- 2 Ekim 2014
- 402
- 384
- 103
insanlar nekadarda anlayissizya sinir oluyorum,birde bizimkiler yemekbyemeyince göndermezler de,girmezlerde gün biter,saatlerce otururlar ,insan gelir hayırlı olsun der gider dimi,bide grip olunca gelmesinler arkadaşta çocuğum odadan çıkamadı pazar gunu ,hastalık kapar diye tikildik odaya,
Benimkide memede hep ,tartılmaya gittik sağlık ocagina asla mama vermedik 1 haftada iyiymis kilodu ,3650 olmuş üstüyle tartıldı tabii
Çok iyi bizim 25 gün olucak bugün kaç kutu pak.bitirdik hatırlamıyorum bile 80 li mol fix prima ,can bebe,hastaneden verilenler
Ben çok sık d3gistiriyorum ,3saati bulmuyor,geçmiyor da biraz geçsin bukadar sık almam heralde ,zira kıyameti koparıyor alirken
Gecede kaç kere kalkıyosun ,altını kaç kez alıyosun canım,?
Değişiyor işte canım bu gece 4kez kalktım 3kez altını aldım mesela.zaten 1den önce asla uyumuyor da..
ooo uyuduguna şükür bizimki 2.5 ediyor sonra 2 saate kuruyorum saati 4.5
6.5 8.5 kurduk en son ,ben hic almak istemiyorum ya dildir iyi çocuk alırken bu gece ananesine yolladim ben bikere aldım ondada babası ağzına vitamin veriyodu portakallı nasıl seviyor yalaniyor sap,sap olurum onaya
Simdi uyuttum gene vik,vik ediyor uyumuyor kız bu çocuk bende uykusuzluktan ölücem
masalpembesi terlemelerin ne durumda canım?
Benim hala ara ara her gece az, az oluyor
Sorucam unutuyorum hep ,tek-kullanımlık külotlardan aldım ya seninle onları kullandın mı ?
Ben kullanamadım yuksek geldi kasımdır di,bende takmadım zaten çokta şakır,şakır olmadım ki :)
buarada adı ne çocuğun ?
Bizimki de şimdi annanesinde ben uyumaya döneceğimDün gece iyiydi ya. 1de yattı 2de kalktı sonra emdi altını değiştim diğer göğsü emdi bu eylem 1saat sürüyor Zaten 3te geri uyudu. 4.30da tekrar kalktı emdi altını değiştim emdi 5.30 oldu yine uyudu. 6.30gibi tekrar kaldı emdi 7 gibi uyudu. 7.30gibi kalktı emdi altını değiştim emdi 8.30 gibi uyudu. 9.30 da kalktı emdi annenesine gitti.
Yani en geç saat başı uyanıyor. Ama bugün iyiydi hiç 5dk uyumadığımız geceler oluyor bir o göğsü bir bu göğsü verip duruyorum sonra gaz çıkar bez değiş sonra yine meme ver döngüsüyle sabah ettiğimiz oluyor. Annem 40ı çıkınca düzelir diyor. Bekliyoruz işte büyüsün 40ı çıksın diye biz de
Bende terleme olmadı hiç ya incecik gezdim ortada hala öyle geziyorum gerçi. Her gelen kızıyor üstüne bir yelek al diye ama ben sıfır kolla dolanıyorum ev çok sıcak napıyım..
Kullandım canım bitirdim hepsini sadece sonda takılırken onu giyemedim kenarlarını yırtıp bağladık sonra hep onu giydim bana çok rahat geldi. Yoğun kanama ilk günler oldu ama normal ped taksam da yeterli olurdu aslında öyle çok aşırı kanama olmadı yani yine de ben o kilotları giydim çok rahat geldi bana..
Ali koyduk canım. Sağlıkla büyüsün inşallah
Bizimki de şimdi annanesinde ben uyumaya döneceğimDün gece iyiydi ya. 1de yattı 2de kalktı sonra emdi altını değiştim diğer göğsü emdi bu eylem 1saat sürüyor Zaten 3te geri uyudu. 4.30da tekrar kalktı emdi altını değiştim emdi 5.30 oldu yine uyudu. 6.30gibi tekrar kaldı emdi 7 gibi uyudu. 7.30gibi kalktı emdi altını değiştim emdi 8.30 gibi uyudu. 9.30 da kalktı emdi annenesine gitti.
Yani en geç saat başı uyanıyor. Ama bugün iyiydi hiç 5dk uyumadığımız geceler oluyor bir o göğsü bir bu göğsü verip duruyorum sonra gaz çıkar bez değiş sonra yine meme ver döngüsüyle sabah ettiğimiz oluyor. Annem 40ı çıkınca düzelir diyor. Bekliyoruz işte büyüsün 40ı çıksın diye biz de
Bende terleme olmadı hiç ya incecik gezdim ortada hala öyle geziyorum gerçi. Her gelen kızıyor üstüne bir yelek al diye ama ben sıfır kolla dolanıyorum ev çok sıcak napıyım..
