sabir tasti bende hasret cekiyorum resmendarısı başına canım ,gelsin artik senin tembel de, ya yeter yattığı içerde
Bu duyguyu yaşamalisin biran önce
çok şükür kavuştun sende Bebişine oy,oy,oy yerim onu nasılda sana muhtaç ,nasılda güzel korkuyordur annesi ,nasıl geçti canım korktunmu,ağrın çokmu, müsayit olunca yaz bize
Darısı diğer arkadaşlarının başına
Arkadaşlar spinal anestezi ile biricik yavrum sabah 9:17 de dünyaya geldi annesine merhaba dedi çok tatli çok başka biseymis darisî bekleyen arkadaşlara pamuk gibi
Kızlar benim kız hiçç durmuyor beşiğinde yatmıyor v.c ye bile zor gidiyorum
Sürekli emmek istiyor ,sütun damla damla geliyor fiskirdigini hic görmedim ,tek göğüs mu emziriyosunuz çiftli? 1 saat göğüste kalıyor tabi kollarımda kopuyor,emince kaka yafa çiş yapıyor emerken uyuyor altını alırken tekrar uyanıyor haddiiii sil baştan gene memeee
Memeleri bi çekiştiriyo hal kaLmadi ben de
Doymuyo cocugumya kucağına alınca yüzünü emmeye çalışıyor,eldivenleri çıkarıyor elleri emmek için ,
Mama vermeyin kilo kontrolü yapıcaz dediler veremiyorum da pers ,kadar mama yok
Gece 3 saat uyumuyor saati kuruyoruz emince 2 saat sonraya ama o saatten önce ağlıyor,geçen hafta uyuyodu ,eşimin yengesi gece baktı kucağa alıştırmış
Sizin bebisler nasıl ,kaç saatte bir emiyolar doyuyorlar mı,nasıl anlıyorsunuz doyunca? Neler yapabilirim ?
Çok başka bi şeymiş cnnm rabbim herkese tattirsin inşallah oyy ağlarken nasilda çenesi titriyor heyecan korku var di tabi ama mümkün olduğu kadar sakin olmaya calistim vakirt bulunca daha detayli yazicam
Gozunuzaydin canim. Allah anali babali buyutsun. Cok sevinfim. Benim de son haftam. Dun nst ye girdim. Dr dogurursan gel dogyrmazsan haftaya gel ultrasona bakariz dedi. O kadar bekliyoruz ama bizim bebislerin gelmeye hic niyetleri yok. Onlar bizden sabirli.Arkadaşlar spinal anestezi ile biricik yavrum sabah 9:17 de dünyaya geldi annesine merhaba dedi çok tatli çok başka biseymis darisî bekleyen arkadaşlara pamuk gibi
Benim tontili memnun bakalim.sabir tasti bende hasret cekiyorum resmensenin minik huysuzlukmu yapiyor annesine kiyamam ben ona. Bir gogus bosalmadan digerine gecirmeyin diyorlar tecrube edicez insallah. Sut arttirici kullaniyormusun?
Ha gayret canim. Biz de hayirli haberlerimizi verelim insallah en kisa zamandaBenim tontili memnun bakalim.sabir tasti bende hasret cekiyorum resmensenin minik huysuzlukmu yapiyor annesine kiyamam ben ona. Bir gogus bosalmadan digerine gecirmeyin diyorlar tecrube edicez insallah. Sut arttirici kullaniyormusun?
Benim tontili memnun bakalim.sabir tasti bende hasret cekiyorum resmensenin minik huysuzlukmu yapiyor annesine kiyamam ben ona. Bir gogus bosalmadan digerine gecirmeyin diyorlar tecrube edicez insallah. Sut arttirici kullaniyormusun?
Çok başka bi şeymiş cnnm rabbim herkese tattirsin inşallah oyy ağlarken nasilda çenesi titriyor heyecan korku var di tabi ama mümkün olduğu kadar sakin olmaya calistim vakirt bulunca daha detayli yazicam
Bide şu gaz cikarma isini nasil yaptiniz
Hayırlı olsun canım maşallahSağlıkla büyüt ufaklığı inşallah
Canım süt sağma makinesi ile denesen kaç cc geliyor diye.. Benim bir arkadaşa doktoru öyle önermişti..
Günleri günlerine uymuyor ki bu ufaklıkların, bizimki de bugün hiç uyumadı mesela pestilim çıktı resmen.. En son anneme verdim de 1saat uyudum yoksa göğsüme yapışık yaşamak istiyor resmen.. Bir de kakasını yapıyorsa süt alıyordur doyuyordur çocuk demişti bizim doktorumuz.. Tabi yine en mantıklısını kendi doktorun söyler ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?