2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66

ohhhh rahatlar tabii nasılsa gelecekler ,su sıcaklığın tadını çıkaralım yatalım diyo dur kere ta

Ay kizlar icim icime sigmiyor cok heyecanliyim yarini beklemek bile zor geliyor. Yinede ssbrediyorum vardir bir hayir hareketlerini kontrol ediyorum kipirdiyor bir sikinti yok insallah. Allahimmm yalvariyorum saglikli sag salim kucagimda goreyim. Bu yoldaki herkesi evladina kavustur cok zor beklemek endiseler gonlumuzu rahatlatmak cok zor.

yarin doğuracakmışsın canım? Amin canım tez zamanda evladına kavuşursun sağ,salim ınşallah

yarin doğuracakmışsın canım? Amin canım tez zamanda evladına kavuşursun sağ,salim ınşallah
Yok yok dogum yok henuz kontrole geldim nstye giriyorum yine ay sonuna kadar bekliycez demisti doktorum ilk gebelik oldugundan bebek iyiyse hemen almiycak bekliycez biraz. Sikinti gozukurse ve gelmezse sezeryan olucam suan hersey muallakta. Buarada benim carpintim var gibi kizlar sizdede oluyormuydu bazen kalbimi pir pir hissediyorum heyecandan degil evde otururken oluyor anlik nefesim yukseliyor geciyor

Dogurmadimmmm. 31inde yine nstye giriyorum. Hepiniz benden once doguracaksiniz bu belli oldu hersey normal beklemedeyiz

Dogurmadimmmm. 31inde yine nstye giriyorum. Hepiniz benden once doguracaksiniz bu belli oldu hersey normal beklemedeyiz

tabiki oluyordu karninda onca yük var canım iyi bile durdun maşallah,
Ozaaman en geç çarş.doğum inşallah :) bukadar beklemeye bari, normal olsa doğum

Selam kızlar nasıl siniz masalpembesi iylestinmi? Ben hala is felan yaptığım yok yiyip içip yatıyorum, annem var sağolsun oda gidicem diyip duruyor,

kelebek922 sen ne durumdasın 40 i çıkınca dahada kolaylaştığı hayatın ?

masalpembesi
Gece kaç kez emzirip, kaç kez altını değiştiriyor sunuz ?
karnımız indi mi sardinizmi?
i,annem tutturdu saralim da,saralim ,bel korsesi alsak iyi gelirmi ki bu.konuda bilgisi olan arkadaşlar yazsın lütfen,

,ayyy bizim.kız altı alınırken deliriyo resmen annem alırken okadar ağlamayı ben alırken masaj da yapıyorum mis gibi bende ağlıyo o onlar gibi sert yapicam bundan sonra :) bacaklarını oynatıyo aldirmiyo,zor bezliyorum çırpınızı kız:)

tabiki oluyordu karninda onca yük var canım iyi bile durdun maşallah,
Ozaaman en geç çarş.doğum inşallah :) bukadar beklemeye bari, normal olsa doğum
Normal olsun diye sabrediyorum yoksa sezeryan icin gun alicam hadi diyorum bir komplikasyon olmadan sezeryana girmeyeyim nasipte ne varsa yasiycaz artik saglikli olsunda subati bulcak dogmasi 42. Haftayi buluruz biz

Strese girerse tuvaletini yapiyormus bizimkinde yok stres suan hersey normal gozukuyor. Ne bileyim doktorumuza guveniyoruz Allahim yavrumu bana bagislasin bazen korkmuyor degilim. Cok zormus beklemek.

İyim canım ya gelen gidenden yatamıyorum ki.. Yatınca sütüm daha iyi geliyor ama iki günde bir misafir geliyor.. Keşke azıcık anlayışlı olsalar da en azından 40ı çıkana kadar bekleseler.. Gece değişiyor ya bazen hiç uyumuyor devamlı memede baZense 2saatte bir uyanıyor. Dün baktığımda ilk bezimiz bitmişti. 12günde 78bez bitirdik yani. Günü gününe uymuyor bezde de genelde kakasını yapınca değişiyoruz çünkü..
Ben sormuştum çok sıkı olmadığı sürece sarabilirsin demişti ama ben saramadım denedim ama acayip bol oluyor sarınca yukarı çıkıyor felan.. en güzeli korse almak direk..

Benim karnım az şiş kaldı başlarda taktım korse birdaha sıktı diye takmadım of kızlar ya ben tansiyondan dolayı izne erken çıktım ya bi ay sonra başlıyorum işe.. netim Yok pek giremiyorum bu ara 29 unda iki aylık olucaz Pazartesi günü ikinci aşılar var ateş yapıyo dediler çok korkuyorum inşallah çok yapmaz kızlar ya onun dışındaki her şey normale döndü çok şükür gezmelere bile çıkıyoruz artık kanguru almayı düşünüyorum alışveriş merkezine falan gidersem taşıması kolay olucak hadi doğurun artık yahu

Ne kadarlik oldu bebek? Uc aylik mi olacak bir ay sonra bebise annen mi bakcak canim... Ben 32. Haftamda ayrildim izne cunku is yerim uzakta ve iki minubusle gidip iki minubusle geliyordum. En son ayda,epey kar yaginca esimle konustuk riske girmiyeyim dedim yollar bozuk duserim vs Allah korusun. Bide minubuslerde aksam is donusleri tiklim tiklim oluyordu resmen sinirlenip geriliyodum her gun. yillik iznin yok mu benim bir ay var yillik izin onu kullanirim nasipse artik rapor bitince...

insanlar nekadarda anlayissizya sinir oluyorum,birde bizimkiler yemekbyemeyince göndermezler de,girmezlerde gün biter,saatlerce otururlar ,insan gelir hayırlı olsun der gider dimi,bide grip olunca gelmesinler arkadaşta çocuğum odadan çıkamadı pazar gunu ,hastalık kapar diye tikildik odaya,

Benimkide memede hep ,tartılmaya gittik sağlık ocagina asla mama vermedik 1 haftada iyiymis kilodu ,3650 olmuş üstüyle tartıldı tabii

Çok iyi bizim 25 gün olucak bugün kaç kutu pak.bitirdik hatırlamıyorum bile 80 li mol fix prima ,can bebe,hastaneden verilenler
Ben çok sık d3gistiriyorum ,3saati bulmuyor,geçmiyor da biraz geçsin bukadar sık almam heralde ,zira kıyameti koparıyor alirken

Gecede kaç kere kalkıyosun ,altını kaç kez alıyosun canım,?

nasıl ise gidicen annesi ,ben sıkıntıya gelemem esim de takmazsın sen diyor ,karnın geçtimi canım ya sis kalırsa ?
Maşallah 2 aylık oldun bizde pers.1 aylık olucaz
Hadi ya ateşmi korkutun bak beni ,ama tetonoz dada bize ağrı ateş yapar demişlerdi bana ateş yapmadı İnşallah bebiş lerede yapmaz

Normal e do mesine sevindim darısı basimiza

Sen gecede ne kadar kalkıyorsun ,her emzirdikten sonra altını aliyomusun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…