Kullandım canım bitirdim hepsini sadece sonda takılırken onu giyemedim kenarlarını yırtıp bağladık sonra hep onu giydim bana çok rahat geldi. Yoğun kanama ilk günler oldu ama normal ped taksam da yeterli olurdu aslında öyle çok aşırı kanama olmadı yani yine de ben o kilotları giydim çok rahat geldi bana..
Gece birde uyuyorsa üçte ya da dörtte kalkıyo sonra beşe kadar sürüyo işimiz sonra yedide kalkıyo iki saat ya da üç saatte bir Can'ım kaka yaparsa hemen alıyorum ama çişi üç ya da dört saatte bir alıyorım altını alınca bizimki çok mutlu oluyo duş alırken denasıl ise gidicen annesi ,ben sıkıntıya gelemem esim de takmazsın sen diyor ,karnın geçtimi canım ya sis kalırsa ?
Maşallah 2 aylık oldun bizde pers.1 aylık olucaz
Hadi ya ateşmi korkutun bak beni ,ama tetonoz dada bize ağrı ateş yapar demişlerdi bana ateş yapmadı İnşallah bebiş lerede yapmaz
Normal e do mesine sevindim darısı basimiza
Sen gecede ne kadar kalkıyorsun ,her emzirdikten sonra altını aliyomusun ?
Doğum ne zaman olucak belli mi Can'ım ismi ne olucak iki hafta iznim var ama yaza bırakıcam annemi dinlendiririm biraz hafta sonu iki aylık olucakNe kadarlik oldu bebek? Uc aylik mi olacak bir ay sonra bebise annen mi bakcak canim... Ben 32. Haftamda ayrildim izne cunku is yerim uzakta ve iki minubusle gidip iki minubusle geliyordum. En son ayda,epey kar yaginca esimle konustuk riske girmiyeyim dedim yollar bozuk duserim vs Allah korusun. Bide minubuslerde aksam is donusleri tiklim tiklim oluyordu resmen sinirlenip geriliyodum her gun.yillik iznin yok mu benim bir ay var yillik izin onu kullanirim nasipse artik rapor bitince...
Benim kanamam ilk iki hafta biraz daha fazlaydı sonra hep damla damla geldi Can'ım evet ped takıyodum pişiyodum sonra sonra günde bi defa bi damla geldi ama kırkıma yakın bittiaynen bizde böyle
seninki de çok sık kalkıyormuş canım ben 2 saate kuruyorum bazen 1,5 saate uyanıyor bazen hic uyumuyor kurduğum saat gelip geçiyor tekrar,tekrar saat kuruyorum,bazende 3 saate kendi kalkıyor alarmı duymayınca ,
Bizimkisi altını alırken cokkk agliyoya cildiriyo çocuk resmen sanki kesiyorlar çocuğu o derece ağlıyo ,dudak titriyo üç çekiyo bende strese girip bağırıyorum ister istemez,yeter ya diye kendi sancimdanolunca hic çekemiyorum,annemde delirtiyo beni gidicemde gidicem ,geldiği günden beri hergun gidip geliyo ( lafta) dedim git bidaha gelme yeter ya bune yardıma ihtiyacımız var görüyosun susadimmmm su içemiyorum,tuvalete gidemiyorum, yok gidip 1,2 güne geri gelicekmis,evde babam var tek evi temizliyceknis babam temizdir halbuki
Sıkıldı sıkıntıya gelemiyor hanımefendi ,ben yatıyorum 10 dakika geçmeden kızımmmm bunun jarni ac araköy o diye getiriyo
( az önce mura üstüne sıçtı ohhh etti kızım ohhh )
40 i çıkınca düzelir dediler hep bekliyoruz bakalım
Altını alirken tepinipte ağlamasa ,sıkıyı kendini ayakları kasiyo çok zor,besliyorum,
Bende ilk bir hafta miydi neydi terlemedim canım herkesc sasirdi sende terlersin ,bende ince geziyorum aynen banafa kızıyorlar
Bu kanama ne kadar sürücek bilsek keske ,40 dan sonra biter inşallah
Damla damla oldugu için pişiyorum basurunda var bittim ben
Ali cokkk iyi yaptn,bende ali koy demiştim zaten sana çok iyi oluyorlar canım
Tekrardan
Hoşgeldiniz Ali bey
aynen bizde böyle
seninki de çok sık kalkıyormuş canım ben 2 saate kuruyorum bazen 1,5 saate uyanıyor bazen hic uyumuyor kurduğum saat gelip geçiyor tekrar,tekrar saat kuruyorum,bazende 3 saate kendi kalkıyor alarmı duymayınca ,
