2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66

Değişiyor işte canım bu gece 4kez kalktım 3kez altını aldım mesela.zaten 1den önce asla uyumuyor da..

Kızlar günaydın hayırlı haftalarınız hayırlı cumalariniz olsun kabul olmıyan dua kalmasin insallh

Ya ben hala iyilesemediimmmmm nedennnn ya iyilesemezsem karnımın kenarlarına bile dokunamıyorum dun markete gittik malum hava soğuk kapıdan arabaya bindim marketin kapısına kadar girdik arabayla içerisi buzz hemen çıktık bikac şey alıp ,geçende de soğuk diye hemn çıkmıştım 1 hafta geçti dedim iyiyimdir yani yok gece offf dedimya sağa sola dönemiyorum ,ağrıdan

Dr,bana adetin 15 gün sürer dedi 25 oldu damla damla geliyor kelebek922 sende de boyleniydi?

Kısacası ben korse takamam mi çokmu sık iyo almiyimmi ,seninki sadece beldenmiydi tüm mü ydu?

nasıl gidicek göbis?
Lier ac siparişi .verdim bugün gelir

Değişiyor işte canım bu gece 4kez kalktım 3kez altını aldım mesela.zaten 1den önce asla uyumuyor da..

ooo uyuduguna şükür bizimki 2.5 ediyor sonra 2 saate kuruyorum saati 4.5
6.5 8.5 kurduk en son ,ben hic almak istemiyorum ya dildir iyi çocuk alırken bu gece ananesine yolladim ben bikere aldım ondada babası ağzına vitamin veriyodu portakallı nasıl seviyor yalaniyor sap,sap olurum onaya

Simdi uyuttum gene vik,vik ediyor uyumuyor kız bu çocuk bende uykusuzluktan ölücem

Son düzenleme:
masalpembesi terlemelerin ne durumda canım?
Benim hala ara ara her gece az, az oluyor

Sorucam unutuyorum hep ,tek-kullanımlık külotlardan aldım ya seninle onları kullandın mı ?

Ben kullanamadım yuksek geldi kasımdır di,bende takmadım zaten çokta şakır,şakır olmadım ki :)

buarada adı ne çocuğun ?

Bizimki de şimdi annanesinde ben uyumaya döneceğim Dün gece iyiydi ya. 1de yattı 2de kalktı sonra emdi altını değiştim diğer göğsü emdi bu eylem 1saat sürüyor Zaten 3te geri uyudu. 4.30da tekrar kalktı emdi altını değiştim emdi 5.30 oldu yine uyudu. 6.30gibi tekrar kaldı emdi 7 gibi uyudu. 7.30gibi kalktı emdi altını değiştim emdi 8.30 gibi uyudu. 9.30 da kalktı emdi annenesine gitti.
Yani en geç saat başı uyanıyor. Ama bugün iyiydi hiç 5dk uyumadığımız geceler oluyor bir o göğsü bir bu göğsü verip duruyorum sonra gaz çıkar bez değiş sonra yine meme ver döngüsüyle sabah ettiğimiz oluyor. Annem 40ı çıkınca düzelir diyor. Bekliyoruz işte büyüsün 40ı çıksın diye biz de

Bende terleme olmadı hiç ya incecik gezdim ortada hala öyle geziyorum gerçi. Her gelen kızıyor üstüne bir yelek al diye ama ben sıfır kolla dolanıyorum ev çok sıcak napıyım..
Kullandım canım bitirdim hepsini sadece sonda takılırken onu giyemedim kenarlarını yırtıp bağladık sonra hep onu giydim bana çok rahat geldi. Yoğun kanama ilk günler oldu ama normal ped taksam da yeterli olurdu aslında öyle çok aşırı kanama olmadı yani yine de ben o kilotları giydim çok rahat geldi bana..
Ali koyduk canım. Sağlıkla büyüsün inşallah

aynen bizde böyle

seninki de çok sık kalkıyormuş canım ben 2 saate kuruyorum bazen 1,5 saate uyanıyor bazen hic uyumuyor kurduğum saat gelip geçiyor tekrar,tekrar saat kuruyorum,bazende 3 saate kendi kalkıyor alarmı duymayınca ,
Bizimkisi altını alırken cokkk agliyoya cildiriyo çocuk resmen sanki kesiyorlar çocuğu o derece ağlıyo ,dudak titriyo üç çekiyo bende strese girip bağırıyorum ister istemez,yeter ya diye kendi sancimdanolunca hic çekemiyorum,annemde delirtiyo beni gidicemde gidicem ,geldiği günden beri hergun gidip geliyo ( lafta) dedim git bidaha gelme yeter ya bune yardıma ihtiyacımız var görüyosun susadimmmm su içemiyorum,tuvalete gidemiyorum, yok gidip 1,2 güne geri gelicekmis,evde babam var tek evi temizliyceknis babam temizdir halbuki
Sıkıldı sıkıntıya gelemiyor hanımefendi ,ben yatıyorum 10 dakika geçmeden kızımmmm bunun jarni ac araköy o diye getiriyo
( az önce mura üstüne sıçtı ohhh etti kızım ohhh )

40 i çıkınca düzelir dediler hep bekliyoruz bakalım
Altını alirken tepinipte ağlamasa ,sıkıyı kendini ayakları kasiyo çok zor,besliyorum,

Bende ilk bir hafta miydi neydi terlemedim canım herkesc sasirdi sende terlersin ,bende ince geziyorum aynen banafa kızıyorlar

Bu kanama ne kadar sürücek bilsek keske ,40 dan sonra biter inşallah
Damla damla oldugu için pişiyorum basurunda var bittim ben