Bizimkisi altını alırken cokkk agliyoya cildiriyo çocuk resmen sanki kesiyorlar çocuğu o derece ağlıyo ,dudak titriyo üç çekiyo bende strese girip bağırıyorum ister istemez,yeter ya diye kendi sancimdanolunca hic çekemiyorum,annemde delirtiyo beni gidicemde gidicem ,geldiği günden beri hergun gidip geliyo ( lafta) dedim git bidaha gelme yeter ya bune yardıma ihtiyacımız var görüyosun susadimmmm su içemiyorum,tuvalete gidemiyorum, yok gidip 1,2 güne geri gelicekmis,evde babam var tek evi temizliyceknis babam temizdir halbuki
Sıkıldı sıkıntıya gelemiyor hanımefendi ,ben yatıyorum 10 dakika geçmeden kızımmmm bunun jarni ac araköy o diye getiriyo
( az önce mura üstüne sıçtı ohhh etti kızım ohhh )
40 i çıkınca düzelir dediler hep bekliyoruz bakalım
Altını alirken tepinipte ağlamasa ,sıkıyı kendini ayakları kasiyo çok zor,besliyorum,
Bende ilk bir hafta miydi neydi terlemedim canım herkesc sasirdi sende terlersin ,bende ince geziyorum aynen banafa kızıyorlar
Bu kanama ne kadar sürücek bilsek keske ,40 dan sonra biter inşallah
Damla damla oldugu için pişiyorum basurunda var bittim ben
Ali cokkk iyi yaptn,bende ali koy demiştim zaten sana çok iyi oluyorlar canım
Tekrardan
Hoşgeldiniz Ali bey
Daha bsy demedi canim adet tarihime gore subat sonu... Sanirim gidisata,gore belli olur haftaya kontrolum var 36. Haftamda iste. Bekliyoruz nasip bana kalsa hemen dogsun sagliklica :) sabirsizimdir zaten benDoğum ne zaman olucak belli mi Can'ım ismi ne olucak iki hafta iznim var ama yaza bırakıcam annemi dinlendiririm biraz hafta sonu iki aylık olucakayrıldığın iyi olmuş evde daha iyi
Teşekkür ederiz teyzesi bebişlerimiz hep hoşgeldi hep hoş Yaşar inşallah
Benim annem de kırkın çıkınca giderim dedi sıkılıyor burada eve kapandı ya. O da benim gibi 20gündür evden çıkmadı sanırım. Bir Doğuma gittik o kadar. Gitsin kafasını toplasın gelsin 2gün kayınvaliden gelsin yardıma olmadı.
Ben hiç telefon kurmuyorum ya gece 4saate kadar uyuması normal deniyor ve bizimki hiç o kadar uyumuyor Zaten en fazla 2saat.. Sanırım sütümüz henüz fışkırır kıvamda gelmiyor diye çocuk devamlı emme modunda. Bizimki de öyle gündüz yatacam diyorum yarım saat uyutmuyor resmen. Neyse ki alt değişimi gaz için anneme veriyorum da kafa dinliyorum azıcık..
Benim kanama da damla damla geliyor ben günlük ped takıyorum artık. Normal ped pişik yapıyor resmen sıcaktan. Sen de öyle yapsana. Sık sık değişirsin ama rahat edersin en azından..
Teşekkür ederiz teyzesi bebişlerimiz hep hoşgeldi hep hoş Yaşar inşallah
Benim annem de kırkın çıkınca giderim dedi sıkılıyor burada eve kapandı ya. O da benim gibi 20gündür evden çıkmadı sanırım. Bir Doğuma gittik o kadar. Gitsin kafasını toplasın gelsin 2gün kayınvaliden gelsin yardıma olmadı.
Ben hiç telefon kurmuyorum ya gece 4saate kadar uyuması normal deniyor ve bizimki hiç o kadar uyumuyor Zaten en fazla 2saat.. Sanırım sütümüz henüz fışkırır kıvamda gelmiyor diye çocuk devamlı emme modunda. Bizimki de öyle gündüz yatacam diyorum yarım saat uyutmuyor resmen. Neyse ki alt değişimi gaz için anneme veriyorum da kafa dinliyorum azıcık..
Benim kanama da damla damla geliyor ben günlük ped takıyorum artık. Normal ped pişik yapıyor resmen sıcaktan. Sen de öyle yapsana. Sık sık değişirsin ama rahat edersin en azından..
Kizlar birsey sorcam hastanede kac tane gecelik gerekti? Kanama falan olup batiyormu?
Kizlar ben biraz yorulunca bebegi hickirik tutuyor sizinde boylemi? Mesela yuruyus yapiyorum hickirik tutuyo bebegi nedenki
Hadi inşallah sağlıkla gelsin adı ne adı:1)Daha bsy demedi canim adet tarihime gore subat sonu... Sanirim gidisata,gore belli olur haftaya kontrolum var 36. Haftamda iste. Bekliyoruz nasip bana kalsa hemen dogsun sagliklica :) sabirsizimdir zaten ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?