Ali cokkk iyi yaptn,bende ali koy demiştim zaten sana çok iyi oluyorlar canım
Tekrardan
Hoşgeldiniz Ali bey

Gece birde uyuyorsa üçte ya da dörtte kalkıyo sonra beşe kadar sürüyo işimiz sonra yedide kalkıyo iki saat ya da üç saatte bir Can'ım kaka yaparsa hemen alıyorum ama çişi üç ya da dört saatte bir alıyorım altını alınca bizimki çok mutlu oluyo duş alırken de iki ay oluyo bile çok şükür darısı herkesin basına bakalım nasıl gidicem işe her yere yetebilecek miyim inşallah başarırım çok zor bi iş evet annem bakıcak evimiz yakın Can'ım sen nasılsın Bebiş nasıl

Doğum ne zaman olucak belli mi Can'ım ismi ne olucak iki hafta iznim var ama yaza bırakıcam annemi dinlendiririm biraz hafta sonu iki aylık olucak ayrıldığın iyi olmuş evde daha iyi

Benim kanamam ilk iki hafta biraz daha fazlaydı sonra hep damla damla geldi Can'ım evet ped takıyodum pişiyodum sonra sonra günde bi defa bi damla geldi ama kırkıma yakın bitti

Teşekkür ederiz teyzesi bebişlerimiz hep hoşgeldi hep hoş Yaşar inşallah
Benim annem de kırkın çıkınca giderim dedi sıkılıyor burada eve kapandı ya. O da benim gibi 20gündür evden çıkmadı sanırım. Bir Doğuma gittik o kadar. Gitsin kafasını toplasın gelsin 2gün kayınvaliden gelsin yardıma olmadı.
Ben hiç telefon kurmuyorum ya gece 4saate kadar uyuması normal deniyor ve bizimki hiç o kadar uyumuyor Zaten en fazla 2saat.. Sanırım sütümüz henüz fışkırır kıvamda gelmiyor diye çocuk devamlı emme modunda. Bizimki de öyle gündüz yatacam diyorum yarım saat uyutmuyor resmen. Neyse ki alt değişimi gaz için anneme veriyorum da kafa dinliyorum azıcık..
Benim kanama da damla damla geliyor ben günlük ped takıyorum artık. Normal ped pişik yapıyor resmen sıcaktan. Sen de öyle yapsana. Sık sık değişirsin ama rahat edersin en azından..

Doğum ne zaman olucak belli mi Can'ım ismi ne olucak iki hafta iznim var ama yaza bırakıcam annemi dinlendiririm biraz hafta sonu iki aylık olucak ayrıldığın iyi olmuş evde daha iyi
Daha bsy demedi canim adet tarihime gore subat sonu... Sanirim gidisata,gore belli olur haftaya kontrolum var 36. Haftamda iste. Bekliyoruz nasip bana kalsa hemen dogsun sagliklica :) sabirsizimdir zaten ben

Kizlar ben biraz yorulunca bebegi hickirik tutuyor sizinde boylemi? Mesela yuruyus yapiyorum hickirik tutuyo bebegi nedenki

amin canım,
4 saat normalniymis yani?
bizim çocuk dr,u 3 saati geçmesin şekeri düşüp havale geçirir yoksa dedi,

Annene de maşallah 20 gün çıkmamış bizimki geldi 10 gün kaldı gitti şimdide 5 gün kaldı yarin gidecekmiş,esim hafta sonları evde p.tesi gelecekmiş geri ,kaynanam yok canım

Fiskirirmiki sütumuz dersin?
Bugün boza yedim leblebiyle sabah 8de 10da göğüs uçlarında sut vardı fışkırmasada:)

Ben dun saglikocagina gittim tartıldı iyiydi kilosu, mana vermedim 1 hafta hic demekki doyuyor,bezide kirleniyor

Canım emzirirken,karni karnına donuk olucakmis yapisik yani ,kendini guvende hissedip anne karnında sanıyormuş da ondan emmek istiyomus hep,olsun emdikçe sut gelirmiş

Bizimki çok sıçrıyor ,korkuyor sürekli ses de uyumayada alıştırdım halbuki ,ses tonumda yuksek ,yine de korkuyor

Alide varmı sıçrama ,altı d3gisirken çok ağlama felan

gunluk ped iyi fikir ,normalde kutu kutu alirdim kullanıyorum herzamn ama ,bu s3ferde ya bulaşırsa kucuk ya onlar denk gelmezse diye korkuyorum ,deniyim bari sağol canım

Daha bsy demedi canim adet tarihime gore subat sonu... Sanirim gidisata,gore belli olur haftaya kontrolum var 36. Haftamda iste. Bekliyoruz nasip bana kalsa hemen dogsun sagliklica :) sabirsizimdir zaten ben
Hadi inşallah sağlıkla gelsin adı ne adı:1)

Kızlar ya benim sütüm bi tuhaf oldu daha önce sağarken ilk gelen süt şeffaf sonra beyaz yağlı süt oluyodu şimdi dünden beri kusarken de şeffaf kusuyo eşim demişti aldırmamıştım az önce sağdım bi baktım hep şeffaf akıyo sonra biraz beyazladı doydu uyudu ama şeffaf sütü sulu süt olarak biliyorum ya doymazsa ne oldu şimdi sütüme öyle çok moralim bozuldu ya bide size bi kolaylık elektrik süpürgesi saç kurutma makinesi gibi sesler bebeğe anne karnından tanıdık geliyormuş ve daha kolay uyuyorlarmış baby Sleep sounds diye bi program var bu sesler var programda elektrik süpürgesi sesinde dalıyor bizim kız tavsiYe ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…